Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
--Switch-- ::
Ne verjamem da je fejk. Problem je v tem da so v temp. direktoriju neki fajli s koncnico met.bak in ce jst prekinem download bo ta fajl zbrisalo, če pa mu spremenim koncnico v avi sigurno ne bo delalo. Tako da nevem kaj!? Aja pobiram pa z EMule!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: --Switch-- ()
darh ::
skopiraj vse fajle z tisto cifro (ponavadi je uni z največjim filesizom pravi)
ga ustrezno preimenuj (končnica datoteke ipd) in ga odpri z ljubim programom oz. popravi z kakim fixerjem.
ga ustrezno preimenuj (končnica datoteke ipd) in ga odpri z ljubim programom oz. popravi z kakim fixerjem.
Excuses are useless! Results are priceless!
prismo ::
Switch:
Naredi tako da si skopiraš nekam drugam na disk tisti film ki downloadaš, ima pa končnico part. (Npr 001.part). Potem pa samo ta part spremeni v avi, pa še film si poimenuj.
Naredi tako da si skopiraš nekam drugam na disk tisti film ki downloadaš, ima pa končnico part. (Npr 001.part). Potem pa samo ta part spremeni v avi, pa še film si poimenuj.
Sm resu neke probleme sm mel z zvokom samo je bil stos v kodekih. Film dela brez problema!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: --Switch-- ()
kuntek ::
Torej, če jaz prav razumem se da vsak film, ki ni dokonca dolpotegnjen, preimenovat v recimo avi in bo zadeva delovala?
Zgleda da ja. Samo en problem se je pojavu, meni je pri filmu manjkal še en košček ki je bil nekje na 3/4(vsaj tako e blo razvidno iz tistega indikatorja na emule) košček pa je bil velik 3,5MB. Sprva sm mislu da bo film za par minut krajsi izkazalo se pa je da mi film zasteka glih na tisetem koščku ki manjka, seveda se ga da naprej gledat samo mores tisti del preskocit. Tako da če ti v emule kaže da ti manjka več kosov filma in da noben uporabnik nima tistih delov se ti ga ne splača preimenovat ker bi ti prevečkrat vmes kr zamrznu, kar pa je zelo moteče.
CaqKa ::
če maš srečo...
če pa ne pa ga moraš spustit skozi kaki fix progy ali pa skozi vdub...
v najhujšem primeru sploh ne dela...
za take primere ima emule v nastavitvah nekje kljukico za naštelat 'download first and last part first'
če pa ne pa ga moraš spustit skozi kaki fix progy ali pa skozi vdub...
v najhujšem primeru sploh ne dela...
za take primere ima emule v nastavitvah nekje kljukico za naštelat 'download first and last part first'
kolesar ::
Meni se pa dogaja ena jako cudna stvar:
- na net sem priklopljen preko LAN s firewall-om
- WinXP in Shareaza
Zgodi se, da mi v LAN Status-u normalno kaze promet, npr. 25.500 packets sent in 23.890 packets received, potem pa po nekaj minutah: 8.456.345.123 packets sent in 23.992 received.
Kaj se zgodi? Kaksna ideja kaj bi to lahko bilo?
Ni avtomatski LAN backup. Shaream nekaj malega mp3-jev, tako da to tut ni. Bug?
LP
- na net sem priklopljen preko LAN s firewall-om
- WinXP in Shareaza
Zgodi se, da mi v LAN Status-u normalno kaze promet, npr. 25.500 packets sent in 23.890 packets received, potem pa po nekaj minutah: 8.456.345.123 packets sent in 23.992 received.
Kaj se zgodi? Kaksna ideja kaj bi to lahko bilo?
Ni avtomatski LAN backup. Shaream nekaj malega mp3-jev, tako da to tut ni. Bug?
