Forum » Izdelava spletišč » Php stran includana v mail
Php stran includana v mail
gregy ::
Zdravo
Rad bi vkljucil stran xxx.php v mail ki ga posiljam naokoli .. mail komponiram vedno v frontpageu potem pa source pejstam v phplist.
nisem pa siguren kako v mail inlcudat php stran?
Rad bi vkljucil stran xxx.php v mail ki ga posiljam naokoli .. mail komponiram vedno v frontpageu potem pa source pejstam v phplist.
nisem pa siguren kako v mail inlcudat php stran?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
hvala .. sem probal in deluje, moti pa me sedaj rob okoli .. se ga da odstraniti .. in ali je lahko iframe brez dimenzij ... da ga raztegne kolikor ga rabi stran?
EDIT: nastavil sem width 100% in height 100% .. to je zdej OK .. sam rob me se moti
EDIT2: ehh . mal bi pa lahk sam tudi poguglu a ne .. vse sem resil .. hvala overlord_tm
EDIT: nastavil sem width 100% in height 100% .. to je zdej OK .. sam rob me se moti
EDIT2: ehh . mal bi pa lahk sam tudi poguglu a ne .. vse sem resil .. hvala overlord_tm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregy ()
mjakop ::
Edino verjetno bodo programi potem na uporabnikov strani blokirali dostop do strežnika s php stranjo. Vsaj thunderbird dela to za slike.
ja...sem ze ugotovil, da Outlook ne prikaze Restriced zone v nastavitvah
še nekaj drugega sem ugotovil. SPAM score je dramatično zrastel zaradi IFRAME .. treba bo neki drugega poštudirat za naslednji mail .. tole ne bo vredu
zdobersek ::
Ce stran ni dinamicna (se ne spreminja), jo lahko tudi zajames preko php kode in vkljucis v mail kot html kodo.
to sem ze razmisljal ja in bom tudi tako naredil .. drugače pa zajema zadnjih 10 postov v forumu ... ampak bom kr uporabil copy/paste .. je bolj spam secure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v gmail (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21053 (19810) | Joze_K |
» | PHP in varnost.Oddelek: Programiranje | 3109 (2605) | krho |
» | Gmail - kdo dobi virus ? / Spam brez priponke = virus ?Oddelek: Omrežja in internet | 2772 (2470) | JožeHorvat |
» | Kako preveriti ali so vnosna polja izpolnjena?Oddelek: Izdelava spletišč | 1988 (1642) | bluefish |
» | mail obrazecOddelek: Izdelava spletišč | 1321 (1183) | rc-car |