Forum » Pomoč in nasveti » Monitor No-Signal
Monitor No-Signal
Goran's Blog ::
Lep pozdrav.
Pojavil se mi je sledeči problem na lcd monitorju mi piše no-signal.
Kabel je vse prav pretaknjen ker če dam drugi monitor na isti kabel dela.Poskusil sem monitor tudi na drugem računalniku vendar ne dela.
Kaj mislite da je crknil monitor?
Pojavil se mi je sledeči problem na lcd monitorju mi piše no-signal.
Kabel je vse prav pretaknjen ker če dam drugi monitor na isti kabel dela.Poskusil sem monitor tudi na drugem računalniku vendar ne dela.
Kaj mislite da je crknil monitor?
Mipe ::
Če je monitor crknil, tistega no-signal sploh ne bi videl. ;)
Po moje gre za kabel. Probaj z drugim VGA kablom.
Po moje gre za kabel. Probaj z drugim VGA kablom.
Goran's Blog ::
Sem že probal.
In z istim kablo dela tudi drugi monitor tako da ne vem kaj bi bilo:)
In z istim kablo dela tudi drugi monitor tako da ne vem kaj bi bilo:)
BALAST ::
Verjetno je crknilo vezje za signal (konverter). Zdaj če je monitor star več kot 3leta se ga ne splača popravljat, ker bi samo popravilo na uradnem servisu prišlo preko 100EUR. So pa novi LCDji danes dosti bolj dostopni, kot 3leta nazaj.
Duhec ::
Poglej, če ima tvoj neznani monitor kako tipko za preklop signala vga/dvi, če seveda ima to možnost dvojnega priklopa.
ST-777 ::
Imel sem enak problem. Rešil sem ga tako, da sem pritisnil tipko za izklop monitorja in jo čez nekaj sekund spet vklopil, slika na monitorju se je takoj pokazala. Kasneje se takšen problem pri mojem monitoru ni več pojavil.
Oktan ::
Pozdravljeni!
Prijatelj je imel v chrome-u odprtih ogromno zavihkov, in ko je zaprl celo okno je dobil bsod, sedaj ko prižge računalnik, se ta normalno prižge, brez kakšnih opozorilnih piskov in podobno (je pa rekel da je že od vedno tako da računalnik nikoli ni nič pisknil), vendar sedaj ne dobi signala v monitor. Je to potem verjetno grafična?
Prijatelj je imel v chrome-u odprtih ogromno zavihkov, in ko je zaprl celo okno je dobil bsod, sedaj ko prižge računalnik, se ta normalno prižge, brez kakšnih opozorilnih piskov in podobno (je pa rekel da je že od vedno tako da računalnik nikoli ni nič pisknil), vendar sedaj ne dobi signala v monitor. Je to potem verjetno grafična?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tezave z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1665 (1424) | Samson |
» | monitor ne dela preko dvi priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1896 (1373) | Wolfman |
» | Monitor ima signal, vendar ni slikeOddelek: Strojna oprema | 1417 (1307) | Pyr0Beast |
» | notebook in dodaten monitorOddelek: Zvok in slika | 1730 (1568) | karkoli |
» | Tist k to ve je CAR ! Problem z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1085) | Fresh Prince |