LP
Binji ::
a mi kasn pove zakaj mi noce prikazat public hubov v DC++?? Vcerej je se delalo zdej pa sam pise downloading public hub list in se nic ne zgodi
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Tr0n ::
pingec ::
a bi vedu kdo zakaj mi pise tisto v muli:no vaid servers to connect..., ko pa dam connect to selected server se pa poveže brez problema slika
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Binji ::
Me je hmali sram povedat...sm zaprl pa spet zagnal in je delalo
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
globoko grlo ::
hja, sam men 29a LSD8c dost hitrej naj de source pa začne DLjat, bom verjetn še na njihov mod čakal
Hux ::
Se sanja komu zakaj na tej posrani kazi bilo kiri maximalni download bandwith od pod 200 laze? Pa nej ma 56 surcejev isto.
lukslo ::
sm sam na hitro pogledu sam raje mam v0.28 + kšn mod (se nism še odloču kerega )
Kaj priporočate?
aja za tiste ki ne veste kje iskati eMule modu klik
Kaj priporočate?
aja za tiste ki ne veste kje iskati eMule modu klik
men je lsd mod še najbl kul, pred tem pa fusion project R6, sam ta je še vedno na 26 jedru, tko da mam zdej 28aLSD8c, in čakam na 28b LSD xy, kul DLja, ne sesuva se pa hitr source najde
Hair_Y ::
Ali ima kdo iskušnje s firewall-om ZoneAlarm in uporabo eMule ???
Namreč ob skupni uporabi mi disk neprestano 'šrota', nekaj
mi pobira memory resource (od 230, pa do 5 MB, pa spet nazaj;
v task managerju ni videti kateri program bi to bil ???),
poleg tega je odziv računalnika na psu, eMule pa pobira stvari do največ
10KB (imam HI ID).
Imam W-XP in kabelski internet.
Ko izklopim eMule in download-am nekaj direktno prek IE, pa so prenosi od
80-120KB.
Nekje sem bral, da se ZA najbolj ne zastopi z eMule,...
Ali moram zamenjati firewall ali pa imam mogoče napačno nastavljenega ???
Hvala za odgovore....
Namreč ob skupni uporabi mi disk neprestano 'šrota', nekaj
mi pobira memory resource (od 230, pa do 5 MB, pa spet nazaj;
v task managerju ni videti kateri program bi to bil ???),
poleg tega je odziv računalnika na psu, eMule pa pobira stvari do največ
10KB (imam HI ID).
Imam W-XP in kabelski internet.
Ko izklopim eMule in download-am nekaj direktno prek IE, pa so prenosi od
80-120KB.
Nekje sem bral, da se ZA najbolj ne zastopi z eMule,...
Ali moram zamenjati firewall ali pa imam mogoče napačno nastavljenega ???
Hvala za odgovore....
Hair_Y ::
Aha ,
mogoče sem pozabil omeniti, da je upload normalen, torej okoli 13KB (konstantno),
imam pa celeron 433...
...če bo kaj pomagalo...
mogoče sem pozabil omeniti, da je upload normalen, torej okoli 13KB (konstantno),
imam pa celeron 433...
...če bo kaj pomagalo...
a na c433 ti mula vleče al kaj, kul, močnejši proc bi pomagal, ampak ne dost
jest sm ZA zamenjal za sygate pro, bolš kot za, sam še vedno kur ene 10% CPUja, včasih pa tud več, pa ene 8 mb rama (to je pa kr konstantno), mula mi pa 60-120 rama pa 50% CPUja pokur na P4 1.6a 512 ddrja pa WD800JB
jest sm ZA zamenjal za sygate pro, bolš kot za, sam še vedno kur ene 10% CPUja, včasih pa tud več, pa ene 8 mb rama (to je pa kr konstantno), mula mi pa 60-120 rama pa 50% CPUja pokur na P4 1.6a 512 ddrja pa WD800JB
SleepLess ::
Jaz pa mam BIG problem. Mula nikakor noče vlečti hitro dol. Kaže da je 400 sourcov kao od enga vlečem pa mi vleče 2 do 5 Kb, včasih se pobošja na enih 15 več pa ne. Pa še to tak počasi vleče da mine cela večnost predn je ke doli Pommagite PLIS
Vlady ::
Ej probi dat Max. virov na datoteko na 2000. Mal pospeš zadevo, kej drastično pa ne. Poskusi...
