» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
29 / 72
»»

globoko grlo ::

heh, počakat morš da dobiš en uredu chunk, pa bo, edin problem je če je en sam source na netu

Vlady ::

Zdej mi nej pa en pove zakaj ma mula same probleme v XP-jih??? Skoz mam lowID skoz me s serverjev dol meče, vleče pa nula.Še upload je največ 30kb/s :( :'( So tle kake fore? Mam pa vse isto naštiman kot sm meu u winsih 2000 pro.

Ziga Dolhar ::

Tudi firewall, Vlady?
https://dolhar.si/

Bellzmet ::

Jaz mam Mulo 0.25b v XP pa dosedaj ni blo niti enga problema...razen enkrat k jo tolk DLjal da mi je ves disk zasedl>:D

tudi firewall. Mam istga k sm ga meu u winsih 2000.Unga k je original u winsih XP sm disablu in prek tega mi je u winsih 200 delal dokaj normalno, čeprav počas ampak je bla peak hitrost 40kb/s.
Tuki pa 0,1kb/s!!! LowID pa take štale.. ;(

[D|g|t] ::

jest tud uporablam mulo Plus Version 0.24b 3 pa nimam blamov (vsaj za enkrat)

Slowenc ::

Se mi zdi, da je enkrat nekdo rekel, da kazaa in imesh nimata skupne linije. Ampak jest sm pa 100% da to ni res. Ker sem cisto mimogrede opazu, da mi kaza vlece film katerega imam share-anega v imeshu. Tko da... Sam od sebe sem downloadu.:D
Vsak dan se naucimo kaj novega, kaj ne?
Skiny gate.

smash ::

slowenc...valda da mata skupno linijo...to ze itak ze vrabci čivkajo

V-i-p ::

Tko da... Sam od sebe sem downloadu.

a? Tole se mi pa zdi, oprosti, za lase privlečeno. Kot prvo, zakaj za vraga bi človek dljal film v kazi, ki ga že ima na disku in ga šera v imeshu? Kot drugo, sigurno ti ni kopiralo od tebe, ker tvoje mašine niti gleda ne, nadalje, kar preveri koliko userjev ima iMesh in koliko kazaa za konec pa preimenuj en muvi v eno trapasto ime, za katerega boš prepričan da ga v vseh omrežjih sigurno šeraš samo ti (recimo, FranciBrezBalanceZmotiko.avi ;) Ta bo sigurno edini in ga daj šerat iMeshu. Stavim levo taco, da ga kazaa ne bo našla...>:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

smash ::

V-I-P to je cist odvisno al najde al ne.....vcas najde..pol pa probas cez par sekund..pa ne najde vec....

mi pa recimo napise ko downloadam z imeshom, da dol vlecem od kazaa userja in podobno

Slowenc ::

V-i-p, si ze brez leve tace>:D. Tkole je blo:
naenkrat sm dal downloadat malo vecji file v imesh in kazi. Valda, ga je imesh prej potegnu dol, in takrat je bil na voljo za upload, potem ga je pa kaza najdu in ga zacel dol vlect. Sej ne bi vedu, ce ne bi vidu svojga nicka, ki ga uporabljam v kazi, v upload listi v imeshu.
Aja, uporabljam pa skrekano kazo.:D
V-i-p sedaj imas samo se desno taco.
Skiny gate.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Slowenc ()

:8)

Čudno to, ker jaz še enkrat nisem našel samega sebe, poleg tega pa iMesh vedno napiše da je online okoli milijona in pol userjev, medtem ko na tetki Kazi gre ta številka tudi preko štiriih in pol milijonov... Kaj pa vem.

P.s. Tole sem malo dlje pisal, sem namreč levičar, pa sem zdaj moral z desno pisat...:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Cuoresportivo ::

a je že dal kdo gor mulo 0.28a. videl da je nova verzija zunaj, pa me zanima, če je kakšna razlika. zdaj mam 27c pa je kar ql za dl-at.
lep pozdrav(best regards)

BaRtMaN ::

Raje počakaj, a pomeni, da je to alfa, ki je še razvojna različica. Pol pride b, c... ki jih razhroščujejo.

Ja tale tanova mula ma bolši IRN. Men je zaenkrat vse dele ki so bili pokvarjeni rešu. D/l se je celo mal pohitril - mam zdej average okol 20kb/s, čeprav ne vem kaj to mulo drži, da ne gre čez 50kb/s.

