Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

KontraCepec ::
kje pogledam, če imam low id?
ker mi je čudno,... nič noče stikat. Najde 500 sorceov pa nič (redkokdaj od 1 z 1kbps).
Server je silentBob. dl:64 ul 11, limits: dl:0 ul:10.
Pa čakam že 2 ure v vrsti.
ker mi je čudno,... nič noče stikat. Najde 500 sorceov pa nič (redkokdaj od 1 z 1kbps).
Server je silentBob. dl:64 ul 11, limits: dl:0 ul:10.
Pa čakam že 2 ure v vrsti.

krneki ::
Nekako bi rekel da zaradi tega ker imaš DL limitiran na 0. Dej si dl/ul - 64/16, limits pa 50/10

kaj??? kaj ne dl limit pomeni najnižjo vrednost, če je 0 bo torej tudi pri 0.1kbps še vleku, če je 64 ne bo niti pri 59.9???

evo... ne vem kaj je narobe. 500 sorceov pa max od 2 vleče s 3kbps (ampak redko, večinoma od 1 z 0.1 kbps).
uporabljam mulo 0.29b. a obstajajo tudi tu kaki pointsi kot pri kazaa, da imajo drugi prednost?
server je silent bob.
uporabljam mulo 0.29b. a obstajajo tudi tu kaki pointsi kot pri kazaa, da imajo drugi prednost?
server je silent bob.

BaRtMaN ::
Ja, več daš, več imaš.
Pri eMule imajo rating, zaradi katerega mula raje uploada folku, ki ti je že nekaj dal in ima višji rating od 1 (če vidiš koga, ki mu uploadaš in ima rumen ekranček).

kaj pa emule plus. Slišal sem, da ti ta nabije rating v višave (kot kazaa lite)... se jo torej bolj splača uporabljati kot mulo?
imam adsl 512/128, 6 filov v dl listi, celoten dl povprečno 20 kbps... je to v redu?
(jaz bi več:))
imam adsl 512/128, 6 filov v dl listi, celoten dl povprečno 20 kbps... je to v redu?
(jaz bi več:))

pivmik ::
hahaha!
Ti ne moreš sebi prav nič nabljat.
Edini način kako si nabit je da čim več uploadaš drugim.
Tvoj rating se hrani pri drugih uporabnikih, ki jim ti uploadaš. Ti pa hranši ratinge drugih uporabnikov, ki uploadajo tebi.
A res mislite, da so razviojalci eMule tako zabiti kot razvijalci od Kazaa?
Ti ne moreš sebi prav nič nabljat.
Edini način kako si nabit je da čim več uploadaš drugim.
Tvoj rating se hrani pri drugih uporabnikih, ki jim ti uploadaš. Ti pa hranši ratinge drugih uporabnikov, ki uploadajo tebi.
A res mislite, da so razviojalci eMule tako zabiti kot razvijalci od Kazaa?
LP, Gregor GRE^

mrTwelveTrees ::
ma V PM !!!
ta e.mule ali i.mule ali karkoli že SUX
jeb*mti jim in te njihove pike...
kaza rox , kazaa light... čeprav ni ne vem kaj boljša , JE boljša
tale e-donkey 2000 mi nikamor ne vleče...
JEB*MTI !!!
ta e.mule ali i.mule ali karkoli že SUX
jeb*mti jim in te njihove pike...
kaza rox , kazaa light... čeprav ni ne vem kaj boljša , JE boljša
tale e-donkey 2000 mi nikamor ne vleče...
JEB*MTI !!!

Tejc ::
Dobil si ga pa, pa se taprav je bil in delalo je tut tko kt mora.. Se pac malo dalj casa caka.

Marsovec ::
Kaj uporablja kdo PTC-ja?
Zanima me zakaj mi filme in muzke normalno dol vle
e ko pa dam kakano igrco pa mi samo igro neha dol vle
t drugo pa ae normalno dela?
Zanima me zakaj mi filme in muzke normalno dol vle
e ko pa dam kakano igrco pa mi samo igro neha dol vle
t drugo pa ae normalno dela?

Paramedic ::
A je pri DC++ kaka nastavitev, ki bi preklopla uporabnika, če vleče od njega z manj kot x KB/s? Ena nastavitev se mi zdi, da je za to, ampak bom prej tle vprašal.
End transmission.

urbi ::
ej a kdo ve, zakaj mi pri edonkeyu napiše unsuficient disk space, pol mi pa fajla dol ne loada. Placa 100% dovolj. Proibal s tem, da sem scenclal druge downloade, pa isto.

