» »

neocenjena

neocenjena

sarah ::

heii
Imam eno težavo!
Ob tem polletju sem pri enem predmetu neocenjena, in sicer je za to deloma kriva tudi učiteljica saj je s spraševanjem začela šele v začetku meseca januarja.Sicer so pisali tudi test ampak ga zaradi odsotnosti nisem pisala saj sem bila v bolnici.Povdariti moram da nisem edina ki nima ocene prav tako ne edina ki ni pisala testa! zdaj ko je konec polletja sam neocenjena učiteljica pa okoli hodi brez slabe vesti in za vse krivi nas.Ali imamo kakršno koli moč ali obstaja za to rešitev ali smo neglede na okoliščine krvi in posledični tudi neocenjeni?

Prosim naj mi kdo pomaga,ker res več nevem kaj naj naredim ker mi to zelo kvari uspeh, hkrati pa smo tudi vsi popolnoma obupani!
  • poskusila klonirati: sarah ()

mr1two ::

Če je to problem večih, potem verjetno ne more biti ravno normalno. Najboljše je, da to ona reši in vam čimprej sestavi test za nazaj. Kakorkoli je pa vedno dobro zadevo na nivoju pripeljat do konca, ker raznorazne pritožbe in "špecanja" ne delujejo vedno najbolje. Izberte enga, ki vas bo zastopal in naj ne bo najbolj jezičen od vseh.
LP

bedak ::

ubogajte profesorico in se naučite, ter jo lepo prosite za ponovni izpit oz. test, morate vedeti da je ona svoje dolžnosti izpolnila ;)

ps.: prosim da gre ta tema v kakšen drug del foruma

sarah ::

hvala fructal_jabolcnik smo upoštevali tudi del tvojih navodil zadeva se je zdaj uredila. Glede testov pa da glede na št. ur v tedni ni potrebno več kot 3. ocene tp. 2 ustni in 1 pisna. :)

mr1two ::

Sam da ste se zmenili pa je :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem v šoli. Zaplet s profesorico. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
15917778 (3621) Sodck
»

Ocenjevanje

101325 (1229) fictionel
»

neocenjen?

162674 (2357) bobby
»

Kam lahko prijavim