Forum » Pomoč in nasveti » Acer Aspire 5110 piska
Acer Aspire 5110 piska
mistique ::
Pozdravljeni,
Omenjeni prenosnik ob vklopu 3x zapiska. 1. pisk je daljši, potem pa se zvrstita dva kratka. Navodila pravijo, da je bios Phoenix-ov, vendar si z njihovo tabelo piskov ne znam pomagat. Ne najdem takšnega zaporedja.
Napaka se manifestira s črnim ekranom. Hladilne reže so bile dobro zadelane s prahom, tako, da predvidevam, da je prišlo do kakšnega pregrevanja.
Poskusil sem z izmenjavo pomnilniških modulov (2x1GB), vendar je bilo vsakič enako. Če sem ju odstranil pa ni bilo nikakršnega piskanja.
Zanima me, če piskanje lahko pomeni kakšno drugo napako poleg, morda nedelujoče matične plošče (grafične kartice?)?
Omenjeni prenosnik ob vklopu 3x zapiska. 1. pisk je daljši, potem pa se zvrstita dva kratka. Navodila pravijo, da je bios Phoenix-ov, vendar si z njihovo tabelo piskov ne znam pomagat. Ne najdem takšnega zaporedja.
Napaka se manifestira s črnim ekranom. Hladilne reže so bile dobro zadelane s prahom, tako, da predvidevam, da je prišlo do kakšnega pregrevanja.
Poskusil sem z izmenjavo pomnilniških modulov (2x1GB), vendar je bilo vsakič enako. Če sem ju odstranil pa ni bilo nikakršnega piskanja.
Zanima me, če piskanje lahko pomeni kakšno drugo napako poleg, morda nedelujoče matične plošče (grafične kartice?)?
Duhec ::
One long, two short beeps on checksum failure - Search for option ROMs.
Povsem možno je, da je znotraj tako prašen, da ne štarta grafika.
Povsem možno je, da je znotraj tako prašen, da ne štarta grafika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | piskanje v ušesih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41738 (15097) | krepki |
» | Piskajoč polnilecOddelek: Strojna oprema | 2360 (2058) | francek1 |
» | Prenosnik piskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1931 (1682) | DeeCoy |
» | Samsung 2232BWOddelek: Strojna oprema | 2420 (1798) | domen- |
» | Piskanje ob obremenjenostiOddelek: Strojna oprema | 2324 (1960) | miko 55 |