» »

Cod uo + gameranger + windows7

Cod uo + gameranger + windows7

Vitamin-B ::

Pozdravljeni,
na računalniku imam dual boot, na xp (sp3) mi dela gameranger in cod uo prez problema. Lahko hostam in joinam na gamerangerju. Na windows 7 pa lahko samo joinam, ko pa hostam, pa ostalim cel čas piše waiting for Host. Skopiral sem celotno CoD mapo iz xp-jev na 7-ko oz. nastavil gamerangerja, naj odpre tisto, nameščeno z xp-ji. Prav tako sem skopiral Gameranger mapo. Se igral z run mode-i. Dodal sem vse exceptione (fw, win fw, win defender, antivirus, adv. win fw, ipd.). Podobno dela ostalim kolegom na win7 oz xp (sp3). A morem še kak service zagnat, da bom lahko hostal? Oz. kaj morem narediti, da bi stvar delala, ker mi že zmanjkuje idej... :/ Moj xp je bil naložen pred leti kot sp1 in bil nadgrajen na 2 in nato na 3.
Ko gledam network activity na 7ki GR in COD ne prejemata praktično ničesar.

jizzer ::

Kak pa to da ti dela na WIN 7 COD 1? Ker men neki buffering overun detected napiše :/

Vitamin-B ::

meni tega ni pisalo, sem pa dal gor 1.51 patch predno sem sploh zagnal. drugače pa, ko sem po netu iskal rešitev za moj problem, sem naletel kar na nekej teh overrun problemov in kako se rešijo, sam se ne spomnem kaj je blo. je pa lahko najt rešitev na netu. za moj problem pa nikjer nobene ideje...

Jerry000 ::

Meni normalno dela na 32bit, 64bit ma pa probleme. Če mate atijeve grafične obstaja nek file ki ga skopiraš in deluje potem

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35675382 (18148) tropico2078
»

Ali je windows XP varen pred virusi, če ga uporabljam zgolj za email?

Oddelek: Operacijski sistemi
493430 (2934) Matej1088
»

Age of Empires 2 preko xfire

Oddelek: Igre
151277 (900) ZilexFTW
»

Težave z internetom

Oddelek: Pomoč in nasveti
182217 (1875) Rene0
»

CoD Problemi (strani: 1 2 )