» »

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Temo vidijo: vsi
««
89 / 89
»
»»

bm1973 ::

Caracas je izjavil:

Ne

Ner rabi izpita za postajo? GMDSS?

Dokler ni pizdarij, ne. Če so, brez tega izpita zavarovalnica ne krije nič.

Majhen trik čarteristov, da te ne vprašajo za ta izpit... Saj včasih je bil...

Buggy je izjavil:

Tnx se enkrat, sem (zaenkrat) pokopal preblisk z jahto :))

3F nasvet...

If it Flies, Float or Fucks, rent it...

Pri barki si 2x srečen. Ko jo kupiš, in ko jo prodaš.

Rentanje jadrnic je zdaj v sezoni 1,5k, skupaj z transit logom Za 6 oseb. Celo ceneje od apartmaja za 6 oseb v prvi vrsti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

DamijanD ::

BuDi79 je izjavil:

DamijanD je izjavil:

A je vzrok obstajal ali ne - ne vemo. Mogoče je bil samo kakšen beden nesporazum. V vsakem primeru je reakcija izven vseh proporcev.
U, moram te predstavit kolegu, ki ga je pijana druščina iz čistega miru pretepla, da je bil v bolnici in imel več let posledice - ker se jim je zdelo hudo zabavno enega pretepst pa bili so pijani. Ti bo on razložil "bedne nesporazume" pa kako sta za vsak spor potrebna dva.

Sem bil priča, tudi na sodišču. Se je izkazalo da so bili pač zaradi alkohola manj prištevni, sicer pa zgledni državljani, je bilo kar se tiče "država proti obtoženim" vse ok.

Ej ne me narobe razumeti. Ne zagovarjam jih - samo pravim, da trenutno ne vemo ali je ta dečko šel samo mimo, ali je karkoli naredil. V vsakem primeru zelo verjetno ni naredil nič takega, da bi si zaslužil batine, sploh pa ne takih, kot jih je prejel.

Z bednim nesporazumom sem pa mislil recimo kaj takega: tipo je šel mimo, nek varnostnik mu je nekaj zaklical, pa ni slišal ali razumel in bi egotrip varnostnik to lahko dojel, da ga dečko noče upoštevat ali karkoli...

Pa žal vem, da marsikdo kaj faše popolnoma neizzvano...

bm1973 ::

link_up je izjavil:

hack je, da nekje v treh krasnih (kaksen dugi otok, ciovo, pasman, solta, nekaj...) nabavis bajto in se zmenis za gradski privez. Tam ga ponavadi lahko tudi ven potegnes in vzdrzujes. So pa najbolj navduseni, ce imas do 8m dolzine.

Letni gradski privez je okoli 500-1k, pa se domacini ti ga pazijo. Jih pa tedem na leto razvajas. :)

V Tribunju 2,3k. Sem hotel kupit 8 metrsko jadrnico in jo to max. za komunalni vez.

1x sem slišal, če je lastnik barke do 1/12 Hrvat, imaš možnost kandidirati za komunalni vez. Nisem preverjal, info znanca...

IL_DIAVOLO ::

Btw tale kao 19 letnik izgleda precej razvit za svoja leta in je videti, kot da mu pretepanje ni tuje.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

LeQuack ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Btw tale kao 19 letnik izgleda precej razvit za svoja leta in je videti, kot da mu pretepanje ni tuje.

A ima tetovaže, Boxeur majico in pa nevarnega psa na vrvici?
Quack !

endelin ::

Kako ugotavljajo da si 1/12 hrvata?

MadMen ::

endelin je izjavil:

Najprej ti dajo za pet Thomsonov komad, potem pa proporcionalno izračunajo glede na % odpetega besedila.

Buggy ::

MadMen je izjavil:

endelin je izjavil:

Najprej ti dajo za pet Thomsonov komad, potem pa proporcionalno izračunajo glede na % odpetega besedila.

:)) tale me je pa nasmejala...tnx

Buggy ::

Ognjemet Rabska fjera ta trenutek...dost intenzivno!

....na colnu v vukojebini okol Dolina, bi bilo se bolj :8)
««
89 / 89
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Morje 2025 (dopust na Hrvaškem) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
513485 (1067) D3m
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

9432638 (6269) Pithlit
»

Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )

21442688 (35510) SuperKripto
»

turistične cene na hrvaškem (strani: 1 2 )

549972 (7690) Spock83
»

Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )

17047488 (37532) ThinkPad

Več podobnih tem