» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
115 / 311
»»

Izi ::

oo7 je izjavil:

Tudi za te serije po stripovskih junakih je treba imeti precej predznanja, drugače vse skupaj izpade brezveze.
Jaz Marvelove junake kar obvladam, teli DC Comicsovi junaki mi pa niso najbolj znani in take fore kot je bila ta s čelado, ki je priletela ven iz portala mi niso bile nič jasne. Šele ko sem v gornjem Promotu slišal za Jay Garricka in pogledal njegovo čelado so mi stvari postale jasne.
V teh serijah bolj malo razlagajo ozadja, ker se predvideva, da že vse obvladamo iz stripov.

oo7 ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Tudi za te serije po stripovskih junakih je treba imeti precej predznanja, drugače vse skupaj izpade brezveze.
Jaz Marvelove junake kar obvladam, teli DC Comicsovi junaki mi pa niso najbolj znani in take fore kot je bila ta s čelado, ki je priletela ven iz portala mi niso bile nič jasne. Šele ko sem v gornjem Promotu slišal za Jay Garricka in pogledal njegovo čelado so mi stvari postale jasne.
V teh serijah bolj malo razlagajo ozadja, ker se predvideva, da že vse obvladamo iz stripov.

Men pa so bili pred vsemi temi Marvelovimi filmi bolj znani DC junaki zdaj pa pa bi lahko rekel, da so mi skoraj že Marvelovi.

Saj bodo v drugi sezoni morali tudi pojasniti kaj o Ja Garricku:)

Nova TV serija enkrat letos Jessica Jones z Marvel univerze :)

.

Tr0n ::

Extant je mel cool finale epizodo. Kot da bi igral zadnjo misijo kaksne video igre. :)

Okapi ::

Longmire kdo gleda? Ena bolj gledljivih nadaljevank za moj okus - zunaj je 4. sezona.

Lion29 ::

Dobar je Ray Donovan, dobar
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Big_Al ::

Sicer je reality show... za to sem slišal danes zjutraj po radiu.

http://www.digitalspy.co.uk/tv/news/a66...

http://www.digitalspy.co.uk/tv/feature/...

Danes naj bi izšla nova TV serija The Bastard Executioner od Kurt Suterja, ki je ustvaril Tv serijo SOA.

The last ship finale je bil najšibkeši del celotne druge sezone, ki je bila res dobra :)
Napovedana je že tretja sezona me zanima kako se bo dogajalo naprej upam pa, da bo čim več morskih bitk :)

Outcast ::

Lion29 je izjavil:

Dobar je Ray Donovan, dobar

Strinjam; prvi deli so bili malo bolj bogi, zdj se pa fajn razvija pa zapleta; mal sem bil presenečen da je spet Cochran u igri. Pa na K.... mi gre zobni aparat Holmes-ove!;(>:D
Je blo pa fajn spet vidt gospo Shahi, sicer malo drugače, kot smo jo navajeni iz POI.

plaz21 ::

S ponedeljkom se pa začne sezona tv serij. :)
Minority Report, Blindspot, Limitless, Rosewood, The Player, Heroes Reborn vse v roku 3 dni8-)

Še največ pričakujem in upam od Blindspot. Da bo le nova sezona >:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: plaz21 ()

pismo... spet gre social life po gobe

IL_DIAVOLO ::

Bomo videli, koliko jih bo sploh gledljivih...če sploh katera.

ZOO že kdo pogledal finale? Še kdo spremlja to serijo?

Kar dober finale Tv serije ZOO. Upam, da bodo posneli tudi drugo sezono :)

Če pa tole končajo s 1. sezono bo pa podobno kot so to končali s Surface. Taka cliffhangerja da dol padeš. ;((
Upam, da če že drugega ne, da vsaj dobi serija 2. sezono in da jo (vsaj glede na ratinge ne kaže obetavno) v miru končajo. Čeprav resnici na ljubo bo to bolj težko. Mogoče imajo kaj več možnosti, ko so zdaj ukinili poletno serijo Under The Dome?

