» »

Kateri router in mrežna kartica

Kateri router in mrežna kartica

syti ::

Pred kratkim smo dobili 50/5 internet.. moj wrt54gl ne podpira vse povezave zato me zanima kateri router je trenutno najbolši?
Predvsem bi rad nekaj takega, da se nebo takoj "zabasal", ko bom prižgal utorrent, in da bom klub prižganemu utorrentu lahko normalno brskal po spletu..
Rabim pa tudi dobro wifi povezavo(2prenosnika in iphone)..

+zanmenjati morem mrežno kartico, saj je trenutna 10/100.. katero priporočate?

iro ::

na obstoječi router vrži http://victek.is-a-geek.com/tomato.html

Tomato RAF 1.28.121006. This version guarantees WAN-LAN 80Mb throughput. For WRT54GL v1.0 & V1.1. Christmas Edition

Duhec ::

Kaj je pa narobe z mrežno 10/100?

kolega pravi da ne gre 50Mb čez ?

blue ::

čez wireless ne gre 50Mb čez :) čez žico gre

sem bratovo toshibo povezal direkt na modem in je šlo 50 skoz.. moj namizni, ki je pa priklopljen na router gre pa največ do 30 :(.. ga bom jutr flashu pa bom pol vidu..

makomako ::

Živijo!

Zanima me, če obstaja že takšen brezžični router, da ima N draft, dober domet(okrog 100m skoz 2 steni), usb priklop, na katerega bi lahko priklopil zunanji disk, da bi lahko snemal torrente, brez da je vklopljen računalnik. Gre se mi za to, da ne bi bil računalnik skoz vklopljen, ker mam 1Mbit linijo in počasi vleče filme. V tem primeru pa samo router in disk.

LP

jest10 ::

Za domet brez menjave antene ne bo šlo.

Ok, kateri routerji pa so potem taki, ki omogočajo snemanje torrentov. Ali ima router vgrajen kak flash, da si zapomne torrente, da potem filme shranjuje na disk. Ali mora biti kak poseben disk ali velja vsak zunanji disk.

Kot vidim ni nobenega, ki bi imel to tako urejeno, da malo pove če deluje vredu.

Kakšne so pa potem še alternative, da bi brez vklopljenega računalnika lahko snemal torrente?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: makomako ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri router? (strani: 1 2 3 4130 131 132 133 )

Oddelek: Kaj kupiti
66021301695 (859) Reaper
»

Kateri router? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6318420 (13903) Poldy
»

Router ASUS WL-500W

Oddelek: Omrežja in internet
122498 (1731) telexdell
»

nakup WLAN routerja