Forum » Pomoč in nasveti » Reklamacije Telekom in Amis
Reklamacije Telekom in Amis
tomazkok ::
Pozdravljeni!
Torej, da na kratko opišem problem za kateregega bi potreboval nasvet, če ga je sploh mogoče rešiti.
V začetku septembra je t-2 posredoval odjave mojim obstoječim uporabnikom ( Telemach, Telekom, Amis ). Po pregledu položnic ( živim v podnajemniškem stanovanju ) sem opazil, da telekom in Amis še vedno pošiljata račune. In po reklamacijah le-teh mi sporočijo, da so odjavo interneta ( Amis ) zavrnili, ker je bilo v pooblastilu napisano, da je to kabelski priključek in ne ADSL.
Telekomov odgovor pa še čakam.
Je možno to stvar reklamirati in kako lahko obračunavajo nekaj kar sploh ne pride do mene?
Torej, da na kratko opišem problem za kateregega bi potreboval nasvet, če ga je sploh mogoče rešiti.
V začetku septembra je t-2 posredoval odjave mojim obstoječim uporabnikom ( Telemach, Telekom, Amis ). Po pregledu položnic ( živim v podnajemniškem stanovanju ) sem opazil, da telekom in Amis še vedno pošiljata račune. In po reklamacijah le-teh mi sporočijo, da so odjavo interneta ( Amis ) zavrnili, ker je bilo v pooblastilu napisano, da je to kabelski priključek in ne ADSL.
Telekomov odgovor pa še čakam.
Je možno to stvar reklamirati in kako lahko obračunavajo nekaj kar sploh ne pride do mene?
KoMar- ::
Hja, ti lahko storitev uporabljaš ali pa ne... če je ne odjaviš, jo moraš plačevat. Očitno nisi podpisal pravega obrazca, tako da je samo od njihove dobre volje odvisno, če ti bodo tako reklamacijo upoštevali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Selitev priključka Amis - ne hvalaOddelek: Omrežja in internet | 5417 (4030) | 111111111111 |
» | Prehod na SiOL Trio in odjava ISDN priključkaOddelek: Loža | 2744 (2567) | Dami |
» | 35 eu za skoraj megaOddelek: Omrežja in internet | 1308 (989) | Lonsarg |
» | Amis ali Siol?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3287 (3287) | amigo_no1 |
» | Zajeb.... so me - TELEKOM & CoOddelek: Omrežja in internet | 2291 (1926) | Mobidick |