Forum » Loža » Blog o dogajanju 1991-1994
Blog o dogajanju 1991-1994
Temo vidijo: vsi
leiito ::
Leiito, ti tud spamaš tlele. Pa sej je pr sosed še en thread (propad države al nevemkaj) pa se tam j€bite okol tega, kdo bere Reporter in kdo Dnevnik.
Tuki to nč ne nuca!!!
Morda ti bo bolj prijetno, če se vrneš v čakalnico pri Darwinu. Očitno so sarkazmi tukaj preveč subtilni.
Je pa to fenomen, ki sem ga opazil že na drugih forumih. Nekdo je kritičen ali skeptičen do Mikija in pravoverci ga podijo stran, "tu smo sami verniki Mikstona, pojdi k svojemu Jajotu" in slični umotvori.
V bistvu kažete večino klasičnih simptomov kulta:
- prihaja resnica, taka z velikim r, ki bo spremenila svet
- obstaja zlati prinašalec te resnice, guru
- obstajajo sveti spisi
- privrženci uporabljajo poseben besednjak
- svet kot zarota. guruju ne pustijo izdati Knjige, sledijo in preganjajo njegove followerje
- nekritično sprejemanje in recitiranje evangelija po Mikiju
- občutek ogroženosti, če pride infidel
Khm, spet tvoje "globokoumne ugotovitve" Seveda brez kakršne koli osnove, ampak kot ponavadi nabijanje na pamet. Daj si malo prečekiraj tale forum. Je bilo že veliko neprijetnih vprašanj zastavljeno mikiju Zaradi našega dvoma oz ker smo poiskali vire kjer se zgodba ni ujemala oz so ga lepili izjave kjer so demantirali nekatere stvari, je miki celo začasno "zapustil" tale forum. Kult pa nikoli ne dvomi v svojega "boga" ane Tako, da spet en fail od tebe. Tako kot se za primerke tvojega tipa tudi spodobi
Žal res ne razumeš sarkazma dokler nima subtilnosti kladiva.
Ampak da si padel na Žerjavov "pogovor", ti pa mora biti malo nerodno. Ampak si vsaj v dobri družbi, tudi Miki je.
čarli ::
Leiito, ti tud spamaš tlele. Pa sej je pr sosed še en thread (propad države al nevemkaj) pa se tam j€bite okol tega, kdo bere Reporter in kdo Dnevnik.
Tuki to nč ne nuca!!!
Morda ti bo bolj prijetno, če se vrneš v čakalnico pri Darwinu. Očitno so sarkazmi tukaj preveč subtilni.
Je pa to fenomen, ki sem ga opazil že na drugih forumih. Nekdo je kritičen ali skeptičen do Mikija in pravoverci ga podijo stran, "tu smo sami verniki Mikstona, pojdi k svojemu Jajotu" in slični umotvori.
V bistvu kažete večino klasičnih simptomov kulta:
- prihaja resnica, taka z velikim r, ki bo spremenila svet
- obstaja zlati prinašalec te resnice, guru
- obstajajo sveti spisi
- privrženci uporabljajo poseben besednjak
- svet kot zarota. guruju ne pustijo izdati Knjige, sledijo in preganjajo njegove followerje
- nekritično sprejemanje in recitiranje evangelija po Mikiju
- občutek ogroženosti, če pride infidel
Khm, spet tvoje "globokoumne ugotovitve" Seveda brez kakršne koli osnove, ampak kot ponavadi nabijanje na pamet. Daj si malo prečekiraj tale forum. Je bilo že veliko neprijetnih vprašanj zastavljeno mikiju Zaradi našega dvoma oz ker smo poiskali vire kjer se zgodba ni ujemala oz so ga lepili izjave kjer so demantirali nekatere stvari, je miki celo začasno "zapustil" tale forum. Kult pa nikoli ne dvomi v svojega "boga" ane Tako, da spet en fail od tebe. Tako kot se za primerke tvojega tipa tudi spodobi
Žal res ne razumeš sarkazma dokler nima subtilnosti kladiva.
Ampak da si padel na Žerjavov "pogovor", ti pa mora biti malo nerodno. Ampak si vsaj v dobri družbi, tudi Miki je.
