Delovanje supervozlišč
vir: ComputerWorldNovice » Omrežja / internet » Enodnevni razpad Skypovega omrežja
madmitch ::
Meni dela. Očitno so problemi pri prijavi, ko si enkrat not, dela.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Hitch-Hiker ::
Dela pa ne dela.
Čist neodvisno od tega ali si prijavljen ali se prijavljaš.
Nekateri te vidijo drugi spet ne. Isto (ne)vidim jaz ostale.
Čist neodvisno od tega ali si prijavljen ali se prijavljaš.
Nekateri te vidijo drugi spet ne. Isto (ne)vidim jaz ostale.
Pomagajmo Microsoftu v boju proti piratstvu - namestimo Linux!!
Ales ::
...mega-supervozlišča. Hm... Kaj bo naslednje, ultra-giga-supervozlišča?
Njihova uradna razlaga vzrokov in čas, porabljen za kvazi odpravo težav, mi vzbujajo dvome o resničnosti izjav...
Njihova uradna razlaga vzrokov in čas, porabljen za kvazi odpravo težav, mi vzbujajo dvome o resničnosti izjav...
matejdro ::
Meni ne dela :(
EDIT: zgleda, da so samo login serverji problematični. Moraš večkrat stisnit Sign in da te prijavi.
EDIT: zgleda, da so samo login serverji problematični. Moraš večkrat stisnit Sign in da te prijavi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matejdro ()
matejdro ::
10x stisnem, da se mi končno prijavi, se grem z prijateljem menit in čez 5 minut vse skupaj vrže ven.
Drugače pa skype nikoli ni imel problemov, vsaj pri meni. Pravzaprav je bilo nasprotno - skype se je povezal tudi takrat, ko je vse ostalo odpovedalo.
Drugače pa skype nikoli ni imel problemov, vsaj pri meni. Pravzaprav je bilo nasprotno - skype se je povezal tudi takrat, ko je vse ostalo odpovedalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matejdro ()
mtosev ::
hehe. celi svet se je zatresel zaradi skypa.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s SiMobilom in njihovim največjim 3G omrežjem (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11293 (9008) | MrStein |
» | Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28422 (18037) | Reycis |
» | Varnost slovenskih GSM omrežij VOddelek: Novice / Nova vsebina | 6471 (4007) | Oldi |
» | Nova verzija Yahoo Maila z novostmiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9070 (7537) | roli |
» | Bo skype nadomestil stacionarene telefone?Oddelek: Loža | 3213 (2606) | Tear_DR0P |