Forum » Hlajenje in modifikacije » Modding v SLo
Modding v SLo
smilyxx ::
KAr berem tu na slo-tech nas je modderjev kar veliko, a vendar sta v sloveniji le Mlacom in Kos racunalniki ki prodajata nekaj modding stufa. Ali obstaja še kakšna trgovina s tem blagom?
Lp
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
Malecky ::
ja ok:) Isto smetišče bi reku:)
Ps..Kreativnosti se ne, da kupit, priporočam da najprej na eni stari kišti preveriš če jo maš:)
Mah kar je teh stvari po trgovinah se men zdijo grozne, tisti window kiti z ogromnimi gumami, mrežce za vente s krenimi znaki toj men tko grdo..najbl se mi pa to zdi da sploh ni modificiranje sj to že kupiš, odvzameš ves čar dela in truda + drago je kot...
V bauhausu si kupi plexi in si lepo sam naredi stranico tko kot tebi ustreza, svoje izreze ne neki že v naprej narejenega, prišparal boš pa bolj boš ponosn na svoje delo.
Edino stvar ki sem vsaj pomislil da bi jo kupil v Mlacomu je bla neonka... pa še te nisem:)
Ps..Kreativnosti se ne, da kupit, priporočam da najprej na eni stari kišti preveriš če jo maš:)
Mah kar je teh stvari po trgovinah se men zdijo grozne, tisti window kiti z ogromnimi gumami, mrežce za vente s krenimi znaki toj men tko grdo..najbl se mi pa to zdi da sploh ni modificiranje sj to že kupiš, odvzameš ves čar dela in truda + drago je kot...
V bauhausu si kupi plexi in si lepo sam naredi stranico tko kot tebi ustreza, svoje izreze ne neki že v naprej narejenega, prišparal boš pa bolj boš ponosn na svoje delo.
Edino stvar ki sem vsaj pomislil da bi jo kupil v Mlacomu je bla neonka... pa še te nisem:)
pro2c ::
edino kaj sem jaz kupil od mlacoma je bil veliki gril za vent in licna mala nalepka...v stilu intel inside: "over clocked" :)
--- www.DrinkProg.com ---
<I[dave]I> ::
Če smo že pr tem, sm jst v mlacomu nabavu arctic silver pa volcanota
Woody
AMD Athlon XP 2000+@2200+, MSI 745 Ultra, GeSila4 MX440, 73 GB diskovja, 16x48x LG digitalnoploščkogled, 20x10x40 Acer mikrovalovka, vse skupaj pa nebi delovalo, če procesorja nebi hladil Vulkan9 (seveda v sodelovanju z Arktičnim Srebrom 3)
AMD Athlon XP 2000+@2200+, MSI 745 Ultra, GeSila4 MX440, 73 GB diskovja, 16x48x LG digitalnoploščkogled, 20x10x40 Acer mikrovalovka, vse skupaj pa nebi delovalo, če procesorja nebi hladil Vulkan9 (seveda v sodelovanju z Arktičnim Srebrom 3)
jRk0 ::
Jaz se v zivljenju nisem bil v mlacomu pa ne v kosu:) pa me niti ne mika tja it:D
Pleksi sem narocil pr trgoavto, dobo zastojn prek prijatla:) gume so mi grde itak ob strani, hladilnike za vodno hlajenje pa to pa itak nekje najdes...
Vente pa se kupi pac nekje v trgovini. Biohazard mrezice je en z laserom izrezal in mi prodal dosti ceneje kot so v trgovini.
spreje pa v kemikaliji:)
rabis pa se lepo eno vbodno zago pa kako stvar in doma vse nardis, dosti bolj cenis:)
Pleksi sem narocil pr trgoavto, dobo zastojn prek prijatla:) gume so mi grde itak ob strani, hladilnike za vodno hlajenje pa to pa itak nekje najdes...
Vente pa se kupi pac nekje v trgovini. Biohazard mrezice je en z laserom izrezal in mi prodal dosti ceneje kot so v trgovini.
spreje pa v kemikaliji:)
rabis pa se lepo eno vbodno zago pa kako stvar in doma vse nardis, dosti bolj cenis:)
You fuck up once, you loose two teeth.
HroSCeK ::
Jup! Se popolnoma strinjam! Po mojih izkusnjah je najbolje modificirati tako da modificiras po svoje, z lastnimi sredstvi in dobis material po vezah. Pleksi sem dobil pri Akripolu, kjer pleksi stekla delajo in mi je kolega zrihtal en kos ki je bil izvrzen, gumo sem (priznam) kupil v merkurju, mrezice mi je prav tako z laserjem izrezal en kolega, neonsko luc pa si montiras sam, tako da kupis zarnico (ce ne dobis modre poskusi pobarvati belo neonsko luc - loncek barve stane v papirnici 200sit in jo imas dovolj za 10 zarnic), okove, disilko in stikalo. Vse skupaj te pride okoli 2000sit medtem ko so ze narejene take luci po 5000sit.
Bodi ustvarjalen! Kable sem si zvil po navodilih clanka na Slo-techu in ga nato se dodatno obvil z zavitim kablom od telefona (kabel sem dobil pri stari mami, ker ji je biu telefon odvec) in tako dalje..
Malo prestudiraj moznosti in rezultat je zagotovljen! In resnicno stvar potem bolj cenis!
Bodi ustvarjalen! Kable sem si zvil po navodilih clanka na Slo-techu in ga nato se dodatno obvil z zavitim kablom od telefona (kabel sem dobil pri stari mami, ker ji je biu telefon odvec) in tako dalje..
Malo prestudiraj moznosti in rezultat je zagotovljen! In resnicno stvar potem bolj cenis!
BoGo ::
Ljudje bozji! Ravknokar sem si ogledal strani, kjer ponujajo PC modding komponente. Groza. Ce hoces modificirat s kupljenimi artikli moras biti milijonar. Poleg tega pa nimas moznosti za originalnost...
Ziga Dolhar ::
Nekega dne bo v poplavi vseh "customized" kišt izgledala neposiljena, bež barve in oh in sploh tovarniška kišta -- lepša od vseh.
Huda modifikacija!
Huda modifikacija!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izrez Raznih motivov v ohišja... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6563 (4076) | DimmniBurek |
» | No pa se moja modifikacija ohisja in ostalegaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1814 (1037) | kuglvinkl |
» | RedRat Store, nova OC štacuna v RS? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4320 (3008) | kuglvinkl |
» | Potrebujem pomoc pri modificiranju racunalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2904 (2411) | Blue22 |
» | Moja kišta poslikana (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4001 (3231) | segi |