3L33T ::

Ma je par novih nastavitev (scheduler itd...) in običajna evolucija :D, ma možnost proxija (mogoče že prej, nism prepričan) in po mojmu mnenju se z vsakmu novmo clientom hitrej konekta gor kot če maš starga... Pa ne se bat da je alfa, men se še ni usula do zdej.
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

Tr0n ::

Ce bi radi hitro, stabilno in odzivno eMulo:

eMule0.26d.Maella.v2.04-binaries.rar

Imortales ::

OK, eno vprašanje za vas mahere. Uporabljam kks/arnes in na bilo katerem (ajde, samo kazaa pa winmx uporabljam) čudu od teh programov mam upload nikakvi. To pomeni da gre enih 8, 16 kilo skozi, pol pa pade na 0. Download je pa približno isti, samo da malo bolj dolgo traja predn pade na 0. Eni so že nekaj pravli da se porti blokirajo, potem so drugi to goreče zanikali. Če ve kdo kaj bi se dalo napravit kar sem z nasvetom.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.

Gandalfar ::

kater paket imas?

CaqKa ::

na arnesu se ne blokirajo porti.. to delajo samo kks naročnikom... če imaš kks/arnes komplet potem nimaš blokiranih portov. razlog išči drugje (tvoj firewall, nastavitve programa...)

Imortales ::

Hja, fajervol sem izklopo, vse nastavitve prerešetal na tisoč in en način, pa vedno isto. ARGH! Hvala vseeno.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.

Tejc ::

Zdravo,,
Neki me zanima. A je to normalno da mi eMula po 14h povprecno vlece DL 20.09 kB/s UP ma pa 21.94 kB/s. Imam pa eMule v0.28a sivka MOD. pa Standardni ADSL. Hvala za pojasnila.. :\

CaqKa ::

pravijo da to ni normalno oziroma je odvisno od fileov ki jih dljaš...
čeprav je to pri meni čisto stalna praksa .. dl okorg 10k up pa 10k.. tak da sem naštimal na 5komejitve up pa 20 down...
aja dljam pa suse8.2... tak da ne verjamem da bi imel tak počasne prenose...

WildTHink ::

Mene pa neki druzga zanima. Zakaj je vecina fileou k jih DL zanc in izpise tole "Downloaded part # is corrupt :(" DL pa 3 dni ze eno in isto oz tistih k.. 9MB;(( . A se da kej narest? mam pa SIVKA MOD 27c.

LP

boha ::

kakšen memory usage imate pri uporabi različnih emule? meni npr. maella 27c po 24 urah kuri 56mb (+ zvišuje se)... :\

Maella v2.04 po 12h 91MB 8-O

Tejc: Laufa Maella ok?

Laufa sam povprecni DL se vedno samo 40kB/s

buhica1 ::

Tejc: Povprečni download 40kb/s - pri kakšnem uploadu???

Mene pa zanima, če kdo slučajno uporablja čudo™ Overnet imenovano? Kolega mi je namreč rekel da je vredu, pa si rečem, ok, gremo probat. In glej ga zlomka, oba z kolegom sva bila v istem trenutku povezana, njemu je kazalo da je online skoraj milijon userjev, meni pa da jih je le nekaj čez 200k. Kaj za vraga je pa to?

Ce se zelis povezat na Overnet, priporocam novega eDonkey-ija (Hybrid) ki se poveze tako na Donkey, kot na Overnet network.

buhica1: povprecni UL pa 20 kB/s :D

cackec ::

Hej druščina. Mam Mulo 28a pa dela ko grom. Za vse tiste ki imaste average 20 k naj povem, da večji imaš upload večji ti je download jaz imam povrečje nekje 80 k. Mam pa seveda ADSL komfortnega.

Mirč ::

imam kazo lite 2.1 ver pa mi vlece samo z dveh userov ,kje je finta ? vlecem ponavadi okoli 20datotek :filmov,pesmi...imam adsl 1mb?i
prosim za help

lp mirč

Lith ::

Jaz pa bi prosil za pomoč pri eDonkey-u / Overnet-u (oba ver. 0.47) in se mi dogaja redno to, da ko pustim comp. vključen ponoči ali podnevi več ur (2+ ), da potem ko pridem iz službe comp. enostavno resetiran, noben osel ne dela več (jasno, comp. v sleep-u) in potem pogledam scandisk, pa mi vedno najde kakih 20 - 30 MB lost fajlov in napake v donkey\temp direktoriju, potem pa vse skup gre u .... ko ponovno zaženem osla (corruption found in ....). Pa sem imel win 2000 pro (SP3) pa imam zdaj ME slo, pa isti shit, comp. je pa drugač Intelova MB CC820, proc 450MHz Celeron (ok, 300A @450), 160 MB RAM, 20GB disk, Voodoo3 2000, SB PCI 128, 2x mrežna Realtek 8139 čip

ali je kdo imel podobne težave in mogoče rešitev (aja, ver. osla sem menjal od 0.45 do 0.47)?