Zgodovina sprememb…

The Bastard Executioner prva dva dela sta kar vredu :)

plaz21 je izjavil:

Če pa tole končajo s 1. sezono bo pa podobno kot so to končali s Surface. Taka cliffhangerja da dol padeš. ;((
Upam, da če že drugega ne, da vsaj dobi serija 2. sezono in da jo (vsaj glede na ratinge ne kaže obetavno) v miru končajo. Čeprav resnici na ljubo bo to bolj težko. Mogoče imajo kaj več možnosti, ko so zdaj ukinili poletno serijo Under The Dome?

Na koncu prve sezone že malo vleče na The Walking dead samo, da so živali :)

Limitless pilot je dober upam, da se bo splačalo gledati še naprej :)

globoko grlo ::

film mi je bil kul, kako bo pa to v seriji, hm, upam, da ne bo just another super hero stuff
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Blindspot ima recimo kar potencial, mi je pa kul da sta oba glavna protagonista iz Strike Back še kar u igri, eden ravno u Blindspot-u, drugi pa v The Player-u (pilot 24.09.)

Bolj bo zanimivo videt, kako se bodo ratingi obnašali pri teh novih serijah. Sploh pri Blindspotu. Minority Report je takorekoč že obsojen na propad in ne bo videl pomojem niti polovice polne sezone, če bo šlo tako naprej.

Time Net Show 18-49 Rating 18-49 Share Viewers Live+SD (million)
8:00PM CBS The Big Bang Theory -P 4.5 16 17.48
NBC The Voice -P 3.5 11 12.10
ABC Dancing With the Stars 1.8 6 11.62
FOX Gotham -P 1.6 5 4.49
CW Penn & Teller: Fool Us 0.4 1 1.34
tvbythenumbers.com
8:30PM CBS Life in Pieces -P 2.7 9 11.52

9:00PM CBS Scorpion -P 2.2 7 10.98
FOX Minority Report-P 1.1 3 3.09
CW Whose Line is it Anyway -R 0.4 1 1.32

9:30PM CW Significant Mother 0.3 1 0.88

10:00PM NBC Blindspot -P 3.1 10 10.60
CBS NCIS: Los Angeles -P 1.2 4 8.00
ABC Castle -P 1.2 4 7.09

Gotham tud drvi v prepad, če se ne bo ustalilo tole oz. izboljšalo. Castle pa v svoji 8. sezoni pomojem tud počas končuje.

Zgodovina sprememb…

Tud z The Bastard Executioner je Sutter precej u temo brcnu; po treh delih mi je vedno manj všeč....

scipascapa ::

kaj dejansko te številke pomenijo? ko folk posname serijo ali ko jo dejansko "gleda"? upoštevajo oni še milion+ torrent prenosov?

scipascapa je izjavil:

kaj dejansko te številke pomenijo? ko folk posname serijo ali ko jo dejansko "gleda"? upoštevajo oni še milion+ torrent prenosov?

Ne mislim, da gledajo samo koliko ljudi si je ogledalo na televiziji.

Kar se ogledov na televiziji tiče je The Walking Dead najbrž ena izmed najbolj gledanih Tv serij tudi dosti bolj kot npr Game of thrones.

Game of thrones od najslabše, do najbolj gledane epizode v sezoni

1 sezona: 2,20 - 3,04 mio
2 sezona: 3,65 - 4,20 mio
3 sezona: 4,27 - 5,39 mio
4 sezona: 6,31 - 7,20 mio
5 sezona: 5,40 - 8,11 mio

The walking dead

1 sezona: 4,71 - 5,97 mio
2 sezona: 6,10 - 8,99 mio
3 sezona: 9,21 - 12,42 mio
4 sezona: 11,29 - 16,11 mio
5 sezona: 12,27 - 17,29mio

