Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
Gandalfar ::
uporabljam xMule 1.5.1 z nastavitvijo za max files 1500 pa 1400 per file. Download limit je na 260kb/s upload pa na 36kb/s kadar imam prazno linijo in 15kb/s kadar brat spila warcraft3.
globoko grlo ::
BLISK, tm k maš strani od tega topica klikni na vse, pol pa ctrl+f pa vpiš server list, al pa server pa boš najdu linke
drgač pa eMule gre dol, bt gre pa gor, sam moje osebno mnenje ane
lp
drgač pa eMule gre dol, bt gre pa gor, sam moje osebno mnenje ane
lp
pivmik ::
Ajde najdi na BTju starejši film L.A. Confidential, kaj pa Shawshank Redemption, The (1994), spet nič? Potem pa poskusi Usual Suspects, The (1995)... slučajno, čisto slučajno niti enga ot teh filmov se ne da dobit na BTju. Hm pogledam v eMule in mi jih najde čisto vse.
Kaj ti pomagajo super download hitrosti če ne moreš downloadat tistega kar te zanima.
Fora v eMule je, da se da dobit vse, novo in staro, slabo in dobro in vse v super kvaliteti. Slaba stran je pa, da so prenosi počasni, ampak si siguren da boš zadev uspešno nekoruptno dobil.
Fora v BTju pa je pa tukaj se dobijo samo zelo popularna in večinoma najnovejša roba. Prenosi so hitri, samo downloadat je treba takrat ko stvar izide in ne moreš kar čakat en mesec. Stare stvari so pa bolj redke, večinoma je to kar je nekdo requestal in nekdo drug mu je request ugodil.
Oba programa sta odlična, samo da je en program dober za nekaj drugi pa za nekaj drugega.
upam da sem spremenil tvoje moje osebno mnenje ane
Kaj ti pomagajo super download hitrosti če ne moreš downloadat tistega kar te zanima.
Fora v eMule je, da se da dobit vse, novo in staro, slabo in dobro in vse v super kvaliteti. Slaba stran je pa, da so prenosi počasni, ampak si siguren da boš zadev uspešno nekoruptno dobil.
Fora v BTju pa je pa tukaj se dobijo samo zelo popularna in večinoma najnovejša roba. Prenosi so hitri, samo downloadat je treba takrat ko stvar izide in ne moreš kar čakat en mesec. Stare stvari so pa bolj redke, večinoma je to kar je nekdo requestal in nekdo drug mu je request ugodil.
Oba programa sta odlična, samo da je en program dober za nekaj drugi pa za nekaj drugega.
upam da sem spremenil tvoje moje osebno mnenje ane
LP, Gregor GRE^
iration ::
a kdo kaj ve kaj je z filenexus-om? pride nazaj al je gone for good?
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Storm ::
Smo govorili par postov nazaj, da naj sharam samo fajle, ki jih sam downloadam. Kje se to naštima, a to sharam samo .part pa .met datoteke??? Samo temp direktorij???
Ker jst rad ponujam, nočem bit Q po domače, a je možno da recimo določenim fajlom naštimam hi prioriti za sharanje ostalim pa low??
Ker jst rad ponujam, nočem bit Q po domače, a je možno da recimo določenim fajlom naštimam hi prioriti za sharanje ostalim pa low??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Storm ()
Deathlike M Tito ::
Jebediah klikni z desnim na fajl k ga daunlouds pa vids ce je preview omogocen ce ni ga pac po tej poti ŠE ne mores gledt
do what i say not what ive done!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Deathlike M Tito ()
SameTezave ::
Prosim pomagajte še meni, saj bom izgubil živce.
Do interneta dostopam prek routerja, na katerega so priključeni trije računalniki.
Na enem računalniku so windowsi Millenium; na tem KaZaA brez težav deluje. Na drugem računalniku pa so windowsi XP Home Edition in KaZaA nikakor noče delovati.. Bral sem že teme o odpiranju novih portov (nekaj takega), a mislim, da meni tega ni treba... Vem, da imajo XPji že vgrajeno neko zaščito, toda ta je izključena. Ne vem kaj je narobe..?
Hvala za odgovore!
Do interneta dostopam prek routerja, na katerega so priključeni trije računalniki.
Na enem računalniku so windowsi Millenium; na tem KaZaA brez težav deluje. Na drugem računalniku pa so windowsi XP Home Edition in KaZaA nikakor noče delovati.. Bral sem že teme o odpiranju novih portov (nekaj takega), a mislim, da meni tega ni treba... Vem, da imajo XPji že vgrajeno neko zaščito, toda ta je izključena. Ne vem kaj je narobe..?
Hvala za odgovore!
micka ::
Začelo se je dogajat par dni nazaj.Mula mi povzroča restart mašine.Vsakič ko zaženem mulo rač. enostavno restarta.Verzija je 29a ,probala deinštalirat in nazaj na 28b...ista stvar.Vse nastavitve so že dolgo iste ,tako da ne vem kaj bi bilo vzrok.