3L33T ::

2 Mb link mate in uživate z 80 Kbps??? Jao, pa to je počas! Men dela navadna mula 0.28a s povprečjem okol 100, 120 Kbps in mam standarden paket. Pa dejte si nastavt UL na 80% polne zmogljivosti!!!
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

Vegi ::

Uporabljam e_mule v0.27c, ko dam search mi skoz napako javlja. odpre se okno z napisom:

An attempt was made to access an unnamed file past its end

pa še pol, ko se downloada, se to ponavlja. mogoče kdo ve kje tiči problem?

kuntek ::

Danes sem prvoč instaliral eMule v0.27c. Ker sem čisto nov z tem programom naj mi prosim nekdo v par besedah razloži, kako ta stvar sploh deluje. Ko se prijavim na nek server in poizkusim poiskati željeno stvar mi nikoli nič ne najde.

icek ::

kuntek, beri to nit od zacetka. Vse imas razlozeno.
Rider of Theli
www.air-tv.net

OldSkul ::

Jaz uporabljam najnovejšo mulo in mi je v 12 urah preneslo do zdaj 745 MB podatkov, s tem da prenašam 5 fajlov.Povprečni prenos je 25 Kb/s.
Ni veliko, toda se pa da prenest ogromno stvari , pač pustiš čez noč.

Glede kazaa pa to da mi program precej nagaja, predvsem pri searchu, ki mi včasih sploh ne dela in se moraj kar naprej disconektat in potem se spet konektat v omrežje.
Pa opažam da ko prenašam več fajlov mi tudi vleče največ samo od 2,3 userjev.
Pa najnovejša Kazaa lite je zeloo slaba, tko da se mi zdi Kazaa lite zelo nedodelan program.:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OldSkul ()

Gandalfar ::

Mastermind neka zanimiva nova stvarca za divxe in glasbo.. nisem popolnoma preprican kako deluje. Ce ima kdo par minut prevec casa in winse bi bil zelo hvalezen za report :]

Vegi: gre za znan bug 0.27x serij. 0.28a napako baje odpravi.

https://sourceforge.net/project/showfil...

Vegi ::

Hvala, trOn

wishmaster ::

jaz se že z to prokleto mulo špilam tri mesece.Rekord je da sem 700 Mb datoteko potegnil dol v 10 dneh.Sam ugotavljam da mi je vleklo dol 6 kb/s ko sem bil povezan z isdn povezavo.Pri adsl povezavi mi vleče največ 8 kb/s pa še to malokrat.Vse druge p2p programe sem sprobal in mi je vsak vlekel nad 30 kb/s (najvelč 119 kb -dc++).Razen pri muli ne . Sam sem se igral z nastavitvami pa ni nič boljše.
Ni mi treba odgovarjat da naj temo celo preberem in da bom našel tam rešitev.Sprobal sem vse kar je bilo omenjeno v tej temi in nič od tega ni delovalo.Sam vem da nimam takega problema sam jaz.Takih je še kr veliko.

ja, kok velki intervali so pa bli med spreminjanjem nastavitev

pr muli traja ene par ur da se pozna razlika, oz. če najdeš taprave nastavitve traja par ur da začne dol vlečt

men zdejle fucion project R6 včele 30-40 KB po pol ure, vlečem pa ene 10 fajlov

oh crap;(( ;(( ;(( zdejle pa sam še 6 KB, ma u pyzdo nej gre tale mula;(( ;((

Jaz res ne vem, kaj vas muci :). Uporabljajte klasicno, originalno eMulo, nastavitve tak mate na tem forumu pa ima da pici. Pri meni je 20kb/sec minimum, max je bil dosedaj okoli 80kb/sec kar je ze luxus :).

TESKAn ::

Poskusite malo Overnet - ponavadi vleče tam okrog 30 K/sec, kake novejše fajle pa ves čas okrog 100 K/sec.

Plus še nekaj - tisti Microsoftov popravek, ki upočasnjuje računalnik, očitno upočasnjuje tudi DL pri teh programih. Poglejte, če imate popravek Q811493 in ga odstranite. Meni je pomagalo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

wishmaster ::

nastavitve sem testiral tako da sem jih vsak dan spreminjal.Vleklo ni nikdar nad 10 kb/s.Uporabljam original emulo 0.27.Nimam nobenega požarnega zida,antivirusnega programa.Sharam pa več kot 40 gb.Tak da me res zanima kje je vzrok.

a si na adslju al kje drugje, pa kok maš UL naštiman

pingec ::

men pa se je pc resetiral medtem ko je mula laufala pa od 700mb je blo sam se 14 mb za zdownloadat pa ko sm jo spet vzgal mi pod downloads tega fajla sploh več ne omenja kaj ne nardim?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

««
29 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267225 (5651) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102077 (1859) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
559918 (8388) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251854 (1220) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342651 (1925) cybermedo

Več podobnih tem