Tako, da The walking dead bo po verjetnosti še nekaj sezon, ker gledanost je vsako sezono večja>:D

dr.Akula ::

Ne moreš ravno primerjat glede na to, da se ena serija predvaja na premium kanalu, druga pa na basic.
ni podatka

leiito ::

Najbolj gledan letos je bil Empire, glih dons S0201, sicer nisem gledal niti S1, ampak zveni obetavno, ex drug dealer zdaj, glasbeni mogul pred smrtjo, 3 sinovi in potencialni nasledniki + žena Cookie frišno iz zapora, makiavelistična zavezništva in baje super duper lik Cookie.

empire je zlo kul, smo ze veckrat pokomentirali... sploh taraji p hensen...

a je kdo na tekocem z emiji? naj prosim prilepi kako so se zvrstile nagrade

minority report, anyone? vtisi?

Lion29 je izjavil:

Men je bil pilot Minority report še kar dober. Edino upam, da ne bo na koncu kot TV serija Almost human, ki je bila vsaka epizoda zase. ZUpam, da se bo zgodba razvijala iz dela v del :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

šernk ::

oo7 je izjavil:

The last ship finale je bil najšibkeši del celotne druge sezone, ki je bila res dobra :)
Napovedana je že tretja sezona me zanima kako se bo dogajalo naprej upam pa, da bo čim več morskih bitk :)

daj no...že druga sezona je samo razvlečena, tole sprotno izmišljevanje novih sovražnikov takoj ko opravijo s prvim mi gre na k. tako pa serijo samo vlečejo dokler bo prinašala dobiček.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Vanich ::

Heh, se mi je zdela sumnjiva, samo sem šele pri zadnjem delu pogruntal: žena od Al-a Bundy-ja igra slovansko čarovnico v Bastard Excecutioner-ju!:D (Bila je tudi glas Lile v Futurami)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

šernk je izjavil:

oo7 je izjavil:

daj no...že druga sezona je samo razvlečena, tole sprotno izmišljevanje novih sovražnikov takoj ko opravijo s prvim mi gre na k. tako pa serijo samo vlečejo dokler bo prinašala dobiček.

Ja ne vem no men je bila druga sezona dobra sploh tiste pomorske bitke >:D

Vanich je izjavil:

Heh, se mi je zdela sumnjiva, samo sem šele pri zadnjem delu pogruntal: žena od Al-a Bundy-ja igra slovansko čarovnico v Bastard Excecutioner-ju!:D (Bila je tudi glas Lile v Futurami)

Ona je žena od režiserja Kurt Sutter-ja. Je igrala že v njegovi Tv seriji Sons of anarchy eno žleht babo zdaj je pa čarovnica:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Dami ::

šernk je izjavil:

oo7 je izjavil:

Jaz sam upam da se tretja sezona ne bo sam na kopnem dogajala, glede na to da so zaj na reki v notranjosti, ampak da bojo šli še drugam po svetu.

Minority report ni neki presežek. Almost human mi ni bil slab (sploh igralca sta delovala boljše) pa so ga ukinl, tak da sam Meagan's ass&tits ne bo dosti :)

Blindspot tudi ni ne vem kaj. Mi deluje zelo "že videno".

Pilot limitlessa je tak kot da bi gledal krajšo verzijo filma. Upam da ne razočara, ker film mi je bil všeč. Isto velja za minority report.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dami ()

meni minority report deluje ena policijska kriminalka mesanica med continuum-om in intelligence.... zdi se mi, da so investirali precej resourcov v pilota, da prikazejo futuristicno dogajanje (kot continuum) ampak se bojim, da bo serija postala cist navadna detektivka z easy twistom - kot continuum...

