» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
32 / 72
»»

mlakar ::

LP

Mene pa še neki zanim, kaj je vzrok da mi vedno ko mi začne od enga userja dol uleč, mi ga vedno čez neki časa dol vrže!
Čakam v vrsti in in sm pr ene desetih prvi v vrsti in pr nobenmu ne začne loudat
Zgleda tko, kot da nebi pustil, da od njih dol ulečm;((

s.p a kdo mrbit ve kako je z rutorjem in mulo, tko k sm že prej uprašu, ker tega nism zasledu u tej temi:(

HVALA
LP

sash ::

Kaj bi pa blo tako posebnega z routerjem in mulo ? 8-O

Zadeva če je pravilno nastavljena dela, če pa ne so pa težave, ki pa se jih da če mal po forumu preiščeš (tud v tej temi je prcej o tem pisanega) rešit brez nekih posebnih znanstev
--------------------
Think different...
TOROiD Group

ja ok to sm že uštimu, sam še zmer mi pa ne gre v glavo to da mi skos userje vn meče???

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mlakar ()

sash ::

to pa nebi vedo, ker ne uporabljam več teh žvali :D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

pingec ::

ja to da neha loadat od enga userja je čist normalno-ko sname tisti kos fajla ki ga ma user išče naprrej
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Mam še en problemček>:D
Zakaj mi tolk v muli uploud skače? Poldeg tega mi prekinja povezavo in download noče nad 5kB/s!
Mam ADSL 2mega in take nastavitve!
 nastavitve.bmp

nastavitve.bmp

Tkole mi pa Uploud skače:

To se mi dogaja zadnji sedem dni.
Kolk si naj naštimam limit povezav in zgorno mejo da mi bo dol vleku vse faile, k zdej mi jih največ ene 7.

Res hvala za pomoč :D

LP

CaqKa ::

PEBKAC

http://www.slo-tech.com/ostalo/vprasanja/#faq15

btw adminom.. FAQ bo treba popravit na sedanje stanje z temi novimi fićri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

BlackHole ::

En problem, mogoče se je že komu zgodilo. WIN98 SE - odkar sem uporabil Ad.aware 6 in odstranil smeti, mi e-mule povzroča težave in sicer kadar je zagnana, ne smejo laufati drugi programi in sploh nič ne smem delat,ker mi začne javljat sistemske napake in postopoma cel sistem zmrzne.Drugače pa kot sama e-mula laufa lepo normalno ampak tudi, če jo zaprem in potem hočem delat z ostalimi programi je isto, torej moram prej ponovno zagnati sistem. Kot da se sproži nek program oz. proces z emulo, ki povzroča težave. Ne bi še rad na novo nalagal sistema. Ali je kakšna rešitev? Z Ad-awarom sem poskušal povrniti vse v prvotno stanje, vendar ne pomaga. Uporabil pa sem ga zato, ker mi je z inštalacijo Imesha nametalo polno nekega sranja poleg.

Klemenn ::

torej, mam 6 *.part datotek, ne pa *.part.met datotek, da bi jih mula tudi prepoznal, pa me zanima, k je velik teh programov, k to popravljajo, če je kakšen, ki nekako zgenerira tele part.met datoteke iz *.part datotek?

shock ::

Imam en problem. Nimam problem z downloadanjem ampak z uploadanjem pri DC++ & co. Stvar je taka da imam naštimano na active mode (internet imam prek routerja). Sklepam da drugi ne morejo od mene snemat fajle zarad routerja ker ima firewall in zdaj nevem kaj naj naredim oz kere porte moram imet odprte.

Deathlike M Tito ::

jst sm na linux server in mam port na :5100
up 10 kilo dw 110 kilo in imam high id in dela downloud do 100 kilo :D

tku d ni problemu:)
do what i say not what ive done!

Zgodovina sprememb…

Binji ::

Mni pr enmu filmu (freeware seveda) manjka sam se 500kb do konca ki jih pa nikaku nece zloudat. Je ksna varjanta da bi jst tud odrezal proc in bi blo?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

BaRtMaN ::

Resetiraj mulo.

@ binji
če se gre za avi ali pa mpg potem enostavno file ofnaj v virtualdubu pa odreži pač.

Cuoresportivo ::

jaz imam eno težavo: en teden sem bil odsoten in se ni nič dl. zdaj pa mi mula noče več delat tako kot je prej. Imam 512/128 kabl, pa je vleklo full vredi po 60 kb/s, zdaj pa 0. stoji, imel sem prej 0.28a zdaj pa 0.28b, sem mislil da je to vzrok, pa očitno ni. server lista pa se mi sama refresha. prosim za nasvet. pa kaj je tista funkcija web server?
lep pozdrav(best regards)

Poletnik ::

Ne vem kje je fora recimo na kazii imam nastavljeno da mi naenkrat lahka vlece 50 fajlov in od 50 userjev... ampak zmiraj in to cisto zmiraj mi vlece najvec od dveh... Uporabljam pa kazoo lite najnovejso verzijo build 3...
http://www.norestrani.com

