Forum » Zvok in slika » Povezava WD,TV,kino
Povezava WD,TV,kino
drejc87 ::
Živjo!
Naletel sem na problem. Namreč prosil bi, če mi poveste kako naj povežem sledeče zadeve.
Imam wd tv live player, domači kino BREZ optičnega izhoda (Philips hts8100) in LCD tv. Sedaj pa me zanima kako bi spravil zvok iz WD playerja na domači kino???
A je možnost, da preko HDMI povežem wd in kino, ter potem še z enim kablom SCART kino in tv? A bo potem zvok DTS ali Doldby Digital preko kinota?
Hvala in lp!
Naletel sem na problem. Namreč prosil bi, če mi poveste kako naj povežem sledeče zadeve.
Imam wd tv live player, domači kino BREZ optičnega izhoda (Philips hts8100) in LCD tv. Sedaj pa me zanima kako bi spravil zvok iz WD playerja na domači kino???
A je možnost, da preko HDMI povežem wd in kino, ter potem še z enim kablom SCART kino in tv? A bo potem zvok DTS ali Doldby Digital preko kinota?
Hvala in lp!
- spremenil: drejc87 ()
drejc87 ::
A noben ne pozna rešitve?:)
Baje se še da kupit nek pretvornik iz SPDIF v digitalni signal ali nekaj takega...
Ali pa kakšna druga možnost?
Hvala!
Baje se še da kupit nek pretvornik iz SPDIF v digitalni signal ali nekaj takega...
Ali pa kakšna druga možnost?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD Live in domači kinoOddelek: Zvok in slika | 6940 (6177) | lowac |
» | Zvok iz Tvja na domačem kinuOddelek: Zvok in slika | 942 (802) | 5er--> |
» | HDMI + Surround + TVOddelek: Zvok in slika | 2343 (2048) | Killermode |
» | SiOL tv + DVD kino + TV kako do zvoka preko dvdOddelek: Zvok in slika | 3624 (3220) | jokl |
» | povezava TV-računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2154 (1998) | Nemec |