PALOMINO ::
Mene pa zanima če kdo uporablja IMESH ter kako je z uporabo le tega zadovoljen?
Je dosti Spyware-a, Pop-upov ipd.?
So hitri prenosi, dosti rrobe al je vse skupaj bolj za en k....??
Je dosti Spyware-a, Pop-upov ipd.?
So hitri prenosi, dosti rrobe al je vse skupaj bolj za en k....??

gumby ::
problem: mula 0.29b mi deluje 10-15 minut, nato pa crkne... dl in ul pade na 0, povezava z serverjem pa ostane...?
stvar laufa na posebni mašini (win2000), na ruterju je nastavljen forward za porte 4662, 4711 in 4672.
ima kdo kakšno idejo?
stvar laufa na posebni mašini (win2000), na ruterju je nastavljen forward za porte 4662, 4711 in 4672.
ima kdo kakšno idejo?

naenkrat sem nameščal ruter in novo mulo, tako, da ne vem, kje je problem... bom probal z 0.28

Nico ::
Nisem bral ta thread, zato ne vem če ste to že izpostavili; da se močno povečuje količina sabotiranih mp3jev. Ali komad med pesmijo "zariba" ali pa se nonstop ponavlja en refren.
No, pa so le našli način kako najedat sharing.
No, pa so le našli način kako najedat sharing.
Everybody banana on your head!

moj_nick ::
hmmm
jst mam skos obcutek, da mi xmule na linuxu laufa hitreje kot emule 29b v win. xmule je port emule 26d, ki je ze mocno izboljsan od prvotne verzije. Zna kdo to potrdit (hitrost)?
jst mam skos obcutek, da mi xmule na linuxu laufa hitreje kot emule 29b v win. xmule je port emule 26d, ki je ze mocno izboljsan od prvotne verzije. Zna kdo to potrdit (hitrost)?
110111001001010001010000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()

hitrost je odvisna od milijon faktorjev, zato so razprave o tem, katera verzija je hitrejša, brezveze. imho
glavno, da vleče
glavno, da vleče

Gandalfar ::
moj_nick
: xmule ma bolj precisceno kodo, memory leake popravljene ter ene par bonbonckov iz raznih modov..
: xmule ma bolj precisceno kodo, memory leake popravljene ter ene par bonbonckov iz raznih modov..

jerko4 ::
A kdo ve če je kšn slovenski server s katerga bi loh dol loudu fajle. Ta srever bi bil tko kot ostali na emulu, edonkeyu in overnetu. Kot silent bob in drugi. Pa če obstaja a potem fajle kj bl hitr dol vlečš pa na slovenskem forumu pravjo da si nj vsi uporabniki emula naštimajo community sharing SLO. Kako se pa to naredi?
Cau baw!
FutUrAma fan
Street Elements gonna jam on september!
Cau baw!
FutUrAma fan
Street Elements gonna jam on september!

Kako se xmule sploh naloži? Zravn pr xmulu. ne dobiš nobenega setup fajla da bi to naložil. A je možno da je ta program samo za linux?
Cau bau!
Jero
"Mati," je rekel in odšel neznano kam.
Cau bau!
Jero
"Mati," je rekel in odšel neznano kam.

Gandalfar ::
jerko4: obstaja razlicica za windows samo je trenutno pregrda in premalo stabilna, da bi si jo razvijalci upali spustiti v svet..

A mogoče kdo ve kdaj nj bi izšla stabilna različica xmula za windows?
Dance while the record spins!
Dance while the record spins!

YuGo ::
clients.met velik 6,5mega, ampak dl je največ 10kilo/sek, pa še to če je velika sreča, drugače samo 2 ali pa 3, večkrat tudi 0...včasih pa mi je vleklo tudi 50kilo/sek...
ma kdo idejo zakaj?
kollko je velik vaš fajl clients.met?
lp
ma kdo idejo zakaj?
kollko je velik vaš fajl clients.met?
lp

CaqKa ::
nekaj mikrometrov... nevem morem pogledat kakšna gostota podatkov na površino plošče v disku.

YuGo ::
CaqKa..eee si bedn...ziher nimas več kot 16 let
...drugič če nimaš kaj pametnega za povedat raje ne smeti po forumu...
emule je pozabljen, uporabljam dc++
lp

emule je pozabljen, uporabljam dc++
lp

CaqKa ::
odgovoril sem zato tak, ker ta podatek za TEBE kot leecherja ne pomeni nič... če je kaj pomembno je pomembno za nas... in še to le to kar piše v njem ne pa kolko je velik.

Vlady ::
Jest pa ne razumem nemško, niti nočem, ker mi je ta jezk bedn. Pa tud ko se taki dodatki dajejo v kakšen program, se na koncu zgodi, da se ti vse pojav v nemškem jeziku...

js ::
v emule imam lowID in ne vem zakaj. nimam ruterja ali kakega firewalla. imam winME in adsl.
prosim za pomoč
prosim za pomoč

Yugo: Kako se sploh začne downloudat z dc+++. A sprejema donkey linke? K edonkey je najboljši program. Emule je kr v redu. Dobro povezavo mam k mam srečo. Pa emule se sesuva. Shareaza ti hitr louda fjlae dol neki časa pol ga pa zakrivi pa še sesuva se kokr emule. Overnet in edonkey sta pa kul. Ne sesuvata se pa še vgrajeno mata hordo in to je neki hudga. DC+++ pa sploh ne znam uporabljat. Men pod search ni nč najdu pa še loudat ne vem kako. Zato si ubot edonkey2000 z hordo.
Ajde!
Street Elements in da house!
Ajde!
Street Elements in da house!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7247 (5673) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2150 (1932) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9992 (8462) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1869 (1235) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2671 (1945) | cybermedo |