BaRtMaN ::
Pa dejte folk razumet, da eMule ni enako KaZaA, ampak da tukaj traja dolvleka več dni (odvisno).
Vlady ::
Že samo razmerje med upload/download hitrostmi je nekak večje za download. Večina folka ima ADSL al pa kabel, kjer je upload ponavad počasnejši od download-a. Torej, če nekateri vlečejo več kot upload-ajo, gre nekaterim zelo počas download al pa sploh ne gre.. logika.. nekje se mora hitrost poglihat.
Alkoman ::
Zanima me, kolikšno velikost namestitvenega programa Kazaa Lite k++ build 3 v MB imate pod Dodaj/Odstrani programe v Nadzorni plošči?
Jaz imam 4,9 GB (giga::)))! A je to normalno?
lp
Jaz imam 4,9 GB (giga::)))! A je to normalno?
lp
/// --- I Am What I Am --- \ \ \
Deathlike M Tito ::
Vlady: jah eno je teorija eno pa praksa, ne mors rect za usazga enaku. pr meni je tku:
downloudam z emule 10kb UP in 110kb DW ( priporocenu mi je minimum 7kb UP kar piše na emule ). s temi nastavitvami mi vlece do 100kb, ko nastimam UP na 20kb ali vec zacnem zgubljat source in hitrost downlouda upade iz kake 50kb na 6kb.
dejte folk mal experimentjrt sej tku se boste se kej nvadli !!!
na napakah se clouk uci !!
downloudam z emule 10kb UP in 110kb DW ( priporocenu mi je minimum 7kb UP kar piše na emule ). s temi nastavitvami mi vlece do 100kb, ko nastimam UP na 20kb ali vec zacnem zgubljat source in hitrost downlouda upade iz kake 50kb na 6kb.
dejte folk mal experimentjrt sej tku se boste se kej nvadli !!!
na napakah se clouk uci !!
do what i say not what ive done!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Deathlike M Tito ()
iration ::
Alkoman, tolk je pač Kazaa folder v 'program files' velik.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
DEATHLIKe, a sm prov razumu, da omejiš UL na 7 KB/s al kaj, če je to tko ti ne more vlečt več kot 28 KB/s, če pa ti slučajno piše da gre hitrejš, je pa to bug v eMuli, ki pri high CPU load pokaže napačne vrednosti DL in UL
Rambo ::
Zdravo
A mi lahko kdo pove zakaj mi Mula tk do kurca downloada. Kakšen teden dni mi downloada samo z 10 Kb/s ,no momoge sve tja do 60 Kb/s. Imam pa kabl 1024/128. Upload je nastavljen na 10 KB/s....prioritete so na SAMODEJNO, če pa nastavim prioriteto na VISOKO pa je isto. Pisal sem že na KKS pa so mi povedli, da moram upload zmanjšat. Kot vese, če v Muli zmanjašaš upload se ti avtomatsko download zmanjša. Imam pa Mulo 28b.
Pomagajte. Aja port mam na 4669 nastavljen.
Hvala
A mi lahko kdo pove zakaj mi Mula tk do kurca downloada. Kakšen teden dni mi downloada samo z 10 Kb/s ,no momoge sve tja do 60 Kb/s. Imam pa kabl 1024/128. Upload je nastavljen na 10 KB/s....prioritete so na SAMODEJNO, če pa nastavim prioriteto na VISOKO pa je isto. Pisal sem že na KKS pa so mi povedli, da moram upload zmanjšat. Kot vese, če v Muli zmanjašaš upload se ti avtomatsko download zmanjša. Imam pa Mulo 28b.
Pomagajte. Aja port mam na 4669 nastavljen.
