Forum » Zvok in slika » predvajalnik glasbe
predvajalnik glasbe
koto ::
Zdravo,
kateri predvajalnik glasbe mi priporočate za predvajanje iz zunanjega HDD v wav-formatu?
Probal sem Squeezbox pa mi ni všeč, ker rabiš PC prižgan, da zadeva laufa brez zatikanja. Razmišljam o kakšnem manjšem prenosniku, ki pa mora imeti SPDIF izhod za priključitev zunanjega DAC-a. Ali obstaja še kakšna podobna stvar za predvajanje glasbe?
Torej rabim kvalitetni player glasbe, ki bi bil čim manj zakompiciran! Zadevo bi uporabljal doma priključeno na stereo sistem.
LP
kateri predvajalnik glasbe mi priporočate za predvajanje iz zunanjega HDD v wav-formatu?
Probal sem Squeezbox pa mi ni všeč, ker rabiš PC prižgan, da zadeva laufa brez zatikanja. Razmišljam o kakšnem manjšem prenosniku, ki pa mora imeti SPDIF izhod za priključitev zunanjega DAC-a. Ali obstaja še kakšna podobna stvar za predvajanje glasbe?
Torej rabim kvalitetni player glasbe, ki bi bil čim manj zakompiciran! Zadevo bi uporabljal doma priključeno na stereo sistem.
LP
- spremenilo: koto ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ozvočitev teraseOddelek: Zvok in slika | 4431 (1453) | lufthammer |
» | Kako organizirati domačo digitalno audio knjižnico ?Oddelek: Zvok in slika | 1041 (811) | 2f4u |
» | Ozvočenje sobe iz vseh strani 3.5m*5m(približno)Oddelek: Zvok in slika | 4113 (3308) | TilenS |
» | htpc like box za glasboOddelek: Zvok in slika | 1564 (1307) | umexteacher |
» | neprofitno predvajanje glasbe prek radijskih frenkvencOddelek: Omrežja in internet | 1852 (1539) | ovdje kokoš |