Kje sem jaz padel na karkoli? A sem trdil, da je zapisano resnica? In ja spet tipično predalčkanje kam kdo spada In ne skrbi v kakšni družbi sem jaz Na vso srečo nisem požrl celo pamet sveta tako kot ti&co, ki mislijo, da vse vejo in so nezmotljivi hkrati pa ne znajo odgovoriti na zastavljeno vprašanje...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: čarli ()
Matako ::
Leiito samo res - ena stvar, ki je ne moreš očitati je, da bi v ST 91-94 kdajkoli zganjali kult Mikija. Ja, res je - "smo na Mikiju", ampak to ni isto. In končno cela Slovenija je na Mikiju. No ali pa na Jaju. Mogoče celo na Špelci. Bolje to kot na psu. Skratka... to je naš rush! V bistvu, če že kdo, smo ravno mi prišli dalj kot kdorkili glede nadvse kritičnega navzkrižnega preverjanja dejstev in natančne kronologije - še Miki je moral posledično kdaj razjasniti in popraviti marsikaj potem, ko je sokolje Mačkovo oko opazilo kako časovno ali geografsko nekonsistentnost. :D
Aja Reza... čestitke za uspešno objavo! Saj smo ti rekli da bo. In kmalu zna še kak cekin pasti iz tega naslova, boš videla. Vztrajaj!
Aja Reza... čestitke za uspešno objavo! Saj smo ti rekli da bo. In kmalu zna še kak cekin pasti iz tega naslova, boš videla. Vztrajaj!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Žal ti ne morem bolj poenostaviti, kot da ponovim: načelni dvom v vse in vsakogar je bistvo, absolutno nasprotje vsevednosti.
Ne, nisi trdil, da je resnica, not in so many words, ampak ko sem te opozoril, da pogovor ne deluje avtentično, si me obtožil, da vem več kot drugi. Vsekakor z ničemer nisi pokazal dvoma.
In da, jaz sem napisal, da ne trdim, da je zapis lažen. Dokler se ni javil avtor sam, je zame obstajala nano stopnja verjetnosti, da ni in sam pač v zelo malo stvari, če sploh kaj, verjamem in še manj predstavljam kot absolutno resnico.
In to vprašanje, ki ga omenjaš, ponovi ga prosim, če je tako pomembno, sam sem ga žal spregledal.
Matako? Očitno je moj sarkazem na tem mestu preblag. Obljubljam, da se bom v bodoče bolj potrudil.
Ne, nisi trdil, da je resnica, not in so many words, ampak ko sem te opozoril, da pogovor ne deluje avtentično, si me obtožil, da vem več kot drugi. Vsekakor z ničemer nisi pokazal dvoma.
In da, jaz sem napisal, da ne trdim, da je zapis lažen. Dokler se ni javil avtor sam, je zame obstajala nano stopnja verjetnosti, da ni in sam pač v zelo malo stvari, če sploh kaj, verjamem in še manj predstavljam kot absolutno resnico.
In to vprašanje, ki ga omenjaš, ponovi ga prosim, če je tako pomembno, sam sem ga žal spregledal.
Matako? Očitno je moj sarkazem na tem mestu preblag. Obljubljam, da se bom v bodoče bolj potrudil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()
Žal ti ne morem bolj poenostaviti, kot da ponovim: načelni dvom v vse in vsakogar je bistvo, absolutno nasprotje vsevednosti.
In od kje tebi vedenje, da jaz nimam dvomov? Jaz sem tebe samo vprašal od kje tebi prepričanost, da je zadeva fake. In pol si že v naslednjem odgovoru trdil, da nisi napisa, da je fake?! Pa razumi če moreš...
Lej moje opažanje, da veš nekaj več kot drugi ni od včeraj Je le skupek vseh tvojih "ugotovitev", kjer se pa prej nisem oglašal.
kako nisi napisal, da je zapisal lažen? A ti veš kaj si napisal. Ni bil zgolj dvom, ampak si ga napisal kot dejstvo. Zato pa sem te tudi spraševal od kje tebi to vedenje A razumeš zdaj?
Moje vprašanje je bilo precej trivialno in pojavilo se je na začetku: https://slo-tech.com/forum/t446423/p376...
Vse kar sem dobil je bil duh 2x. Pač si se zapičil kot bik v rdečo plahto in ga potem namenoma spregledal ter kasneje nabijal še za posladek nabijal o mikiju. Tako, da morda si pa ti obseden z njim Ni zastonj tisti pregovor, ki sem ga omenjal v zvezi z kazanje s prstom...