BaRtMaN ::

Nothing is perfect, fantje. Webserver pri eMuli omogoča nadzor nad njo na daljavo - v browserju napišeš svoj ip pa od mule port in dobiš nek vmesnik. Vsaj mislm, da je tako.

globoko grlo ::

folk, a kj veste kwa se z bittorrenti dogaja, nikjer ni več nobenga fajla za dol povlečt

al mogoče je pa jest en vem

OldSkul ::

Kazaa je čudn program, menim da je premalo optimiziran.Mam iste probleme da vleče včasih precej počasi čeprav je sourcev več kot 200.

a ima kdo kakešen pameten naslov za server listo. jaz imam v adresses.dat dva naslova , a mi zadnje dni noben server ni več uporaben oz veljaven. čudne zadeve se dogajajo. prejšnji teden pa je delalo še vse 105%.

MRB0rYS ::

No sedaj ko mam ADSL in seveda mulo, bom tudi jaz malce komentiral in sprašval.

In sicer tale tema je tako široka in razvlečena da ko sm mulo nastavlal, sm se desetkrat zgubil. Nekaj časa mi ni šlo skoraj nič, sedaj sem si potegnil dol mulo 0.28b in sivka mod pa mi je dva dni vleklo 100 kilo, po restartu računala spet porazno.

Zanima me nekaj, ko gledam čakalno vrsto se mi zdi da se morjo eni dobesedno vrinit v vrsto ker mi iz rumene skačejo v zeleno in takoj neha vlečt od userja, saj bi moglo ja men dol vlečt ko sm na vrsti a ne. Sicer pa je to moja teorija.
b0rys

teorija je eno praksa drugo, vsaj v tem primeru to dobesedno drži. jaz sem imel prej 0.28a pa je vleklo 60 kilo, toliko koliko je pri 512 sploh mogoče. pol 1 teden nisem nič dl-al in sedaj se dogajajo čudne zadeve. mula stoji oz danes se mi sploh noče povezat. piše neveljavna server lista, pa je drugač čist na novo potegjena dol- zato sem spraševal za kak naslov kjer bi se dalo dobit kako vredi server listo.

pingec ::

zakaj mi pod sttus v muli napiše erroneous in kako lahko to napako odpravim?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Alkoman ::

cuoresportivo: server-list-ov je bilo napisanih ze veliko, pa vseeno probaj s tem linkom http://ed2k.2x4u.de/index.html

lp
/// --- I Am What I Am --- \ \ \

MilkyWay ::

Za server listo je najbolje, da greš na google in napišeš "server.met" (brez narekovajev).

Xplicit ::

a se se komu dogaja, da ce z emule dl-ja ksne .rar fajle da de mu ustavi pri 9.28 MB do konca in pol ne najde vec source-ov, k men se je to zgodil ze pr ene 10 razlicnih fajlih

sej zato pa imaš 'aviability' postavko v filedetails... pa rdeče in modra polja pri fajlih...

Xplicit ::

ja to ze, sam zakaj vedno pr 9,28MB?!?

fajli so razlicne velikosti pa se vedno pr tej cifri zasteka, vedno 9,28MB zmanjka oz. jih ne najde

če boš pogledal spodaj v status ti bo verjetno pisalo 'file_ta_in_ta part xx corupt'

buhica1 ::

En chunk (del) je velik točno toliko - 9,28mb...Se pravi če nihče ne shera tega enega dela ti točno toliko manjka. Je pa že malo čudno da se ti to zgodi tolikokrat...

Lp Buhica

globoko grlo ::

verjetn tut kkšne čudne zadeve dol vleče>:D

Cokolesnik ::

Kako pripraviti najnovejšo Mulo, da bi pri zagonu samodejno skočila v system tray in ne minimizirana v taskbar (kot ima opcijo v nastavitvah)?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

novi ::

Scheduler ?? Kako nastavit, da mi bo emulo vklopil ob 22h in izklopil ob 6h zjutraj. Ma men ne rata;(( .

Urajmal ::

globoko grlo v čem je finta te strani?

Zgodovina sprememb…

Urajmal ::

tnx Gandalfar, nov sem kot vidiš po datumu :D

ganzi ::

pustu eMulo čez noč pa so rezultati taki..

Povprečno dol : 36,4kB
Največ dol: 55,1kB

ful gre počas na tej eMuli, pa me samo zanima a je to dovolj hitr za tako povezavo al bi šlo lah kej hitrej?
Mam pa paket 512/128 prek telemacha.
Thx

matter ::

Odvisno od fajla, ampak pomoje je čez glavo.

Vlady ::

Ja kolk bi pa ti rad dol vleku??? Sej na 512kbps že težko kej več kot 55kb/s dobiš. 36kb/s je pa prov lepo za tvojo povezavo.

ganzi ::

sej me je sam zanimal če je solidno.
K pr kazaa mi vleče dol tud po 60 pa včasih še mal več.