Mogoci SPOILER - Minority report
uno pacenje s telovadbo cisto v uvodu detektivke Vega mi je bilo TOTALNO out...prav debilno in posiljeno je izgledalo...

sicer nekaj futuristicnih mi je blo kul (tisti fast train vagoni, ki se delijo).. vecina pa mimo... za 50 let v prihodnosti se mi zdi veliko premalo stvari... sicer pa upam, da to ne bo prevec vplivalo na samo serijo in bo serija sama po sebi zanimiva... zaenkrat ne zgleda prevec

cebelar123 ::

Nič nebo postala glede na to, da je to FOX mreža bodo najbrž preden serija kaj postane ukinili serijo.

dr.Akula ::

Scream queens mi je zaenkrat odlična. Super igralke, overexaggerated karekterji, serija sama sebe ne jemlje preveč resno in quirky humor.

EDIT: Pa dobri soundtrack komadi, ampak bo tega v prihodnjih epizodah najbrž malo manj, ker money.
ni podatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.Akula ()

Well, both Limitless and Minory Report suck ass. :)

A zdaj jim je zmanjkalo se tisto nekaj idej, ki so jih imeli, in bodo kr TV serije po filmih delali? ;((

Lahko nekdo v Spoilerju napiše kaj se je na koncu zgodilo pri Tv seriji under the dome? Jaz sem gledal samo prvo sezono pa me zanima če so pojasnili od kje je prišla ta kupola. Hvala

cebelar123 ::

oo7 je izjavil:

Lahko nekdo v Spoilerju napiše kaj se je na koncu zgodilo pri Tv seriji under the dome? Jaz sem gledal samo prvo sezono pa me zanima če so pojasnili od kje je prišla ta kupola. Hvala

Nisem gledal serije več kot prvo sezono sem pa bral knjigo. Ampak knijga in serija sta si kot dan in noč.
Tako da ...

Blindspot

A vast international plot explodes when a beautiful Jane Doe is discovered naked in Times Square, completely covered in mysterious, intricate tattoos with no memory of who she is or how she got there. But there's one tattoo that is impossible to miss: the name of FBI agent Kurt Weller, emblazoned across her back. "Jane," Agent Weller and the rest of the FBI quickly realize that each mark on her body is a crime to solve, leading them closer to the truth about her identity and the mysteries to be revealed.

SERIOUSLY? Kak mors bit zadet, da tak plot izumis?

ceprav sem bolj ZF fan mi je limitless boljsi/bolj gledljiv kot minority report....kljub temu, da sta mi oba glavna igralca rahlo antipaticna

premisa pa ista... itak bo neka detektivka z ekstra kickom (monk, lie to me, csi, etc, etc).. bomo vidli... zaenkrat ostaja na spisku... fajn videt bradleya not as well :D zanima me, ce bomo finally videli tut cruisa v minority reportu (fat chance) :D

jest10 ::

Heroji so zaenkrat gledljivi. Zaenkrat.

IL_DIAVOLO ::

Lion29 je izjavil:

empire je zlo kul, smo ze veckrat pokomentirali... sploh taraji p hensen...

a je kdo na tekocem z emiji? naj prosim prilepi kako so se zvrstile nagrade

Bistvo emmyev je bila zmaga viole davis iz serije how to get away with murder. Ostalo je nepomembno.

Marvel nova TV serija

Marvel's Jessica Jones - Good Morning

Že kdo pogledal The player z Weselim Snipsom?

Blood and Oil danes izšel pilot že kdo pogledal? >:D

Jst ::

OMG!! Zgodilo se je nekaj neverjetnega. A sem prav videl, "CSI Series Finale"????

Sam sem mislil, da bodo TVji prej izumrlli, kot pa CSI.

On the other hand,.. videl sem, da se je začela nova serija CSI:Cyber... :/
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

ahac ::

The X-Files
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

mnja... dokler se simpsoni zivijo (trenutno 27. sezona) je vse OK :D se nicemur ne cudim :D... se dallas je imel "le" 14 sezon

globoko grlo ::

A mogoče kdo ve a se Vikingi res vrnejo 2016?

Prva sezona mi je bla vredu, druga malo manj, tretja pa bl švoh.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
««
115 / 311
»»