» »

L.A. Noire

L.A. Noire

1
2
»

def0r ::

Ja hocem rect da tudi z drugimi kontrolami me igra ne privlaci. Sem bil fan detektivskih avantur v preteklosti ampak niti zgodba v teli igri me ne navdusi kaj naj. Gledal sem celotni playthrough vem zgodbo :)

Izi ::

def0r je izjavil:

Gledal sem celotni playthrough vem zgodbo :)

Saj ravno to je napaka. To igro je treba igrati in ne gledati :P
In če veš zgodbo potem res nima smisla več igrati.
Poleg tega pa bo menda za PC izšla kompletna zadeva s petimi različnimi detektivskimi primeri in ne samo ena zgodba kot je bilo na začetku za konzole.

def0r ::

Ne mislim replay value, mislim da je zanic zgodba to je vse0.o

barocco ::

imho Zgodba je super ,je pa na tebi ,kako jo obrneš,nikoli,ne boš šel dvakrat, po isti poti,tudi če hočeš,saj moraš najti VSE iste "namige" "evidence" ..izpraševani oz. osumljenci, se bodo na tvoje najdbe(na kraju zločina) in namige ,ki si ji h dobil od drugih oseb in jih imaš v "notesu"zapisane-odgovarjali vedno drugače.
Na xbox-u preigeal dvakrat, in sem odigral na popolnoma dva različna načina STILA igre,seveda so karakterji isti,iz njihivih ust, pa so PRIHAJAJO odgovori drugačni laži,polresnice..-tuki ja "keč" za tvoj uspeh pri končani nalogi ,kot tudi tvoji osebni zgodbi ,ki te spremlja iz 2svet. vojne in tvojih sovojakov,ki so res samo obstranski-jih srečaš ,amapak to igri daje čar.

jizzer ::

Danes je že moja, nisem mogo čakat da mi potegne iz travnika,sem šel kar v BB po njo, pričakujem najboljše! :)

Oktan ::

imam probleme z fps-ji, na netu sm najdu da naj bi bila igra zaklenjena na 30fps vendar meni zelo šteka tudi vse na low (tudi z najnižjo resolucijo), komp ni slab tko da nevem.
PS: imam updatane nvidia driverje

def0r ::

Ja povej svojo konfiguracijo.

jizzer ::

Igra je odštekana :D Ravnokar sem rešil primer prvič in se mi je zdelo malo čudno eno drugo pa tretjo, med drugim sem dobil samo 3 zvezdice, pogledam na youtube kaj sem naredo narobe ker mi res ni blo jasno, prvič sem mel tak filing, in ko pogledam(nisem do konca pogledal celega case-a da nebi spoilerov gledo) neki odlomek pač še grem enkrat od začetka isti case, in se je odvijala popolnoma drugačna slika kot prvič. Case solvam z 5* pa grem na youtube še enkrat pogledat, ker sem še skos mel filing da sem nekaj ven spustil oziroma ni blo prav, in ko sem do konca pogledal sem ugotovil da je bla pa tam čisto tretja zgodba! RES ODŠTEKANO! RESPECT ROCKSTAR!

blackbfm ::

Mene moti ker igra vzbuja totalno zrežiran filing. Dejansko lahko igraš brez da bi sploh karkoli razmišljal, več al manj sam potuješ od točke a do b, pri zasliševanju skoraj ne moreš zabluzit, sem pa tja koga pretepeš/ustreliš, pa tiste dokaze malo okol obračaš z roko. Izpade bolj tako kot da bi gledal neko serijo, kot pa igral igro. Mislim saj je kul sam igra nima nobene globine, stvari se odvijajo same od sebe, samo čez beležko preklikaš.

Sicer pa celostna podoba, animacije in grafika, to je pa res za pohvalit.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

acoman ::

Imam C2D E6600 2.4(3.0)GHz, ASUS P5N32E SLI PLUS, 3 GB 800MHz rama, in GTX 560. Igram na 24" z najnižji resoluciji in najnižjimi nastavitvami, vendar mi pri igranju doseže 2-7 FPS. V meniju včasih 60. Po moje še računalnik ni tolko star da nebi mogel prebavljati te igre. Prosim za pomoč.
Hvala

blackbfm ::

Jz na laptopu igram z bolj podpovprečno grafo za današnje čase, res da se na momente kar matra ampak za silo se da igrat.

Probaj dat najnovejše gonilnike oz. če jih že imaš daj kakšne malenkost starejše za začetek.

acoman ::

Našel rešitev, igra laufa na full HD
1. Klikni LANLauncher
2. Klikni Options
3. Čisto spodaj v ''Command Line'', napiši -str in klikni OK
4. Zaženi igro

zigazandar ::

acoman jst sm ze to probal pa se dodal -npd pa -nonv pa nevem kaj vse in meni še vedno šteka racunalnik ni slab ker mi battlefield 3 dela vse na high ce slucajno ves se kaj bi lepo prosil ce poves hvala lp

ZiedRieke ::

Igra zgleda super, vendar je tudi pri meni neigralna, neglede na nastavitve, enako novi Need for Speed. Sicer res, da je računalnik že star, ampak useeno sem pravkar končal BF3 na high nastavitah ob polni resoluciji, tak da res nevem:/

athlon x2 6400+
4gb DRR2
radeon hd5770 1gb


Kaj bi lahko blo narobe?

69charger ::

Procesor že kar malce peša.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

ZiedRieke ::

hja to je res, sam glede na to, da je računalnik že 6-7 let star, niam kej naredit:/

Zgodovina sprememb…

BineK ::

Jaz sem danes kupil ta famozni špil. Najprej namestil vse posodobitve oken in gonilnikov, potem skladno z navodili namestil zadevo.

Vse kar se zgodi je, da se igra zažene, pojavi se črn ekran, nakar okna javijo "L.A. Noire ne deluje več" in ponudijo dve možnosti:
- Poišči rešitev v spletu in zapri program
- Zapri program
V vsakem primeru se ne zgodi nič. Ko sem se ukvarjal z GTA IV, se je problem rešil s downloadanjem Patcha, odslej pa je to samodejno, kar mi ne pomaga prav dosti.

Imam Core i5 750
4GB RAMA
ATI 4890 VaporX
OCZ Agility 3
Win7 64 Ultimate licenčni

Ima kdo koristen nasvet poleg ponovne namestitve ali pogum da se sam poloti reševanja težav. Zmagovalca tudi nagradim v Evrih. Lokacija LJ ali okolica.

blackbfm ::

Mogoče bi moral imet crackano verzijo>:D

Probaj izklopit antivirus/firewall ali pa zagnat igro kot administrator.

oo7 ::

Rockstar's L.A. Noire Part Two potentially leaked on YouTube

https://www.dexerto.com/gaming/rockstar...

It appears as though Rockstar Games could be working on a sequel to the popular L.A. Noire, as a leaked upload seems to have surfaced on YouTube.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Igre
47188161 (1565) Gagatronix
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390443649 (10265) Kayzon
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9820731 (2125) meho7
»

Top singleplayer.

Oddelek: Igre
456534 (3412) TheBlueOne

Več podobnih tem