Forum » Kaj kupiti » kateri disk
kateri disk
Jochaan ::
V mislih imam nakup novega diska pa me zenima kateri disk bi bil boljši (WD 80 GB z (MB predpomnilnika ali Seagate Barracuda ATA-IV 80 GB). Ne gledat na ceno.
McHusch ::
Maxtor je tišji, WD pa hitrejši in se malenkost bolj greje. Odločitev je tvoja. Osebno bi vzel WDja (no v bistvu sem ga že ).
Han ::
Če ti je za hitrost, potem vzemi WD ali Maxtorja iz nove serije, če pa daš več na tišino, pa Barracudo. Dobi se tudi že ATA V 120 GB za slabih 50 tisočakov.
Jochaan ::
Ja sej jst sem mel IBM-a 40Gb pa mi je crknal še prej pa me je 3 mesce zajebaval.
stalno se je sesipala prva particija in zdej se mi je IBM zasral do konca
stalno se je sesipala prva particija in zdej se mi je IBM zasral do konca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9538 (6493) | dela |
» | Kateri tihi,zanesljivi in hiter disk priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 2568 (1694) | Grimlord |
» | 160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5140 (3712) | Jaffa |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10742 (7927) | Keyser Soze |
» | Kupuje se disk 80g ... katerega vi priporočateOddelek: Kaj kupiti | 1567 (1004) | Maxtor |