Oldi ::
keep good work. na blogu imate offer za en book od založbe, ki vas bo kmalu "u vaš pravac iznenadila" wtf
Tolk se prepiramo in na zadnji sedež mislimo, da smo čisto pozabili na pohvalo našega "guruja".
Se komu sanja na kaj misli? Na knjigo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()
ColdCat ::
mimo grede, ali veš kaj je okrajšava o.p., ki jo Miki zadnje čase rad uporablja? Napačno zapisan op.p. gotovo ne, ker ima neskončen fotografski spomin.
Dobra.
Samo, da ne bo spet po nepotrebnem kaj v stilu WEDDING STORY(zadnji odstavek)
Kako je raba tega "spomina" prišla v uporabo:
Intervju z Mitjo Kunstljem
Pravijo, da je bil vaš adut, da imate fotografski spomin.
Da, recimo, da ga imam. Ampak sicer honorarno dvakrat na teden mlajše selekcije učim karate.
Miki najprej skromno o sebi. Potem smo se na to obesili na S-T, nekateri še na tisti karate zraven . Vmes Mikija ni bilo na S-T. Sledila je epizoda Patriotskih, Kaj bi rekla babica?(part 3)
Opazoval sem okolico, če se bo kdo ujel v moj neskončen fotografski spomin. Če sem koga že kadarkoli, kjerkoli srečal, se mi bo oglasil alarm.
tereza ::
keep good work. na blogu imate offer za en book od založbe, ki vas bo kmalu "u vaš pravac iznenadila" wtf
Katera pa je naša smer, a nismo precej konfuzni. Je morda mislil na moj zadnji post. Reza, sta že vzpostavila verbalno komunikacijo, da bi ga vprašala za kak namig.
ne še...pa ga rabim nujno, da mi pove kako sklenslat komentarje na wordpressu...
Od Mikijeve in Lucujeve napovedi, da nas bo iz juga zadel cunami, ki bo odplaknil pomladnike, razmišljam kaj bi to lahko bilo.
Zadnja varianta je integracija Osamosvojiteljeve interpretacije kao vojne z Mikijevimi namigi, da je bil Jajo dvojni agent. Morda je bil celo trojni, zadnjih par let Yuge nemški in ameriški, vrsto let prej, vse do leta 90, pa UDBovec v službi torpediranja ZSMS. V službi zahodnih agentur je zrežiral 10 dnevno kao vojno (morda je bil njihov tudi Markovič), ki je bila predvsem v službi razgradnje JLA in sprožitve zanesljivega konca SFRJ.
zanimivo...od lucuja žena je ta glavna za metadon že 20 let...:-))
Ura je 19 52. Vikend je prišel in šel. Daljšega nadaljevanja ni bilo.
Čakamo knjigo na Dan mrtvih?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Ura je 19 52. Vikend je prišel in šel. Daljšega nadaljevanja ni bilo.
Ja izgleda, da je mislil na naslednji vikend No pa saj pri mikiju veš, da je edino zihr to, da se ne drži svojih lastnih rokov Ampak dobro teden gor ali dol. Vsaj knjiga počasi, a zanesljivo prihaja ven...
Ne štekam. Spet novi Mikiliks medtem ko novega, daljšega Patriota še vedno ni? Mogoče zato, ker prvega piše Miki osebno knjigo pa lektorira Aleš?
Zdi se mi tudi, da predsedniška tekma slabo vpliva na knjigo - lani je recimo knjiga bila začasno odpovedana, dokler niso bile končane volitve....
Zdi se mi tudi, da predsedniška tekma slabo vpliva na knjigo - lani je recimo knjiga bila začasno odpovedana, dokler niso bile končane volitve....
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
dans vidla svojo zgodbo v Literaturi..jebo mater,so me zlektorirali na hard...šit,filing,džob...ubogi lektor...;-)
dans vidla svojo zgodbo v Literaturi..jebo mater,so me zlektorirali na hard...šit,filing,džob...ubogi lektor...;-)
Slengovske izraze so ti lektorirali? V kaj? V shit, job..., v knjižno slovenščino ali, brrr, v šiht, drek...?
Čudni so ti lektorji. Aleš npr.: "Ministra prosim, sem zdrdral".
