Forum » Pomoč in nasveti » samodejno spreminjanje osveževanja
samodejno spreminjanje osveževanja
WiseBear ::
v xp-jih sem nastavu osveževanje na 100Hz. ko pa čez nekaj časa pogledam v setings vidim da je samo 75Hz. to mi zdej kar samo nastavlja na 75. v čem je problem?
monitor(iiyama pro 411) mi 100hz podpira radeon 8500 pa tudi.
monitor(iiyama pro 411) mi 100hz podpira radeon 8500 pa tudi.
CaqKa ::
končno sem našel spet.. zgleda da driveri od atija jebejo
desni klik na namizje > propereties > jeziček settings > advanced > jeziček displays > dvoklik na monitor > odstrani kljukico pri 'use ddc information'
tu je glavni vzrok... nesposobneži.. še driverov ne znajo vredi naredit
pa lp
moral sem ti odgovorit kajti s tem si zagotovim da bom nalsednjič preko iskanja lahko to našel ko bom za sebe iskal :)
desni klik na namizje > propereties > jeziček settings > advanced > jeziček displays > dvoklik na monitor > odstrani kljukico pri 'use ddc information'
tu je glavni vzrok... nesposobneži.. še driverov ne znajo vredi naredit
pa lp
moral sem ti odgovorit kajti s tem si zagotovim da bom nalsednjič preko iskanja lahko to našel ko bom za sebe iskal :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5405 (4125) | H_man |
» | freq osveževanja = max 60 Hz!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1023 (833) | Golden eye |
» | kakšna resolucija in razdalja 19" monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2373 (1778) | Nutcracker |
» | ATI in 60 Hz (Ne le v igrah!)Oddelek: Zvok in slika | 1004 (830) | Binji |
» | ZANIMIVO, DA BI GRIZEL OD...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (804) | AngelOfDeath |