Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
Vanquish ::
shock: sem gledo to-do lista za dc-gui, pa je ze ena stvar ki mi ne pase (lahko pa da se motim):
* socks support (work with dante 1.1.13)
Iz tega ne vem, ali naj razumem da se je treba naredit socks support napslosno, ali socks support, da pa ze dela z dantejem.
Namrec brez socks supporta dc niti 1/5 ni tolko zabaven:)))))
lp
* socks support (work with dante 1.1.13)
Iz tega ne vem, ali naj razumem da se je treba naredit socks support napslosno, ali socks support, da pa ze dela z dantejem.
Namrec brez socks supporta dc niti 1/5 ni tolko zabaven:)))))
lp
shock ::
nevem kako imate vi naštimano. Jaz sem prek routerja in sem naštimal tako porte na routerju da lahko imam tam brez problema na active mode konektano, drugače poskusi z passive mode. BTW men vleče max 237kB/s.
aja še nekaj predlagam da ne omejite uploada, ker drugače na nekaterih serverjih ne boste sprejeti. Saj meni vleče ko je max upload od 170-200kB/s.
iration ::
Filenexus is back.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Vlady ::
shock... ti maš verjetno samo tak krompir. Men je vleku max. 12kb/s uploadu sm pa z 47,8kb/s. Še mula mi je začela mal nad 20kb/s delat. kej več pa iz tega ne stisnem. Osu dela kukr mu prdne. Včasih nič včasih 160kb/s.
Vlady: nevem meni vleče še kr dobro. Zdaj nevem kero verzijo imaš ti, jaz imam csv0.2.7 in delami specialno.
jest sm dol potegnu 0.24. To je kr neki. Predn se ti km konekta traja pol leta, predn pa sploh listo hubov dobiš pa ti zrase brada zravn
V-i-p ::
Mah, tudi jaz prisegam na Kazaa. Imam lite verzijo (k++) in sharam vedno ene 20 filmov. Ostali zadovoljni, jaz zadovoljen, ker dlja res maksimalno in do sedaj NISEM DOBIL še niti enega fake filma. Če pa klikneš prvega ki ti ga najde, pa ni čudno da so slabi/napačni. K++ ima link za preverjanje fajlov in sam vedno uporabim najprej to, potem se pa spravim downloadat. In ja, tudi meni že nekaj časa leži v mapi ene par novih filmov, tako da ni res, da se ne dobi. Mi je pa užitek, da medtem ko od mene dljajo filme, jaz enega gledam in medtem ko pogledam 1cd se 2cd sigurno zdlja. Da tega, da dostikrat potegne tudi preko 200kb/s, večinoma pa okoli 130-180kb/s niti ne govorim. Pri mulci tega še nisem videl, predvsem mi pa ne diši čakanje. Jaz se včasih med gledanjem enega filma spomnim, da bi gledal še tega in tega, in ko bom prvega pogledal, bo drugi že dol, ali pa bo čez par minutk, ravno prav za osvežitev ;), dva dni, da se bo premaknilo na 3kb/s, kot pri muli pa hvala lepa, ne mislim čakat. Poleg tega mi ne diši vso tisto iskanje serverjev, ipd... pač, vsake oči imajo svojega malarja in dokler bom na K++ vedno hitro vse dobil, kvalitetno,... drugega ne bom uporabljal (razen občasno DC++).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
daj Vlady ne bodi pameten, če ne veš o čem govorim . K++ ti omogoča, da pogledaš dolžino fajla, naj si bo to film ali igra. Vpišeš ime igre ki jo recimo iščeš in ti vrne zadetke, tam samo pogledaš koliko je fajl dolg ter ime. Potem greš tega poiskat, ali pa kar v "Verified downloadu" klikneš na fajl pa ti ga sam prenese v download. In tak fajl sigurno ne bo napačen...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Misleš ali veš? Jest kazaa-e ne maram več ravno zarad tega, ker sm vedno fake ISO image dol vleku, al je bil pa fentan. Tko da kazaa je res SAMO dobra za filme in mp3-je.
Potem je tuki še search. Ko najde mojmu kolegu vse kar išče, men pa najde k. Res da se konektaš na druge node ampak zadetki bi mogl bit enaki!!! Participation level je pa super zadeva k so si jo izmislil in bi jo mogl tud pr muli in oslu dat. No sej mula ma en "bonus" k ti bol nč ne korist kot ja...