Za Aleša je Jajo kot nekakšen Jahve - ne sme se ga omenjati z imenom. Recimo v knjigi imaš Mikijev monolog kako je občudoval "tipa", ki vse pofuka. Kaj slepomišimo? Kaki tip? Ivan Janez Janša je bil to!
Ne vem čemu taka previdnost.. da ni dvojni?
EDIT: to je seveda šala - Jajo se z imenom pojavlja v vsaki epizodi mnogokrat.
Ne vem čemu taka previdnost.. da ni dvojni?
EDIT: to je seveda šala - Jajo se z imenom pojavlja v vsaki epizodi mnogokrat.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Rado1 ::
Nivo razprave je v zadnjih mesecih precej padel.
Bolj kot o temi se pogovarjate o trivialnostih.
Škoda.
Bolj kot o temi se pogovarjate o trivialnostih.
Škoda.
To je zato, ker ni dotoka novih nadaljevanj, po mojem. Sploh pa vprašanje kaj je trivialno? Recimo, razne teme v stilu partizanov in domobrancev se na videz zdijo resne... a v resnici ne presegajo besednih spopadov okoli kolidžk na bele štufe v osemdesetih.
Ni vse v videzu.
Ni vse v videzu.
/\/\.K.
To je zato, ker ni dotoka novih nadaljevanj, po mojem. Sploh pa vprašanje kaj je trivialno? Recimo, razne teme v stilu partizanov in domobrancev se na videz zdijo resne... a v resnici ne presegajo besednih spopadov okoli kolidžk na bele štufe v osemdesetih.
Ni vse v videzu.
Korelacija še ni kavza.
Ni vse v videzu.
Korelacija še ni kavza.
V Mikisvetu je.
/\/\.K.
nnn ::
ne "dirajte mi ALEŠ-a!!! On samo finalizira lektoriranje za mano. žal mi je ključek ponagajal (ni se hotel več odpreti), pa se je premislil.
enim vidim dogaja na polno, eni se trudijo spljuvat vsako črko, ki jo zapišem. haha
nekaj vas bo te dni prejelo ZS. Upam, da se odzovete vabilu. 5 sem vas izbral, da vas povabim na večerjo. trije ste ?????, dva me očitno sovražita. da ne vabim samo fanov! po tej večerji boste imeli kaj pisat. Kdor se ne bo mogel odzvati vabilu, lahko predlaga zamenjavo (iz ST seveda).
Okvirno računam, da naj bi se to zgodilo teden po martinovi nedelji. petek, mogoče sobota??
p.s mišljeno je kot nagrada za mikislovce-večerja z mikijem -table for six-
enim vidim dogaja na polno, eni se trudijo spljuvat vsako črko, ki jo zapišem. haha
nekaj vas bo te dni prejelo ZS. Upam, da se odzovete vabilu. 5 sem vas izbral, da vas povabim na večerjo. trije ste ?????, dva me očitno sovražita. da ne vabim samo fanov! po tej večerji boste imeli kaj pisat. Kdor se ne bo mogel odzvati vabilu, lahko predlaga zamenjavo (iz ST seveda).
Okvirno računam, da naj bi se to zgodilo teden po martinovi nedelji. petek, mogoče sobota??
Cervantes ::
No, če to ni PR par excellence!!
BTW, škoda da ne spadam med sovražnike. Glede na njih število na tem threadu bi se sigurno uvrstil za mizo.
BTW, škoda da ne spadam med sovražnike. Glede na njih število na tem threadu bi se sigurno uvrstil za mizo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
ne "dirajte mi ALEŠ-a!!! On samo finalizira lektoriranje za mano. žal mi je ključek ponagajal (ni se hotel več odpreti), pa se je premislil.
pa mene?
No, če to ni PR par excellence!!
Sovražnik je premočna beseda. Nekateri pač verjamejo in podpirajo, druge vse skupaj zabava, tretji so skeptični itn. Do pisanja. Tega ne gre jemati osebno. Niti preveč resno.
mraz ima da dobije pozivnico za večeru. Konačno će jednog puta sjedit pored mikija.
+1. Nenazadnje bo dodala tej večerji pridih glamourja - tisti "jenesaisquoi", kot bi rekel Del Boy iz Bedaki in konji. EDIT: pa Reza mora tudi zraven (saj je iz ST!), IMO, če mraz ne bo hotela poročati ;)
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
v knjigi imaš Mikijev monolog kako je občudoval "tipa", ki vse pofuka.
