Forum » Pomoč in nasveti » izgubljen digitalni certifikat
izgubljen digitalni certifikat
markk1 ::
Pozdravljeni,
imam en velik problem in sicer v soboto sem formatiral računalnik in ker nisem vedel da je gor digitalni certifikat sem ga izgubil. Seveda predhodno nismo nič izvozili, tako da ga tudi nimamo nikjer. Zanima me, če obstaja kakšna možnost da se ta certifikat pridobi nazaj, ali je varianta samo ponovna zaprositev.
hvala za odgovor
imam en velik problem in sicer v soboto sem formatiral računalnik in ker nisem vedel da je gor digitalni certifikat sem ga izgubil. Seveda predhodno nismo nič izvozili, tako da ga tudi nimamo nikjer. Zanima me, če obstaja kakšna možnost da se ta certifikat pridobi nazaj, ali je varianta samo ponovna zaprositev.
hvala za odgovor
energetik ::
Mislim, da je skoraj nemogoče, da ga pridobiš iz tega diska. Verjetno boš moral ponovno zaprosit.
Ljudje še vedno delate backupov pomembnih dokumentov? Še celo pred formatiranjem ne?
DVD stane pol EUR...
Ljudje še vedno delate backupov pomembnih dokumentov? Še celo pred formatiranjem ne?
DVD stane pol EUR...
markk1 ::
definitivno se strinjam, ampak ko sem jaz vprašal če je kaj potrebno še pridobit kaj z računalnika (kakšne certifikate, programe, podatke, ....) ker ni bil moj računalnik, je bil odgovor ne danes pa seveda panika.
Malajlo ::
Če je to certifikat za banko firme, pa ga uporabljajo tudi na drugih računalnikih, potem ja.
Sicer pa je certifikat nekako "dedicated to a single person".
Sicer pa je certifikat nekako "dedicated to a single person".
MIHAc27 ::
Če se isti certifikat nahaja nekje na disku izvožen, ali na drugem računalniku je še upanje.
Če ne, potem kar naročite novega. Ne bo drugega.
Probaš lahko edino z undelete programi rešit registre, jih uvozit v drug pc in z programom jailbreak izvozit certifikat.
Če ne, potem kar naročite novega. Ne bo drugega.
Probaš lahko edino z undelete programi rešit registre, jih uvozit v drug pc in z programom jailbreak izvozit certifikat.
Yohan del Sud ::
Žal, tudi sam imam to izkušnjo iz prve roke izpred pol leta. Bo kar nekaj birokracije. Odpovedat starega, rihtat novega ... Par dni in nekaj 10 eur direktnih stroškov.
Sam imam sedaj nameščeno to na dva ločena sistema in izvoženo še na tri ključe ...
Sam imam sedaj nameščeno to na dva ločena sistema in izvoženo še na tri ključe ...
www.strancar.com
energetik ::
Že ko ga prevzameš ti na veliko svetujejo, da ga še isti trenutek izvoziš in shraniš vsaj še na 1 medij. Jaz imam kopijo na zunanjem disku + še na ključku, kjer hranim še ostale certifikate.
NLight ::
Izgubil sem sigen-ca osebno digitalno potrdilo (za fizične osebe)... Na spletni strani piše da je certifikat za fizične osebe brezplačen, kako je pa če certifikat izgubiš?
GTX970 ::
http://www.sigen-ca.si/preklic-skupni.p...
nato nov zahtevek za novega.
btw, digitalno potrdilo ni list papirja, ki ga lahko izgubiš.Si formatiral os in pozabil nanj ?
nato nov zahtevek za novega.
btw, digitalno potrdilo ni list papirja, ki ga lahko izgubiš.Si formatiral os in pozabil nanj ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
NLight ::
Potrdilo sem imel na treh mestih... Pred enim tednom sem formatiral računalnik in se nisem ukvarjal preveč z potrdilom ker sem mislil / vedel da ga imam še na dveh mestih (prenosni disk in USB)... Včeraj sem razstavil prenosni disk in nisem prekopiral potrdila na PC ker sem mislil da ga imam na USB... Danes sem priklopil USB in ugotovil da potrdila ni...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NLight ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB ukinitev certifikatov ? (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 133963 (40972) | WizzardOfOZ |
» | Prevzem certifikata sigenca v WIN 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 20806 (17371) | MrStein |
» | Certifikat !Oddelek: Informacijska varnost | 9294 (4098) | SeMiNeSanja |
» | problemi z digitalnim certifikatom SIGEN-CAOddelek: Informacijska varnost | 17904 (8695) | Ice-Heki |
» | eDavki certifikatOddelek: Loža | 12072 (10487) | lopov |