AS-Cyrus ::

Js pa mam ADSL navaden in mi e-mule downloada pri nastavitvah, ki ste jih svetoval in high id le nekje okrog 5kb/s, kdaj mi gre tut do 15kb/s ampak to traja 2 ure vsaj, čez 20 pa že ne gre. Pa tut, ko pride do 15 kar naenkrat zgubim source in sem spet pri 3kb/s. Skor nikol nimam več, ko 4 source, sharam pa skos 25kb/s. Conenctan sem pa na Silient-bob, probu sm tut že na drugih pa nikjer ne gre nikamor. Kako bi spravu download vsaj na ene 30kb/s?

Moj nick na muli: SLO_CYRUS

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AS-Cyrus ()

Storm ::

Podobne težave kot ima Cyrus imam tudi sam. Vse nastavitve so take kot tu predlagate, vse lepo izgleda, samo downloada izjemno slabo, sploh bolj sveže fajle. Ne mi zdaj reči, da kao teh fajlov nihče nima, ker jih ponavadi mam oko 400 na čakanju. V čem je problem?

Ko pridem na vrsto za downloadanje, mi od uporabnika začne vleči tam do 1kbs, pol se neki cajta matra tudi po 0,3kbs potem pa obupa in se tipo poslovi. NPR danes sem čez noč potegnil 40MBna štiririh fajlih, groza.

Zanima me na kateri port se povezujejo p2p, torej prek katerega porta gre download s posameznikom uporabnikom in ali se da te porte spreminjat. Sam sem na probenprinzu na 4669, udp 4679, če pa to menjam na 4661 alo 4662 je pa še slabše. Kaj mi storiti?

Aha pa še to, kakšne veze ima priority, mula mi da auto na low, sem dal sedaj na high, pa je malo popešil, sicer ne vem za kako dolgo, vendar kako je s tem priority???

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Storm ()

Gandalfar ::

Kako dosezt najboljse hitrosti:

Na zacetku je velik problem, ker nimate se nicesar za sherat. Tu je pac potrebno pocakat toliko casa, da dobite prvi polni paketek k vam in da lahko drugim zacnete uploadat.

Takrat nastavite download datoteki prioriteto 'release' in nabijte cim visji upload. S tem boste hitreje potovali skozi vrste ljudi kjer cakate za delcke tega fajla.

Ko ste to naredili vam manjka samo se en korak: pejte spat, ven na zrak al pa v mesto. V vsakem primeru vam bo downloadalo par ur.. ce pa boste mnj brckal po rac. bo pa se toliko boljse, ker ne boste nc zajebal =)

Na ta nacin mi uspe dobit minimalno hitrost 30kb/s za katerokoli razsirjeno datoteko seveda pa se obcasno da dosezt tud visje :)

Binji ::

jst dam ponavadi 1200 connections za vsak fajl za vseskup pa tam 13000-14000. Dela kar lepo..:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

matter ::

Sej nove mule prioriteto same štelajo. Ko dljaš nekaj mega pol gre vredu, ker si med sabo isti fajl izmenjujete.

Storm ::

Ne gre za to da sem na začetku in da nimam kaj za sharat, sharam skoraj 60gb, ki jih uspem povleči z mirca, kazaa ali podobno, ostalo vse divja, edino mula in donkey se nočeta povezovat z uporabniki, konstantno 0,3 - 1,5kbs po dveh minutah pa izbaci vezo z imetnikom fajla. Upload je nonstop na 16kbs, razmerje up/down pa 22:1.

Mislim, da me drugi uporabniki ne morejo doseči prek default porta, jst si drugače tega ne znam predstavljat.

Storm: koliko ti ostalih stvar sharash je za tvoj download cisto nepomembno. Vazno je samo koliko si ti uploadal datoteke, ki jo downloadas.

Vlady ::

Ja jest skoz uploadam z 38kb/s. Dol vlečem Collina 3 (ker ga hočm probat) pa še en film, pa mi zelo redko gre čez 30kb/s download. Sheram file, ki jih folk rab. (prbližn 100GB) Tko da za šerat mam dost. Nastavitve so pa tud v redu. Mora bit še nekje drugje fora.

Sheraj samo datoteke, ki jih downloadas.

Tejc ::

Gandalfar: Pol nam pa zaupaj katero verzijo ali mod eMula laufas in kakssne so nastavitve. Imam iste tezave. PLS

jaz mam tudi iste težave že od vsega začetka... oziroma sedaj je vedno slabše...
pa naštelam da nobenih drugih datotek ne šeram..
datoteke, ki jih dljam imam na najvišji prioriteto (in v download listi, kakor tudi v shared files listi)
čeprav mi danes nekak piči okrog 15k
em.. včasih je to boljše delalo:\
««
32 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267232 (5658) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102099 (1881) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
559935 (8405) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251857 (1223) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342658 (1932) cybermedo

Več podobnih tem