» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
30 / 72
»»

wishmaster ::

imam adsl 1Mbit.Upload je 20 kb/s in download 120 kb/s.Porti so privzeti (kot jih izbere emule-še mi najboljš dela).Malo prej sem si naložil overnet in mi 1 divx downloada že 40 minut z 98 kb/s.

Kolos ::

cradle:
Daj malo pojasni, kako ti je to uspelo, ker meni mula tudi hitro od začetka vleče pol pa globoko pade ali pa sploh nič ne vleče.
Pravzaprav je niti ne uporabljam veliko, bolj sem pri DC++ obtičal, tam pa me tudi moti par stvari.
Na jok mi gre ko vidim to počasnost v primerjevi s SAT internetom.

wishmaster ::

kolos,meni ne vleče toliko kar sem zgoraj napisal so omejitve oz. nastavitev UL in DL.Meni vleče največ 10 kb/s,pa potem večinoma pade na 0.Največ sem jaz uporabljal dc++.Tu mi je vleklo dol 115 kb/s (odvisno od uporabnika na drugi strani).Pri dc++ me je najbolj motilo to da te iz določenih kanalov brezveze vržejo dol.(dunkelheit...).dc++ sem uporabljal od septembra in sem bil glede downloada zadovoljen.Tud na slovenskih hubih so OPi prijazni in ti pomagajo pri problemih z dc++.Zadnje čase me je motilo da se mi ni hotela pojavit Hub lista.

svejk ::

kake so najoptimalnejse nastavitve na muli, pri dsl ju 2mbita?

je mozno, da si kazza lite, imesh lite in emula pridejo navzkriz?

airman02 ::

Men pa EMule potegne dol skot cel fajl, pol se pa pri 800kb ustavi pa noce naprej, in to ze cel mesec:\ Ka lahk nardim da bo do konca potegnilo?

Tr0n ::

Porini! :8)

globoko grlo ::

eMuler a pa je falj cel na netu al ga kj manjka, če je cel lahko sam ta falj probaš DLjat, ostale tmp falje pa premakneš nekam drugam, kwa pa wem, mal se igrej

pingec ::

jst pa mam ta problem:pc se mi zablokira medtem ko mula downloada samo en fajl in js ga resetiram zdej po resetu grem v mulo pa tega fajla vec nikjer ni je pa v temp fajlu en fajl velk priblizn tolk kot je biu tist jst pa ne vem kako bi spet aktiviral da bi ga mula dokonca zdownloadala
please help
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

pa ta error mi tud javi ce hocm ist fajl se enkrat dl-jat:

Vegi ::

zdownloadaj v 0.28a. problem odpravi

Tejc ::

Trenutno zame najboljsa eMula v0.28a-LSD8c SUPER DL :D :D :D

kuntek ::

Naj mi nekdo prosim razloži zakaj mi eMule noče nič downloadat. Connecta se mi na Silent bob in imam High ID. Poiščem file in ga probam zdownloadat. Nato v transfers piše cel čas pod status waiting in nič ne downloada čeprav je najdel recimo 9 sources. Kako naj začnem download???

Gandalfar ::

In koliko ur si cakal?

globoko grlo ::

kuntek, ti ne morš nič začet, enostavno čakaš, ni druge, mogoče pomaga če pod "moji fajli" nastaviš prioriteto fajla na highest oz. najvišja

OldSkul ::

Čakat je treba najmanj 12 ur oz. celo 24 ur:D , pa seveda fajl ki ga dol vlečeš mora imeti veliko virov.

Bacilio ::

Pozdrav.

Imam naslednji problem. Imam E-mule v0.26d in mi pri search napise "an attempt was made to access an unnamed file past its end"

Ne vem kaj naj bi to pomenilo tako da ce kdo kej ve o tem nej mi prosim sporoci. Hvala ze v naprej

ok.. a se meni sam zdi ali pa je bilo res v zadnjih 10 postih to vprasanje 3 ponovoljeno in seveda vsakic dan odgovor nanj..