Virusa ni...disk že parkrat pregledala z diagnostičim programom...NIČ...se je komu dogajalo kaj podobnega in kako je to rešil?? help...
Virusa ni...disk že parkrat pregledala z diagnostičim programom...NIČ...se je komu dogajalo kaj podobnega in kako je to rešil?? help...
Avenger ::
Nekako težko verjamem, da je kriv router.
Jez mam tud router (D-LINK di804 al neki tazga) in isto 3 kompjutre gor (win98, 2x winxp pro), kazaa dela bp, mula pa noče in za to pa je kriv router. Moral bi se igrat z open porti, ampak sem enkrat že poskušal, ni šlo, zgubil živce, ostal pri kazaa... eh ja...
Jez mam tud router (D-LINK di804 al neki tazga) in isto 3 kompjutre gor (win98, 2x winxp pro), kazaa dela bp, mula pa noče in za to pa je kriv router. Moral bi se igrat z open porti, ampak sem enkrat že poskušal, ni šlo, zgubil živce, ostal pri kazaa... eh ja...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
OldSkul ::
Ma kaj je zdaj s to kazaa lite.Že več kot 2 meseca napovedujejo da bo izšla nova različica a je ni od nikoder.
Upam da bo čimprej, ker zdajšnje kazaa lite ne maram!
Upam da bo čimprej, ker zdajšnje kazaa lite ne maram!
pelican ::
Če se komu pokvari fajl med snemanjem z eMule in mu DonkeyDoctor ne pomaga ga MetMedic sigurno popravi!
sadarj79: kaj si tecen.. vcer je prsla ven - sej je blo po vseh news sajtih, ki se ukvarjajo s p2p
Sem opazil da je prišla, tako da se opravičujem,
No sem pa medtem sprobal novo navadno kazaa 2.5, ki pa se mi je 1x sesula pa tudi nasplošno mi ni všeč.
No sem pa medtem sprobal novo navadno kazaa 2.5, ki pa se mi je 1x sesula pa tudi nasplošno mi ni všeč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
DivXFix
če popravljena datoteka ne dela, jo popravi spet z DivFiX-om(samo dodaj kljukico pred keep original file, cut out bad parts)
Pri vseh programih pa je pogoj da je vsaj nekaj kilobajtov(recimo 256kB) ZAČETKA datoteke že zdownloadanih.
če popravljena datoteka ne dela, jo popravi spet z DivFiX-om(samo dodaj kljukico pred keep original file, cut out bad parts)
Pri vseh programih pa je pogoj da je vsaj nekaj kilobajtov(recimo 256kB) ZAČETKA datoteke že zdownloadanih.
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pivmik ()
Mr.B ::
Pomoč rabim za Emulo, ker mi nikakor ne vleče več tako kot bi moral.
Ima Emulo 29b, P733, 512MB . Diskovja okoli 100GB.
30GB_ so komplet DL filmi jih ne brišem itd. JE malo mešano iger, programov in Filmov(1/3 Stari/novi filmi)+ Kar DL-jam.Dol vlečem okoli 20 stvari hkrati.Povezava v svet je ADSL-4M direkt(raspppoe).OS Win2k server.
Nastavitve Emule :
Connection:
DL/UP Limit = 400/35kB/s
MAx Sources per file Hard/Soft =1500/1000
Max new connections/5sec=100
UL je konstanten. DL je povprečje po grafu 30kB/s. Pa včasih je vleklo konstantno 100kB/s. Sicer je res da vlečem več ali manj novejše zadeve iz Shareractorja. Sicer sem ugotovil da je procesor obremenjen na ful, tako da je po mojem tudi to problem Rama je vsaj kake 200MB frej. Kako kaj povečati DL
Ima Emulo 29b, P733, 512MB . Diskovja okoli 100GB.
30GB_ so komplet DL filmi jih ne brišem itd. JE malo mešano iger, programov in Filmov(1/3 Stari/novi filmi)+ Kar DL-jam.Dol vlečem okoli 20 stvari hkrati.Povezava v svet je ADSL-4M direkt(raspppoe).OS Win2k server.
Nastavitve Emule :
Connection:
DL/UP Limit = 400/35kB/s
MAx Sources per file Hard/Soft =1500/1000
Max new connections/5sec=100
UL je konstanten. DL je povprečje po grafu 30kB/s. Pa včasih je vleklo konstantno 100kB/s. Sicer je res da vlečem več ali manj novejše zadeve iz Shareractorja. Sicer sem ugotovil da je procesor obremenjen na ful, tako da je po mojem tudi to problem Rama je vsaj kake 200MB frej. Kako kaj povečati DL
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
MAx Sources per file Hard/Soft nastavi na 2000, tako se ti bodo najnovejši/najpopurarnejši filmi downloadali hitreje.
Max new connections/5sec= nastavi na 50 tudi 40 je dovolj.
Max connections tudi 100 je dovolj (poskusi 400, čeprav to ne bo vplivalo na boljši download).