Tudi Boban iz zadnjih patriotskih občuduje "tipa".
...je moj dobar prijatelj, poštujem ga.
mraz in miki bi lahko poskusila s kolekcijo oblačil in modnih dodatkov. Poleg Tommy Hilfieger, Hugo Boss, Ralph Lauren, Gerry Weber... naj bo še Miki. Oblikovanje prevzame Šušnjara. Miki pobere procente za franšizo. Na predstavitvenem revialnem dogodku nastopi dobri stari Johnny.
Samo, paziti je treba, da ti modni dodatki ne bodo končali na rokah tipov ala vasći.
Mraz je zagotovilo, da na dogodku ni kolidžk in belih nogavic. Kršitelji bodo kaznovani.
EDIT: kje pa je?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Upam, da nam s tem razmišljanjem "mašta ni šla v narobno smer", kot se je izrazila mraz.
Proučevanje kolidžk in belih štumfov niti slučanjo ni trivialen fenomen. Razjasnitev dejstev okoli tega, bi do potankosti razkrilo "odnose znotraj paravoma od formiranja dalje"
Na ST prihaja ob vikendih (vikendašica). Verjetno med "popoldanskim kavčkanjem".
Proučevanje kolidžk in belih štumfov niti slučanjo ni trivialen fenomen. Razjasnitev dejstev okoli tega, bi do potankosti razkrilo "odnose znotraj paravoma od formiranja dalje"
Na ST prihaja ob vikendih (vikendašica). Verjetno med "popoldanskim kavčkanjem".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ColdCat ()
Meho v dnevniku lepo zapiše:
ter kolidžkami z belimi frotirkami.
Ok, Miki ne!
..ko so se fantje po ljubljanskih diskotekah šopirili s službenimi značkami in pištolami...
ter kolidžkami z belimi frotirkami.
Ok, Miki ne!
Nov Ultraspecjal:
-Živjo Dare, kako si?
-Odlično Kita, ravno sem bil pri Jasmini
-Tisti pod gradom?
-Tisti...
-A maš nove kolidžke?
-Ah, kje pa. Vsi mislijo, da imam nove. Finta je v novih belih nogavicah.
-Aja?
-Ja, s Tonetom razmišljava, da bi jih za celo brigado nabavila. Razlikovale bi se glede na čin. Mi Kočevarji bi imeli na vidnem mestu vtkan še poseben flourestenten vzorec.
-Enkratno!
-Ni tako enkratno.
-Kako ni enkratno?
-Ja, Kunstelj je že rekel, da jih ne misli nositi.
-A spet on? To me sploh ne preseneča.
-Tonetu sem že rekel, da tokrat četudi nam je še tako koristen, bo letel, če ne bo ubogal ukazov.
-Prav imaš Dare, ukaze je treba spoštovati.
-Nič grem zdaj jaz domov, se preobut. Živjo.
Nov Ultraspecjal:
-Ja, s Tonetom razmišljava, da bi jih za celo brigado nabavila. Razlikovale bi se glede na čin.
Velika zamujena priložnost. Taka značilna obutev bi lahko bila postala zaščitni znak Specialne brigade. Saj častnega postroja.
Nekaj takega kot častna straža v Atenah, čeprav oni na bele nogavice nosijo nekakšne opanke (cof mogoče služi istemu namenu kot značka na kolidžkah):
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Oldi ::
tereza glede lektorjev sem se z eno zapel in sem dobil drugo, potencialnih je zamenjala s predvidenih - poleg ostalega in sem znorel.
B. Gradišnik mi je za lektorje dejal, da so kot pesa, odvisni od letnika :-) (profesorja).
PS: Miki brez skrbi (če sem slučajno na spisku), včasih sem delal na obskurni strogo tehnični reviji in z medijskimi krogi nimam nobenih stikov.
B. Gradišnik mi je za lektorje dejal, da so kot pesa, odvisni od letnika :-) (profesorja).
PS: Miki brez skrbi (če sem slučajno na spisku), včasih sem delal na obskurni strogo tehnični reviji in z medijskimi krogi nimam nobenih stikov.
