Forum » Izdelava spletišč » Include php problem
Include php problem
Cosmo ::
Zanima me, kako bi v navaden html vstavil že izdelan php page. En način sem sicer našel:
Problem pa se pojavi, saj vsak klik na link na strani index.php odpre novo stran. Te odprte strani so seveda različnih velikosti (torej se jim spreminja "height") in so s tem nekatere strani vidne samo delno, pri nekaterih pa se pojavi prazen prostor. Tudi, ko sem poskušal vpisati height="100%" ni delovalo. Ali obstaja mogoče kak PHP ukaz, java script, ali karkoli, ki bi includalo php stran in znalo poljubno spreminjati velikost(height) html strani glede na velikost includane php strani.
Hvala
Problem pa se pojavi, saj vsak klik na link na strani index.php odpre novo stran. Te odprte strani so seveda različnih velikosti (torej se jim spreminja "height") in so s tem nekatere strani vidne samo delno, pri nekaterih pa se pojavi prazen prostor. Tudi, ko sem poskušal vpisati height="100%" ni delovalo. Ali obstaja mogoče kak PHP ukaz, java script, ali karkoli, ki bi includalo php stran in znalo poljubno spreminjati velikost(height) html strani glede na velikost includane php strani.
Hvala
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
[MYTiX] ::
scroling="yes" če je to to kar misliš. Če pa imaš na voljo PHP, pol pa <*?php include ("index.php") ?*>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [MYTiX] ()
Zzzzzzz ::
Mytix, mislm, da uporabljaš eno zvezdico preveč pri html tagih... al pa možno, da slabo vidm...
darh ::
kolk bi vas tepu ane... k ste preleni da bi bral info teme...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344501 (3638) | sunniegoldie |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11203 (9941) | lisjak |
» | XHTML v IE in v FFOddelek: Izdelava spletišč | 1259 (1106) | Road Runner |
» | Php stran includana v mailOddelek: Izdelava spletišč | 811 (707) | gregy |
» | DrsnikiOddelek: Izdelava spletišč | 1182 (1037) | webfreak |