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rambo ()
ja globoko grlo prou si rzumu je pac tku kukr sm npisu in nc vec in nc mjn, sej pravm eno je teorija drugo je praksa !!
rambo upm d ti pri tem portu javlja da mas HIGH ID
ce pa ti pise LOW ID je tle problem
jst mam na portu 5100 z HIGH ID in sm tudi na kablu sam d na SP v postojni
rambo upm d ti pri tem portu javlja da mas HIGH ID
ce pa ti pise LOW ID je tle problem
jst mam na portu 5100 z HIGH ID in sm tudi na kablu sam d na SP v postojni
deathlike, če maš ul omejen na manj kot 10 imaš DL krat 4, 7x4=28 in nič več
a kdo pozna bittorrents zadevo
zgleda kr kul, zdejle vlečm en movie, pa ne povem kerga, bo pa v koloseju kr hmal, pa vsi ga že težko čakamo
po 15 min z 40 KB/s, s časom se zadeve samo dvigujejo, morm rečt da sm zadovoln
ok, zdejle majo mal zaflodan server, drgač pa dela, zdlega da sm mel velko srečo da sm dubu kar sm hotu
a kdo pozna bittorrents zadevo
zgleda kr kul, zdejle vlečm en movie, pa ne povem kerga, bo pa v koloseju kr hmal, pa vsi ga že težko čakamo
po 15 min z 40 KB/s, s časom se zadeve samo dvigujejo, morm rečt da sm zadovoln
ok, zdejle majo mal zaflodan server, drgač pa dela, zdlega da sm mel velko srečo da sm dubu kar sm hotu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
Gandalfar ::
globoko grlo: ce so gor kaksni nelegalni .torrent fajli bi te prosil, da odstranis link.. :)
Drugace pa tudi jaz to uporabljam in sem cisto navdusen. V roku 2min mi download brez problema nareste na 200kb/s.
Drugace pa tudi jaz to uporabljam in sem cisto navdusen. V roku 2min mi download brez problema nareste na 200kb/s.
globoko grlo: kaj se tebi ne da dupuvedt d ni use v teoriji vem d se rcuna ULx4=kolicina DW pac men to dela kukr je buh dau, j..ga tku je in nc drgaci
ce se ti ne da dupuvedt pa mi povej zkaj mi vlece 100 kilo ce mam UP omejen na 10kilo in dejansko uploudm 10kilo to je 4 konekti z 2.5kilo vsak .KAPIS?
ce se ti ne da dupuvedt pa mi povej zkaj mi vlece 100 kilo ce mam UP omejen na 10kilo in dejansko uploudm 10kilo to je 4 konekti z 2.5kilo vsak .KAPIS?
v bistvu je sam main page, če je to za odstrant pa bom, vi povejte
deathlike, ja če maš UL 10 al več pol je dl neomejen, če pa ti omejiš ul na 7 pol pač ni dl neomejen, a sm te jest narobe zastopu al si pa ti narobe napisal
ma nima veze, sam da dela
deathlike, ja če maš UL 10 al več pol je dl neomejen, če pa ti omejiš ul na 7 pol pač ni dl neomejen, a sm te jest narobe zastopu al si pa ti narobe napisal
ma nima veze, sam da dela
Tr0n ::
BitTorrent = kewl zadevica. V bistvu P2P program, deluje pa na osnovi peering izmenjave.
Priporocam experimental klient, saj omogoca omejevanje uploada.
BitTorrent EXPERIMENTAL download client
Priporocam experimental klient, saj omogoca omejevanje uploada.
BitTorrent EXPERIMENTAL download client
greš na main page, si dol potegneš, rečmo "hash", pol pa ta "hash" odpreš s klientom in začneš veselo DLjat
mlakar ::
A je treba za mulo kej rutor nastavlat???
K men je učas full letel z mule zdej ka sm ga pa neki z rutorjem srov pa negre nikamor več!
lp
K men je učas full letel z mule zdej ka sm ga pa neki z rutorjem srov pa negre nikamor več!
lp
Gandalf, aja, pol pa ok, a je tut kkšn komjuniti za most popular muviz
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
3L33T ::
MAh, mene ta torret zajeba neki. Napiše pr določenmu fajlu: Cancel... krneki request. Po tistmu ko začne iskat userje za conectat (kose una črta nafila)
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7232 (5658) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2099 (1881) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9934 (8404) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1857 (1223) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2658 (1932) | cybermedo |