Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

jerko4 ::
Men pa pr emulu sporoča na sporočilih strežnikov :
Your IP has been blacklisted by the server
Kaj to pomen?
Street Elements gonna jam!
Your IP has been blacklisted by the server
Kaj to pomen?
Street Elements gonna jam!

Tr0n ::
Je tudi ze blo povedano. Pod transfers lahko prenasas maksimalno 50 datotek (na nekaterih serverjih 30).

Pod transfers imas naklikanih 20 datotek? Potem se pa povezi na kak drug server. Verjetno si se prehitro konektal ali kaj podobnega, pa te je zacasno dal na blacklisto.

Okej. Kok datotek maš pa ti največ. Pravjo da je dobr č jih maš velik. Pridš hitr do velikih povezav.
We gonna rock!

We gonna rock!

globoko grlo ::
nima veze kok datotek maš, v dl listi jih ne smeš met več kot 50, ostalo pa nima veze
pa lahko šeraš 200 giga faljov pa ne boš nič hitrej na vrsto pršel
lp
pa lahko šeraš 200 giga faljov pa ne boš nič hitrej na vrsto pršel
lp

Silent-Bob dopusca recimo samo 30 datotek v download listi. Ostali serverji z novo verzijo 50, nekateri stari (AdaNET) pa tudi vec. Ampak ce prides na blacklisto enega izmed serverjev, ki laufa novo verzijo, potem si na blacklisti vseh serverjev s to verzijo :).

Okej. Men pa eMule vleče največ z 14 kb/s.
Ne razumem zakaj, k mi je skos dl tud po 60 kb/s.
Mami je rekla:"Luč ugasnt"!

Ne razumem zakaj, k mi je skos dl tud po 60 kb/s.
Mami je rekla:"Luč ugasnt"!

OldSkul ::
Jerko4 to se je tudi že men zgodilo ampak potem se je hitrost spet popravila.Drugače pa mula trenutno ne vleče kaj preveč hitro.Prenašam 7 fajlov pa je hitrost 30 Kb/s. Še dobro da je prenosnik v spodnji etaži bajte tako da ga ne slišim in lahko snema recimo cel teden neprekinjeno.

Vecina ljudi, ki tukaj jamra o hitrosti oz. pocasnosti eMule ne razume najbolje koncept eMule P2Pja. Hitrost je odvisna od ogromno faktorjev in je vedno razlicna. Nikoli npr. ne snemas datotek od istih userjev in te datoteke imajo vedno razlicno stevilo sourcov, so razlicno priljubljene in zasherane, uporabniki imajo razlicne nastavitve in upload limite, veliko je tudi razlicnih modov, ker je eMule pac open-source itd, itd...

Aleluja bom rekel!
Js pravm trikrat hura za eDonkey. Hura, hura, hura!!!!!! Program je noro hud. Edonkey ma vgrajeno hordo. K pa dobim 1 Mb se pa paste.
Pa dodou bi to da sem mel povezavo tud maksimalno (60kb/s pr men, k mam 512/128 povezavo)
Horde is a leech killer!

Js pravm trikrat hura za eDonkey. Hura, hura, hura!!!!!! Program je noro hud. Edonkey ma vgrajeno hordo. K pa dobim 1 Mb se pa paste.

Pa dodou bi to da sem mel povezavo tud maksimalno (60kb/s pr men, k mam 512/128 povezavo)
Horde is a leech killer!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: jerko4 ()

Pa nj povem da je povezava dosegla 47 kb/s za en file in to je trajal več kot 10 minut.
I tell ya horde is a leech killer!!!

I tell ya horde is a leech killer!!!