Potem je tuki še search. Ko najde mojmu kolegu vse kar išče, men pa najde k. Res da se konektaš na druge node ampak zadetki bi mogl bit enaki!!! Participation level je pa super zadeva k so si jo izmislil in bi jo mogl tud pr muli in oslu dat. No sej mula ma en "bonus" k ti bol nč ne korist kot ja...
orkan ::
Mam eno vprasanje:
Ve kdo če obstaja kakšne SPEED UP program za e-mule???? Ki ti z malc eprevare poveča prenos, pozna gdo, ma kdo kaki link do njega?
Ve kdo če obstaja kakšne SPEED UP program za e-mule???? Ki ti z malc eprevare poveča prenos, pozna gdo, ma kdo kaki link do njega?
Lp Orkan!!
3L33T ::
Ja, bod potrpežljiv in ne leech!
Men mula že cev dan vleče dol okol 120+ kBps in to je to. Ne vem kako ste lohk eni tolk levi da parih parametrov ne nastavte, ko pa je vse razloženo tuki???
Še to, partipition level (???) je en drek. Itak ma vsak normalen Suprem being in to je to. KAj ti pol pomaga to? Razn pri leechanju nič!
PEACE
Men mula že cev dan vleče dol okol 120+ kBps in to je to. Ne vem kako ste lohk eni tolk levi da parih parametrov ne nastavte, ko pa je vse razloženo tuki???
Še to, partipition level (???) je en drek. Itak ma vsak normalen Suprem being in to je to. KAj ti pol pomaga to? Razn pri leechanju nič!
PEACE
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!
BlackHole ::
Da vas malo zmotim. Naj mi nekdo pove, zakaj mi Emula sporoča tole med sporočili: Your client is connecting to fast. It has been banned. Kaj to v bistvu pomeni, zakaj to in ali moram kaj drugače nastavit?
smash ::
tron: imesh in kazoo ne mors kr stestirat v eni uri pa pol rect da je shit...treba se je navadt...lohk pa poves kaj je to k je teb crap??!?? k jest ti lohk takoj povem kaj je crap pr emule..to da rabs cakat da zacne dol vlect, kar pr imeshu,kazzi zacne takoj
globoko grlo ::
blackhole: pomen da je tvoj klient preveč agresiven do določenih drugih klientov
kar se pa kazaa tiče, nej mi en dolpotegne film 28 days later in ne 28 days od sandre bull...
sm pizdarijo pustil pol ure na avto search more in je najdla full sourcev, full enih filmov pa kerga kol sm dol potegnu je bil fejk, tko da mi ne govor da tud še enga fejka niste dol potegnil
kar se pa kazaa tiče, nej mi en dolpotegne film 28 days later in ne 28 days od sandre bull...
sm pizdarijo pustil pol ure na avto search more in je najdla full sourcev, full enih filmov pa kerga kol sm dol potegnu je bil fejk, tko da mi ne govor da tud še enga fejka niste dol potegnil
BlackHole ::
Kaj to pomeni preveč agrsevine, kaj naj spremenim?
Kar se pa tiče fejkov. Tudi jaz še nobenega nisem dol potegnil. Pač vlečem iz preverjenih sourcev (strani), ne iščem kaj veliko z iskalniki.
Kar se pa tiče fejkov. Tudi jaz še nobenega nisem dol potegnil. Pač vlečem iz preverjenih sourcev (strani), ne iščem kaj veliko z iskalniki.
globoko grlo ::
sj pr muli ni fejkov, oz. mogoče 1%
pr enih klientih lahko nastaviš kdaj benaš userja, recimo če se hoče konektat 3x v 10 min, ga ti lahko benaš, oz. če se tvoj klient hoče 3x konektat v 10 min te un pač bena, to je to
pr enih klientih lahko nastaviš kdaj benaš userja, recimo če se hoče konektat 3x v 10 min, ga ti lahko benaš, oz. če se tvoj klient hoče 3x konektat v 10 min te un pač bena, to je to
Jest odkar uporabljam strani z donkey linki še nism fejka dol dal. Priznam pa da sem jih z Mulo že kr nekej dobu in sicer le ko sem iskal z iskalniki. Ni krize.
Men mula navadno vleče takoj dol... Res pa je, da včasih rab mal cajta. V dveh dneh mam dol kar mi srce poželi. Ponavad pa še prej.
Men mula navadno vleče takoj dol... Res pa je, da včasih rab mal cajta. V dveh dneh mam dol kar mi srce poželi. Ponavad pa še prej.
Tr0n ::
smash: heh, ravno to je crap pri imeshu, da moras cakat.
Saj pravim, sem stestiral lite verzijo (dr. damn). Zelel sem downloadati max. available datoteko. Pri iMeshu mi po 40 minutah se sploh ni zacelo downloadat, medtem sem pri eMule imel ze kr nekaj mb presnetih v istem casu.
iMesh = crap.