Max Upload nastavi na 80% celotne zmogljivosti tvojega uploada.
V "Shared Files" nastavi priority Release(ali Very High) vsem datotekam ki jih trenutno downloadaš. Ko jih zdownloadaš do konca nastav nazaj na Normal.
Max new connections/5sec= nastavi na 50 tudi 40 je dovolj.
Max connections tudi 100 je dovolj (poskusi 400, čeprav to ne bo vplivalo na boljši download).
Max Upload nastavi na 80% celotne zmogljivosti tvojega uploada.
V "Shared Files" nastavi priority Release(ali Very High) vsem datotekam ki jih trenutno downloadaš. Ko jih zdownloadaš do konca nastav nazaj na Normal.
LP, Gregor GRE^
Ce koga zanima.. sem opazil danes cel kup userjev z nolistsrvs v imenu pa sem malo pogooglal kaj to pomeni:
If a client has in its pseudo the string "nolistsrvs" (case not significant, it can be "NoListSrvs" ...), the server doesnt send its servers list and its description when the edonkey client ask it. This lets the clients decide themselves of the content of their server list.
BaRtMaN ::
To jee za eDonkey userje. Tisti z eMule imajo možnost, da zavrnejo nove serverje od strežnikov in peerjev.
WarMaker ::
Zakaj mi meni na Edonkeyu, ko se hočem povezat na kakšen močnejši server, me ne poveže in napiše:
ERROR: Your port 4662 is not reachable! You have a LOWID, look ... naslov url... ! Please corretc your network configuration!!!
Kaj to pomeni??? Se je že komu to zgodilo???
ERROR: Your port 4662 is not reachable! You have a LOWID, look ... naslov url... ! Please corretc your network configuration!!!
Kaj to pomeni??? Se je že komu to zgodilo???
Odgovor je preprost! Problem je v LOW ID, zato se ti ne poveže na močnejše serverje (SilentBob,..).Moraš imeti High ID.
BaRtMaN ::
SciFi: kaj bi ti rad? Sharam konstantno z 28 kB/s, da še lahko normalno browsam. Gor smo se pogovarjali o serverjih.
CaqKa ::
apocalypse:
če si za routerjem ali pa firewallom jih moreš prav naštelat -> forwardat muline porte
če si za routerjem ali pa firewallom jih moreš prav naštelat -> forwardat muline porte
Sci-Fi ::
No mimo grede jaz sem sharal okoli 60 GB, z 24kB/s pa sem mel ID okoli 4 000 000 000, pa se to ni velik za nekatere norce, ki imajo tudi 10x in več večji ID.
Še enkrat navajm moj odgovor Sharaj več. Pa še nekaj novega dodajam. VELIKO SREČE, ki pa je tudi potrebna, saj tudi jaz zmeraj ne dobim tako velikega ID-ja.
Še enkrat navajm moj odgovor Sharaj več. Pa še nekaj novega dodajam. VELIKO SREČE, ki pa je tudi potrebna, saj tudi jaz zmeraj ne dobim tako velikega ID-ja.
Sci-Fi is the best way to dream
Blisk ::
A mi lahk kdo na tak simpl način razloži, kako se naštima bittorrent, ker na netu so navodila sam zgleda komplicirano, men pa se ne da prevč komplicirat. Ker kazaa, pa imesh sploh ne laufata več, oz. nč več se ne dobi.
svejk ::
a ima kdo problem z mulo zadnjih par dni, ko se zadeva sicer skonekta normalno, dobis high id, ampak dol ne potegne nic. da ne omenim bremzanja ostalega interneta.
ma kdo podoben problem
ma kdo podoben problem
Zadnje čase tudi jaz opažam da imam na muli nizek ID čeprav je še vedno High ID.ZHmeraj sem imel visokega zdaj pa kar naenkrat imam majhen ID.To se mi dogaja zadnje tri tedne.
ok .. gremo se enkrat .. lahko imas HIGHID ali pa LOWID .. to je to. Kaksna je pa tista cifra pa NI pomembno saj je tvoj ID izracunan iz tvojega IP naslova.
.. pejte brat specifikacijo ed2k protokola :)
.. pejte brat specifikacijo ed2k protokola :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
KontraCepec ::
jaz pa sploh ne morem nastavit teh upload/dl limitov.
Imam adsl 512/128. rad bi dal:
dl-64, ul-10, limits: dl-0, ul-8
ampak vsakič ko dam apply mula sama povrne nastavitve na:
dl-64, ul-12, limits: dl-32, ul-9
wtf???
Imam adsl 512/128. rad bi dal:
dl-64, ul-10, limits: dl-0, ul-8
ampak vsakič ko dam apply mula sama povrne nastavitve na:
dl-64, ul-12, limits: dl-32, ul-9
wtf???
svejk ::
pa kaj ostalim vse normalno tece edino meni se povprecno enkrat na dva meseca vse ustavi za kak teden, potem je pa spet ok???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7232 (5658) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2099 (1881) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9937 (8407) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1857 (1223) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2658 (1932) | cybermedo |