CaqKa ::

hehezdaj še boš kregan, kajti nisi mu odgovora povedal :)
pa da ne omenjam da je malo višje še celo slikica pastana :)

kuntek ::

Kako to mislite, da je treba čakat 12-24 ur da se začne download? Kaj se malo zafrkavate a je to res tako. Ni mi jasno zakaj tako hvalite eDonkey in eMulo, če pa so z njimi same težave. Ne vem zakaj ni vse tako enostavno kot je z Kazaa-o >:D

TESKAn ::

Knutek, poskusi še Overnet. Meni zadevca deluje prav dobro:).
Moreš pa pri teh P2P programih vedet, da je hitrost odvisna predvsem od tega, kaj vlečeš dol - če boš prenašal datoteko, ki jo ima veliko ljudi, potem bodo tudi prenosi visoki. Če pa prenašaš kaj bolj redkega, potem moreš bit pa potrpežljiv.

In zakaj se hvali eMulo, osla, overnet? Zato ker si pri teh programih lahko skoraj 100% prepričan, da boš dobil tisto, kar hočeš. Zato.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

benko ::

Upam, da lahko tudi jaz povem svojo izkušnjo. Morebiti bo komu pomagala.

Imam Win 98 in ADSL 1 mbit.

Po intalaciji eDonkeya 047, 0.48, eMule 0.27c sem moral čakati več ur, pa še potem je vleklo dol okoli 15KB/s. Ko sem instaliral eDonkeya 0.45 mi je po 10 min začela stvar delovati. Sedaj v povprečju vleče okoli 30-40 KB/s. Včasih tudi 80 in več...

Zakaj pa starejša verzija deluje bolje pa ne vem. Kaj pa vi mislite, zakaj ?

LP !

ker je bolj agresivna do omrezja in uporabnikov v njem..

Smorny ::

Mene pa zanima ali je bolje imeti NTFS ali fat32 particojo za sharing. Ker dobim 120GB samo za ta namen :D
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

V tem primeru NTFS. FAT32 bi tudi slo, ampak je vseeno priporocljivo NTFS.

Kuntek, prenašat ti začne že prej toda prava hitrost se razvije šele po nekaj urah oz. po 12 urah in celo več če nimaš sreče.
Upam da sem te pomiril!:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OldSkul ()

kolesar ::

Kaj pa menite o Shareaza-i?

Vsak P2P proggy je kewl, ce ima to, kar isces :).

Trik je v uporabi vseh ;).

neznanko ::

Imam zelo nadlezen problem, ko imam prizgano eMulo nekaj casa mi vsake toliko casa internet popolnoma pocaka(tudi upload), ko zaprem eMulo mi ponovnoma normalno dela. Imam prestižni paket in Level One router.

HELP ME!

3L33T ::

Mula ni za amaterje :8) Ko se enkrat navadš na nastavitve in sistem omrežja ti bo letel in ti bojo nastavitve res v izi. Sam mal je treba logično šaltat. In pa Tr0n ma prov. Uporabljejte več progijev ane.
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

eTTeLeWeN ::

Ok, mam problem :D zdej, mal sm preletela tole temo, nism našla nč podobnga, sam možn da je že kje blo, pa ne bit hudi če se bo ponavljalo... Zdej stvar je taka da vlečem dol štir fajle, tam okol 700MB, in je že vse bl prot koncu, ampak se mi je začel zdet nekam čudn k se kr ne konča in ne konča... pa sm mal bl pogledala: tam pri Remaining mi pri enmu fajlu recimo piše 37.11MB, ok, vleče nekaj cajta, pride na že tam nekje 27MB, pol pa k čez neki cajta pogledam je isti fajl spet Remaining: 37.11MB... Kje je zdej problem? Placa na disku imam še dost, povezave tud ne prekinem... skratka... ?!?