Saj pravim, sem stestiral lite verzijo (dr. damn). Zelel sem downloadati max. available datoteko. Pri iMeshu mi po 40 minutah se sploh ni zacelo downloadat, medtem sem pri eMule imel ze kr nekaj mb presnetih v istem casu.
iMesh = crap.
OldSkul ::
Jaz sem tudi dosti filmov dol potegnil.Nekaj je bilo PRAVIH, nekaj filmov pa sem iskal in iskal in jih nisem našeel, v bistvu sem našel samo take fajle(v bistvu "predogled" 200 MB).
Drgač e-mule je dobra za igrce in novejše filme ampak je prepočasna, ker imam v tem času dol potegnjene 3 no-fake filme.
Drgač e-mule je dobra za igrce in novejše filme ampak je prepočasna, ker imam v tem času dol potegnjene 3 no-fake filme.
tron: to je cista neresnica..namrec vsak ve, da imesh zacne dol snemat TAKOJ, medtem ko emule zace postopoma povecevat konekšne in hitrost...pr imeshu pridem do maxa v 1 sekundi ce je taprav user gor
da ne govorim o audio fajlih...si jih ne predstavljam snemat z emulom
da ne govorim o audio fajlih...si jih ne predstavljam snemat z emulom
Cuoresportivo ::
glede emule sem obupal, ker je really really sucks, pa sem non stop nekaj naštimaval, pa neke nove verzije. zdaj pa poiskušam nekaj novega, samo se še sam nov v tem. Dal sem gor dc++, zdaj pa ne vem sploh kak in kaj. prvo moram dobit source(če se ne motim), kje in kak naj se povežem gor. PA tam v nastavitvah mi tud ni vse jasno, zanima me predvsem to ali je potrebno obvezno navesti IP in ali je potrebo še kaj drugega. Prosil bi za pomoč oz vsaj kaki nasvet, ker sem že itak prebil preveč časa s emulo, kjer ni blo nekega učinka, vsaj vidnega ne.
lep pozdrav(best regards)
se 1000x se ponovim:
ce rabite musko v 5 minutah , uporabte imesh ali kazaa
ce rabte filme, ki niso redki oz nove filme k so zdej v kinu, uporabte imesh ali kazaa
ce je zadeva slovenska, je treba poseč po dc++, govorim o kaksnem novem albumu kaksne tinkare kovac al cesa podobnega
in ce karkol od zgoraj ne najdete na imesh,kazaa ali dc++, uporabte se emule, ki bi skoraj zagotovo moral zadevo najti...sam problem je potem, kdaj boste to dol dobil...sam to pol itak ni vec vazn
ce iscete programe (iso,bin,cue,exe) uporabte emule, ker drugje redko najde
jah no..tko naj bi blo....ni programa, ki bi bil za vse folk...treba je kombinirat
ps: se nakaj je treba vedet:
emule mi zafila upload do konca in zadeva mi totalno onemogoči net medtem ko downloada
pr imeshu nimam pojma kaj proggy dela..vendar lohk med snemanjem normalno surfam
kazaa je ista kt imesh sam prevec nabita z nepotrebnimi podatki pr fajlih...
tko da tuki ni te variante: which is the best
ce rabite musko v 5 minutah , uporabte imesh ali kazaa
ce rabte filme, ki niso redki oz nove filme k so zdej v kinu, uporabte imesh ali kazaa
ce je zadeva slovenska, je treba poseč po dc++, govorim o kaksnem novem albumu kaksne tinkare kovac al cesa podobnega
in ce karkol od zgoraj ne najdete na imesh,kazaa ali dc++, uporabte se emule, ki bi skoraj zagotovo moral zadevo najti...sam problem je potem, kdaj boste to dol dobil...sam to pol itak ni vec vazn
jah no..tko naj bi blo....ni programa, ki bi bil za vse folk...treba je kombinirat
ps: se nakaj je treba vedet:
emule mi zafila upload do konca in zadeva mi totalno onemogoči net medtem ko downloada
pr imeshu nimam pojma kaj proggy dela..vendar lohk med snemanjem normalno surfam
kazaa je ista kt imesh sam prevec nabita z nepotrebnimi podatki pr fajlih...
tko da tuki ni te variante: which is the best
Kaj misliš da pri DC/DC++/DCGUI tega ne najdeš tuki? Najdeš prej kak program tuki in ga zdovnloadat kot pri eMuli.
Tejc jest mam zadnje čase kr offical eMulo v.027c in je čist kul pa še nastavitve sekajo!
