Forum » Loža » Kako najti programerske projekte
Kako najti programerske projekte
hrenovka ::
Zaradi klime v firmi zadnje čase razmišljam o tem da bi šel na svoje, a ne vem kako bi lahko prišel do potencialnih naročnikov. Imam izkušnje s programiranjem v Javi, C++, C#, zadnje čase sem se predvsem ukvarjal s spletnimi aplikacijijami, ki so temelile na ogrodju Seam in JBossu. Je bil kdo kdaj v podobnem položaju, oz ima kdo kakšne konkretne predloge kako priti do projektov?
darkolord ::
Eden od mnogih načinov je si nekaj časa malo bolj pozoren in se pririneš zraven, ko nekdo rabi kaj manjšega - na začetku ponavadi ni najboljše plačano, ampak dober glas seže v deveto vas in po parih manjših projektih se mimogrede najde že kaj večjega...
hrenovka ::
http://www.freelancer.com/projects/all....
Wow, te ponudbe so mi res vzele voljo. Tej kitajci so zastonj. Se bolj splača mi na njih stvari outsorcat kot pa tam delat kej.
Drugače pa ne mislim pustit službe preden si kej najdem, pa tudi enkrat ko si bom kej našel bom verjetno nadaljeval s projekti v trenutni firmi, samo kot zunanji sodelavec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenci na Kickstarterju (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41239 (2420) | cenzuriran1 |
» | Ocena urne postavke (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 18648 (15564) | Invictus |
» | Freelance programiranje - prihodki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25875 (21424) | krofeta |
» | Deficitarni poklici, ki so iskani, a ljudje ne dobijo službeOddelek: Loža | 8659 (7006) | M-XXXX |
» | FreelanceOddelek: Programiranje | 6959 (5960) | BluPhenix |