Forum » Kaj kupiti » HD - 1TB in raid
HD - 1TB in raid
inferno666 ::
Živjo,
zanima me, katere izdelek bi mi predlagali, ker sa stvari tako hitro spreminjamo, da jim ne spledim tako zagnano.
Kupujem 2 x 1TB trda diska, pa me zanima katerega priporočate. Najbolj pomembno je, da bo zansesljiv, saj bo na njem tekel Exchange.
Kupujem tudi raid neodvisno od teh diskov (za zgornja diska ga že imam). Rad bi namreč na enem računalniku dokupil en disk, in bi ga dal v raid mirroring. Obstaja tak raid, kamor bi lahko priklopil disk, ki že ima Windowse gor, in bi ga vpostavil brez, da bi brisal vse podatke?
zanima me, katere izdelek bi mi predlagali, ker sa stvari tako hitro spreminjamo, da jim ne spledim tako zagnano.
Kupujem 2 x 1TB trda diska, pa me zanima katerega priporočate. Najbolj pomembno je, da bo zansesljiv, saj bo na njem tekel Exchange.
Kupujem tudi raid neodvisno od teh diskov (za zgornja diska ga že imam). Rad bi namreč na enem računalniku dokupil en disk, in bi ga dal v raid mirroring. Obstaja tak raid, kamor bi lahko priklopil disk, ki že ima Windowse gor, in bi ga vpostavil brez, da bi brisal vse podatke?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDM: server, priporočila in nasvetiOddelek: Strojna oprema | 3021 (2434) | archer |
» | Caviar WD BlackOddelek: Strojna oprema | 4211 (3494) | krneki0001 |
» | WD 640GB Black SATA 2? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5432 (4100) | tilinho20 |
» | Nov strežnikOddelek: Kaj kupiti | 1388 (1164) | BadB0y |
» | RAID 0Oddelek: Strojna oprema | 2431 (1615) | zee |