Folk, ni res da je treba mulo tollllk čakat kot jamrate. Vsaj men ne. Pa uploada mi nikol! ne zafila ker daš preprosto omejitev in je kul. Se pa strinjam da je treba kombinirat programe da dobiš vse. Kazzo jest uporablam sam za mp3je in še to ne cele albume. Te vlečem pr muli dol v arhivih.
Folk, ni res da je treba mulo tollllk čakat kot jamrate. Vsaj men ne. Pa uploada mi nikol! ne zafila ker daš preprosto omejitev in je kul. Se pa strinjam da je treba kombinirat programe da dobiš vse. Kazzo jest uporablam sam za mp3je in še to ne cele albume. Te vlečem pr muli dol v arhivih.
Upload se da pr muli omejit tako kot pr oslu. Sam ta mula je total počasna. != ur vleče pod 20kb/s potem za 5 minute gre do ene 50kb/s potem me pa preprosto vrže s serverja ker kao napiše, da ga imam naštimanega na napačnem portu. Bruhaha. Res da ma mula full mal možnosti za fake, kot osel, ker sm enkrat na olsu vleku dol en špil in sm mogu ko je bil že na 80% začet še enkrat downloadat, ker mi je kao najdu same napake v downloadu.
DC++ je navadn šit. Sploh se niti ne moreš konektat nikamor oz. te vsake 5 minut vrže vn. Uploadam do konca vlečm nula.
Kazaa sm pa odkril, da je res samo za musko (ni za filme), ker lahko mp3 že mel vleko dol poslušaš in vidš če je to to. Špili so pa ponvad taki z fentanimi file-i al pa virusi.
Na sharereactorju lepo dobiš tisto kar hočeš, in je manj kot 1% da boš potegnu dol fake, razn če se en ne sprav fake posta gor dajat. Pr vseh špilih dobiš zraven lepo še crack, tako da ti ga ni treba iskat kot pr kazaa-ju in ga dobiš 100% pr kazaa-ju se zgodi, da crack-a ne dobiš nikjer potem.
Zanima me pa zakaj mula vleče tolk počas, ko mi najde 500-1000 sourceov na file??? Tud mene skoz kao neki bena, ker se mi prehitr konekta. In v debug okencu dobivam takele obvestila: "04/12/03 12:34:32: Uporabnik 'http://emule-project.net' (IP:212.187.52.209) je povzročil napako: Napačen ID dat. poslan. (ProcessFileInfo). Prekinjam povezavo z uporabnikom!"
DC++ je navadn šit. Sploh se niti ne moreš konektat nikamor oz. te vsake 5 minut vrže vn. Uploadam do konca vlečm nula.
Kazaa sm pa odkril, da je res samo za musko (ni za filme), ker lahko mp3 že mel vleko dol poslušaš in vidš če je to to. Špili so pa ponvad taki z fentanimi file-i al pa virusi.
Na sharereactorju lepo dobiš tisto kar hočeš, in je manj kot 1% da boš potegnu dol fake, razn če se en ne sprav fake posta gor dajat. Pr vseh špilih dobiš zraven lepo še crack, tako da ti ga ni treba iskat kot pr kazaa-ju in ga dobiš 100% pr kazaa-ju se zgodi, da crack-a ne dobiš nikjer potem.
Zanima me pa zakaj mula vleče tolk počas, ko mi najde 500-1000 sourceov na file??? Tud mene skoz kao neki bena, ker se mi prehitr konekta. In v debug okencu dobivam takele obvestila: "04/12/03 12:34:32: Uporabnik 'http://emule-project.net' (IP:212.187.52.209) je povzročil napako: Napačen ID dat. poslan. (ProcessFileInfo). Prekinjam povezavo z uporabnikom!"
BaRtMaN ::
Če se vam mula prehitero povezuje, spremenite nastavitev 'max. new connections/5secs' v 'Extended settings'. Jst mam 20. In sem z mulo več kot zadovoljen.
Tr0n ::
Prednost eMule/Donkey networka je, da ima zelo mocan release community. Da se dobit vse, kar je omembe vredno, ampak je potrebno pocakat kak dan, dva. To za Kazaa/iMesh/FastTrack/Gnutella networke ne bi mogel trditi. Vecina datotek pride na te networke od drugih, predvsem donkey network releasov.
DC je, kot ime pove, direct connect. Ce prides na prave hube in imas veliko stvari za ponudit, lahko prav tako dobis vse, kar ti srce pozeli, s tem da lahko zadevo dobis v povprecju hitreje, kot s drugimi sharing klienti. Ni pa DC za vsakdanjega Janeza, saj zahteva doloceno mero znanja pri iskanju, izmenjavi,...