Pa valda nimaš vso zadevo na enem ključku? Če jo imaš potem si kupi vsaj še enega ali dva in daj gor vsebino. Ker drugače se zna zgoditi, da ne bomo dočakali konca te online knjige
Čarli, pravila igre postavlja Miki ... in samo Miki !!!
Se oproščam ker sem pozabil na to pravilo Drugače je bil to le dobronameren nasvet...
PS: BTW a se že ve kateri so izbranci za večerjo z mikijem? Valda ni kakšen leiito med njimi?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: čarli ()
http://instagram.com/p/RGJdX7yVzr/
mraz na twitterju objavila barvno kohezijo med nohti in tipkami na svojem Mac-u. Ja vse mora biti usklajeno do fundamenta. Pri Šušnjari ima že naročen custom made žepek za i-Phone.
Kaj če bi na ekranu Mac-a bil site "epizode" iz miki-bloga ali vsaj tema 91-94.
mraz na twitterju objavila barvno kohezijo med nohti in tipkami na svojem Mac-u. Ja vse mora biti usklajeno do fundamenta. Pri Šušnjari ima že naročen custom made žepek za i-Phone.
Kaj če bi na ekranu Mac-a bil site "epizode" iz miki-bloga ali vsaj tema 91-94.
Zgodovina sprememb…
Hm, bolj kot gledam mraz na http://www.modelagentmotherfashion.com/ bolj mi hecno dogaja... Madona, saj sploh ni slaba!! V Loganovih časih je sploh morala biti huda, ampak še zdaj ni za stran vreči. A-a!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Punca je v pravih letih. Zdaj ima že tisto "patino", bi lahko rekli. Je pa bila v "tistem" času mraz stara "le" 17.
Ivo Zorman je napisal povest "V sedemnajstem". Miki piše roman.
o.p Upam, da ne gre debata v "narobno smer".
Ivo Zorman je napisal povest "V sedemnajstem". Miki piše roman.
o.p Upam, da ne gre debata v "narobno smer".
Zgodovina sprememb…
Mah, saj meni se zdi kar škoda, da je Miki z vsemi temi ženskimi liki ves čas nekako na bojni nogi.
Me pa vseeno zanima kako bo izgledalo to indijansko poletje pozimi... ;)
Me pa vseeno zanima kako bo izgledalo to indijansko poletje pozimi... ;)
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Pa valda nimaš vso zadevo na enem ključku? Če jo imaš potem si kupi vsaj še enega ali dva in daj gor vsebino. Ker drugače se zna zgoditi, da ne bomo dočakali konca te online knjige
Še ena taka pa boš zbrisan s širšega seznama možnih povabljencev na Mikijev banket! Kaj mu bojo dodatni ključki, če ima neskončen fotografski spomin. Še tega ima bolj zaradi forme kot vsebine.
poglejse84 ::
Tast Viranta, dolgoletni udbovec Miha Brejc ima nove težave. Začenja se obnova postopka, kjer so dr. Čanžka obsodili na denarno odškodnino, ker je Brejca imenoval udbovec. Brejc je predložil ponarejeno potrdilo SOVE, da nikoli ni bil delavec ali sodelavec državne varnosti. Kar je pravzaprav norčevanje iz vseh državljanov, ki jim je življenje grenila UDBA, KOS, OZNA in podobne človekoljubne organizacije. Miha Brejc je stopil v škornje državne varnosti, ko še ustaši niso razmišljali o svoji pomladi. Davno je tega, mnogo let je preteklo od tedaj. Miha pa je marljivo napredoval. Sloves njegovega očeta mu je tlakoval udbovsko kariero. Do stolčka direktorja državne varnosti v času osamosvajanja(VIS). In Miha Brejc je kljub temu dobil tožbo. Si predstavljate, kako je moral biti dr. Čanžek ponižan, ko so prebrali sodbo? Je to pravica?
http://informacija.blog.com --> 2+2+1+0+2+0+1+2
Hm, še vedno ni vikend "duplerice" Iger.
No saj fraza "ta vikend" je tudi dvoumna. Recimo če pokažeš na koledarju zadnji vikend v letu, je to potem "ta". Podobno za konec _tega_ meseca.
No saj fraza "ta vikend" je tudi dvoumna. Recimo če pokažeš na koledarju zadnji vikend v letu, je to potem "ta". Podobno za konec _tega_ meseca.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…