Forum » Mobilne tehnologije » Motorola Defy
Motorola Defy
Bor H ::
Nisem našel posebne teme zato odpiram tukaj novo, nekaj mnenj je bilo podanih že v tej temi: Vodotesni telefon
zanima me, če kdo ve kdaj ga lahko pričakujemo pri operaterjih? sicer ni tako drag da si ga ne bi moral privoščiti v prosti prodaji a vseeno
Je kdo mogoče že inštaliral 2.2? Kot razumem ta update uradno Motorola ne ponuja, še raje bi videl da bi imel vanilla ROM z Motoroolinim predvajalnikom glasbe in morda battery in task managerjem, kako je s tem?
hvala!
zanima me, če kdo ve kdaj ga lahko pričakujemo pri operaterjih? sicer ni tako drag da si ga ne bi moral privoščiti v prosti prodaji a vseeno
Je kdo mogoče že inštaliral 2.2? Kot razumem ta update uradno Motorola ne ponuja, še raje bi videl da bi imel vanilla ROM z Motoroolinim predvajalnikom glasbe in morda battery in task managerjem, kako je s tem?
hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Radar ujel (slikal) prekoračitev hitrosti mojega vozila v naselju z omejeno hitrostjoOddelek: Na cesti | 3592 (3127) | AndrejO |
» | Bitstamp SupportOddelek: Kriptovalute in blockchain | 8703 (6639) | zelena-agwa |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18309 (9118) | dk02 |
» | Depacco.comOddelek: Omrežja in internet | 3113 (1582) | Steinkauz |
» | Nov članek: NEST.2005 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 9623 (6844) | Tilen |