Forum » Kaj kupiti » Grafična namesto 8800GTX
Grafična namesto 8800GTX
FiDeK ::
Ker se mi je na žalost pokvarila moja 8800GTX 768MB, moram kupiti neko zamenjavo. Gre za starejši PC (AMD 5200+, 2GB RAM), tako da verjetno neke posebno drage zamenjave ne pridejo v poštev, ker že procesor precej omejuje performanse.
PC služi le za igre, nujno pa je, da gre za Nvidia čip. Razmišljal sem o čem do 150€, načeloma iz SLO trgovine, če bi bila res velika razlika lahko iz tujine.
Kakšne izkušnje kaj bi se najbolj splačalo?
PC služi le za igre, nujno pa je, da gre za Nvidia čip. Razmišljal sem o čem do 150€, načeloma iz SLO trgovine, če bi bila res velika razlika lahko iz tujine.
Kakšne izkušnje kaj bi se najbolj splačalo?
Steinkauz ::
IvoJan ::
Gtx460 ali pa mogoce celo gts450.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Lahk prov tole probaš:
http://www.addictivetips.com/hardware/f...
Men so 3 od 4ih oživele
Kul, to sem že enkrat bral ampak sploh nisem pomislil zdaj. Dejansko so pri meni enake črte kot na tisti sliki :) Bom jutri poročal o uspehu
JanBrezov ::
Počasi. Tako predelana grafična ponavadi ne zdrži dolgo. Pred kakim letom sem naredil isto z 8800GTS in je v dveh ali treh mesecih po peki ponovno crknila. Sem raje kupil novo (GTS 250).
Bom pa še enkrat ponovil Še vedno pa je bolje da zdrži par mesecev več, saj še ni čisto za odmet.
Pyr0Beast ::
Tako meni deluje že 1 leto. Pač jo vsake četrt leta flikneš v peč.
Še vedno ceneje kot kupovanje nove grafe.
Še vedno ceneje kot kupovanje nove grafe.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zeleni artefakti in utripanje zaslona na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (973) | solatko |
» | grafična crkuje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8042 (6346) | shadeX |
» | Odkup grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 3444 (3109) | Riff |
» | Težave z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 3227 (2624) | Aleš pt |
» | 8800GTX-okvara???? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3736 (3061) | Pyr0Beast |