Zgodovina sprememb…

dizel ::
Se oproščam, če kar tkole izven konteksta uletim.
Vprašanje se nanaša na Kazaa Lite.
Zadnje cajte porajtam da je kar ogromen padec števila uporabnikov. Nekaj mesecev nazaj je blo ob jutranjih urah mal čez 3,5 miljone userjev, proti večeru pa skor 5 miljonov, zdej jih je ob jutrih dobrih 2,5 popoldne pa okol 3,5.
To je pa že kar velka razlika. Zanima me če kdo kej bolj spremlja, a je to sam posledica poletnih mesecev, a je kazaa omrežje v zatonu, a so druga omrežja (bit-torrent, emule,..) zdej čedalje bolj popularna?
Vprašanje se nanaša na Kazaa Lite.
Zadnje cajte porajtam da je kar ogromen padec števila uporabnikov. Nekaj mesecev nazaj je blo ob jutranjih urah mal čez 3,5 miljone userjev, proti večeru pa skor 5 miljonov, zdej jih je ob jutrih dobrih 2,5 popoldne pa okol 3,5.
To je pa že kar velka razlika. Zanima me če kdo kej bolj spremlja, a je to sam posledica poletnih mesecev, a je kazaa omrežje v zatonu, a so druga omrežja (bit-torrent, emule,..) zdej čedalje bolj popularna?

Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!

BaRtMaN ::
BOOO! Odsvetujem uporabe funkcije Start next paused file when download completes, ker mi je na ta način zafrknlo 7 fajlov! Vsi so bli do konca prenešeni, a Erroneous. Bedno.

flipflop ::
dizel: za MP3-je je kazaa čist kewl,pa za pr0n tudi
. Za take manjše fajle so hitri prenosi,pa ni treba dolgo čakat. Je pa res da za DL filmov kazaa ni ravno dobra,ker je veliko fakov,al pa so filmi slabe kvalitete.

Tudi na muli so sami neki francoski in nemški filmi! Za znort!!
Mislim kaj je zdaj to, komaj da se dobi kakšen NOVEJŠI angleški oz. ameriški film, ki ni sinhroniziran v francoščino recimo.Starejši so skoraj vsi angleški.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()

Moraš met pač preverjen vir zanesljivih releasov... samo izkanje z mulo ni dobro, kot vidiš.

Cuoresportivo ::
kaj je bolje imet ta zadnjo mulo ali katero prejšnjo? občutek imam , da mi je prejšnja verzija delovala bolje. pa še clientov mi ni hotlo sprejet, pa se mi šteje vse od začetka. torej kaj predlagate.
lep pozdrav(best regards)

globoko grlo ::
mene pa zanima k je en par postov nazah hvalil eDonkija kok u iber laufa pa sploh in oh, zanima me če je še kdo doživel kj podobnga al to tipo mal naklada, sam tok
drgač pa mula+bittorrent ROX
drgač pa mula+bittorrent ROX

Ze dolgo nisem uproabljal eDonkeya, baje pa da njegov Horde sistem deluje kr ok. Pac vec uploadas, vec downloadas.

predator32 ::
mene pa zanima zakaj mi mula v 0.29 ko začne vleči dol se kar sama postavi doloćene file na paused,prej se mi to ni nikoli dogajalo.kako lahko rešim to stvar,imam windows xp.

Ne nakladam johana angleškega sm dubu v enmu dnevu. Horda je sistem k downlouda več časa in ne sam en del fajla. Pa tud po večih dnevih mam hitrost 60 kb/s k bo pa 1 Mb se pa paste.
K ti downloudaš fajle vmes išče partnerje ki downloudajo mah preberte si na uradni strani oslička2000.com
Še mal pa boste vsi gledal! Resno mislm!

K ti downloudaš fajle vmes išče partnerje ki downloudajo mah preberte si na uradni strani oslička2000.com
Še mal pa boste vsi gledal! Resno mislm!