TESKAn ::

Poglej, kaka sporočila ti izpisuje mula - možno je, da je fajl pokvarjen (corrupted). Zdej če res nimaš sreče potem na omrežju ni verzije, ki bi imela nepokvarjen del. Če pa obstaja vredu verzija, potem ti bo program sam dobil vredu del in ga potegnil dol.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Cuoresportivo ::

jaz imam pa en drug problem. Zadnja dva dni se mi, ko dam search(muzika, filmi,....vse), se mi izpiše tole sporočilo:

AN ATTEMPT WAS MADE TO ACCESS AN UNNAMED FILE PAST ITS END.

Kaj bi lahko bil vzrok temu in kako naj rešim problem. prosim za nasvet.8-O
lep pozdrav(best regards)

Cuoresportivo ::

hmm, sem videl , da je rešitev že napisana. zanima me če obstaja še kakšna razen tega, da dam gor 28a verzijo.
lep pozdrav(best regards)

lahko backportas patch iz 28a verzije :]

kaj ima se kdo problem zadnje par dni z mulo, slab download. pa ne da bi imel lo id imam namrec visokega, pa povezan sem s silent bob ampak download ne presesze 2kb/s

ma kdo podobne problemcke

Jaz sem v petih dneh 15 Gb podatkov prenesel, če pogledam na statistiko.Sem kar zadovoljen.Nastavitve so takšne kot so jih uporabniki na forumu predlagal in meni dela!
Ravno zdajle prenašam 6 filmov in imam povprečje 50,4 Kb/s.

Tejc ::

Enako, zelo zadovolen :D

hi

pa mi poves kake imas nastavitve. res nisem imel problemov do sedaj, ampak par dni je pa res noro. << Apciha. Cvetni prah.. >>

Zgodovina sprememb…

MRB0rYS ::

Mene pa zanima kaj naj zdaj nardim ko sem si unreala 2003 dol potegnu in sicer CD 1, 2, 3 in so EXE končnice, ker ko zaženem se samo črno okno v dosu za trenutek pokaže pol ni pa nič več sploh.....
b0rys

DavidJ ::

To so ISO fajli. Kr zapeči jih na CDje. Še končnice ni treba spremenit.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

ja kje so kake optimalne nastavitve za adsl 2mbit ka?

V-i-p ::

Hmm, če prav pomislim, tale mula niti ni tako slaba. Čeprav vedno ko pogledam skupni download vseh datotek vedno uzrem prenos okoli 30-60kb/s, samo je pa v dveh, treh dneh pretovorila za preko 8 ton, ehm, 8 gb sena...:\
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

shock ::

In zaradi tega rabiš 1M ali 2M ADSL?:D

sash ::

morda sem spregledal :8) ampak nisem nikjer prebral kje bi našel kakšne spiske za HUB-e od DC++
--------------------
Think different...
TOROiD Group

ja jst sm dal gor 28a pa errorja res ni vec sam tisti fajl ki je v temp datoteki se ne downloada naprej in mene zanima ce bi se to dal kako porihtat ker sm od 1800mb downloadu 1760mb in se mi ne da vse še enkrat

sash: vse je v tej temi, sicer malce nazaj, ampak je :)

king: v emule temp direktorij posnami .part datoteke in bo ok

shock ::

sem že jaz imel eno temo z dc++ hub listo. Malo poglej pod iskanje "dc++ hub list" al kaj takega.

--Switch-- ::

Jst mam pa sledec problem, pobiram en film in mi manjka ene 2mb do konca, nobeden od userjev pa nima še tistih delov ki jih jst rabim pri vseh mi pise no needed parts. Zanima me če lahko jst download prekinem in kljub temu dobim vn film ki bo pa pač za 2mb manjsi in par minut krajsi?Ali bo sploh film deloval?

CaqKa ::

načeloma se to da z virtualdubom.

3L33T ::

Switch; je pa zlo verjetno da je v tem primeru to fejk file :D :D
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

««
30 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267232 (5658) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102099 (1881) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
559934 (8404) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251857 (1223) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342658 (1932) cybermedo

Več podobnih tem