Se vedno pa velja, FTP = #1.
DC je, kot ime pove, direct connect. Ce prides na prave hube in imas veliko stvari za ponudit, lahko prav tako dobis vse, kar ti srce pozeli, s tem da lahko zadevo dobis v povprecju hitreje, kot s drugimi sharing klienti. Ni pa DC za vsakdanjega Janeza, saj zahteva doloceno mero znanja pri iskanju, izmenjavi,...
Se vedno pa velja, FTP = #1.
Tejc ::
Katere datoteke v eMule direktoriju je treba ohranit ce zelim da mi bo po "čiščenju" naložilo tiste datoteke ki sem jih DL. To bi storil zato ker se mi je v eMule direktoriju nabralo ogromno stevilo filov in se kar kopičjo. Hvala
V direktoriju od eMule si skopirej sam TEMP mapo. Lohk pa še creditse shranš. Oboje skopirej nekam drugam, zbriš mulo dol in si si dol potegn instaler od nejnovejše, lepo poinštaliraš in na konc kopiraš not še TEMP mapo in credit file. To dvoje pol prepiše originalne dva in to je to
Ja to je če nadgrajuješ. Sam mapa od Mule se čez čas ful zredi. En kup raznih neuporabnih fajlov... to je blo mišljeno za čist sveže postavljeno Mulo, sam stare fajle se obdrži (in credite)
pivmik ::
kredite lahko tudi zbrišete ker ako ali tako tam niso shranjeni vaši krediti ampak krediti od drugih uporabnikov ki so uploadali vam.
LP, Gregor GRE^
Vsi tisti, ki govorite, da se na Kazaa dobi samo fake fajle, ipd... se malo zamislite. Tudi eMule, za primer, najde tanovi špil GTA Vice City. Najde milijaužnt™ fajlov in ne boste verjeli, niti eden ni pravilen! Toliko o tem... Kazaa je še vedno No.1 Čeprav me je pa ob vaših hvaljenjih mule zasrbelo in sem jo naštimal točno po vseh navodilih, serverje, povezavo, vse,... Sharat sem dal 20 filmov, in med tem, ko drugi od mene veselo dljajo (trenutno jih dlja 9 ljudekov™ je meni v 5ih urah tako opevana mula skopirala cel EN MEGA filma. V tem času jaz iz kaze dljam 3 filme, kvalitetne, prave, nič fake...
Klemenn ::
vip..sicer kar ti govoriš...
jzst pa uporabljam emulo + kazaa...pa dela oboje bp..dam pač oboje dlll..pa katero je hitreje..tisto pač je
jzst pa uporabljam emulo + kazaa...pa dela oboje bp..dam pač oboje dlll..pa katero je hitreje..tisto pač je
Mnja, logično da imajo vsake oči svojega malarja, tu ni kaj, zame je pač Kazaa No.1, za koga drugega eMule, za tretjega spet WinMX. Mene motijo samo izjave v stilu "na kazaa je pa sam fake, mula je pa carska". Vsepovsod je fake, če pa znaš in veš kaj ter kako kopirat, pa lahko veselo živiš brez fake fajlov. Na Kazaa, muli in drugje...
BaRtMaN ::
Sam preferiram eMule predvsem zaradi 'uradnih' releasov na SRju in drugod, ker zagotovo vem, da so filmi najkvalitetnejši in vse ostalo zagotovo deluje.
Prvoaprilska šala za Matrix Reloaded pač ne šteje.
Prvoaprilska šala za Matrix Reloaded pač ne šteje.
tec ::
Jest sem dolgo casa uporabljal samo kazzo, ker sem dobil vse kar sem rabil. Pred parimi dnevi pa sem probal se emule, ki je sicer vredi, najde veliko vsega, ampak downlodi so pa obupni. Dobro, sej lahko pocakam, zanima me nekaj drugega. Imam en fajl, v velikosti 750mb, ki mi ga downloda od vceraj popoldne na nek cuden nacin. Trenutno je downlodanih 99.5% in vsakic ko se povezava dvigne na 20 ali vec kbs, se prenos normalno nadaljuje, ko pa prenos spet pade na 1kbs ali se ustavi, pa se po parih minutah prenesena kolicina fajla zmanjsa nazaj na 99.5%. Potem se spet dvigne do tam kot prej in spet pade nazaj. Tako da se ze dva dni matram z tistimi 5mb.
Kaksna resitev ?
Hvala
Kaksna resitev ?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7225 (5651) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2077 (1859) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9917 (8387) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1854 (1220) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2651 (1925) | cybermedo |