Zgodovina sprememb…

Gandalfar ::
Ubistvu dela horda tko nekak kokr, ce mas v eMuli samo tiste fajle v download in upload listi, ki jih trenutno downloadas.

mihhec ::
Se opravičujem ce sem razburu tajno policijo al admine.Sm pac uprasu a ne.Sej lahk zbrisete ce je to tok narobe

lukaz ::
najdla se je nova lukna v emule, lmule in xmule. tele in nižje verzije teh programov majo lukno:
eMule 0.29c
xmule 1.5.6a
lmule 1.3.1
eMule 0.29c
xmule 1.5.6a
lmule 1.3.1

Cuoresportivo ::
s5 neke luknje. naj mi nekdo razloži zakaj se kar naenkrat ne morem več povezat na noben server(piše , da se je povezava iztekla), samo na kakih 5 od 50 npr. pa še ko se poveže na nek beden server, mam low id, prej pa sem mel high. zdaj pa kar naenkrat, čez noč s5 sranje. prosim za kak nasvet.hvala
lep pozdrav(best regards)

flipflop ::
Jst mam zdej 0.30a,zaenkrat mi začuda še kar vleče,čeprav ni nekih velikih hitrosti,ampak to je verjetno posledica majhnega uploada

Flipflop: Pozab na emulo. Js mam na edonkeju uploud 10 kb/s in mam skos maximalno povezavo downlouda. Johnnya Englisha sm dubu v enem dnevu. Povezava je pršla za en fajl 47 kb/s za več k 10 minut.
Bujaka, bujaka! Jungle is massive!

Bujaka, bujaka! Jungle is massive!

Zgodovina sprememb…

Eki ::
Čao
Zanima me če kdo mogoče ve s katerim programom lahko gledam divx filme z končnico BIN. Jst sm že probal vse pa ne morem skontat . Hvala
Zanima me če kdo mogoče ve s katerim programom lahko gledam divx filme z končnico BIN. Jst sm že probal vse pa ne morem skontat . Hvala

Fajli s končnico BIN se lahko samo zapečejo na CD, naprimer z Nero-tom,ne moreš jih pa kar direktno brati razen če si presnemeš Deamon Tools, kjer si lahko ogledaš vsebino BIN datoteke in po želji recimo zaženeš tudi film.

Payk ::
"BaRtMaN: l33ch."
se popolnoma strinjam.
Jest uporabljam mulo že eni 2 leti in je danes razmerje UL:DL 1:1.6, prav takšno kot je bilo pred dvema letoma. Sem prav zadovoljen da ni 1:1.
se popolnoma strinjam.
Jest uporabljam mulo že eni 2 leti in je danes razmerje UL:DL 1:1.6, prav takšno kot je bilo pred dvema letoma. Sem prav zadovoljen da ni 1:1.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Payk ()

Eki: tukaj.
Glede na to, da si nov na forumu, ti dam nekaj koristnih povezav:
Slo-tech pravila
iskanje po forumu
Google
Glede na to, da si nov na forumu, ti dam nekaj koristnih povezav:
Slo-tech pravila
iskanje po forumu

neznanko ::
Uporabljam Coyote Linux router in me zanima kako naj nastavim iptables, da ne bom imel LowID v eMule. Probal sem ze vse kar sem nasel na tem forumu pa ni bilo uspeha.

Eki ::
čao
še nekaj me zanima ali so datoteke MPG enake kot BIN ker ko hočem gledati film mi napiše da na Vplayerju neznana napaka
še nekaj me zanima ali so datoteke MPG enake kot BIN ker ko hočem gledati film mi napiše da na Vplayerju neznana napaka

gumby ::
mpg datoteka je čisto enaka bin datoteki, saj je tudi končnica enaka...
jao, kaka vprašanja imate eni
jao, kaka vprašanja imate eni

Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()

CaqKa ::
ne ne ne no
imaš neko datoteko
datoteka.mpg
nato jo skopiraš (Copy of datoteka.mpg) >>> tako ime ji windowsi dajo
nato jo preimenuješ (F2) v
datoteka.bin
datoteki sta popolnoma enaki le da imata različni končnici.
imaš neko datoteko
datoteka.mpg
nato jo skopiraš (Copy of datoteka.mpg) >>> tako ime ji windowsi dajo
nato jo preimenuješ (F2) v
datoteka.bin
datoteki sta popolnoma enaki le da imata različni končnici.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7295 (5721) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2204 (1986) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10253 (8723) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1919 (1285) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2759 (2033) | cybermedo |