Forum » Loža » Sushi
Sushi
Fave ::
Končno sem dobil fotko, na kateri je list podoben koprivi na katerem je serviran sashimi. Zanima me, kaj je to za ena rastlina? Ima tak zanimiv blag okus. Imajo jo tudi v Sushimama na Wolfovi, pa vedno pozabim vprašat
Fotka:
Fotka:
My mind's a hyper tool that fixes everything.
- zavaroval slike: bluefish ()
Če prav vidim, so tisti listi, ki so čisto spodaj tiste alge, ki so v miso juhi? Na teh listih pa je ta moj list, ki mu ne vem imena. Na vrhu sta še dva cvetova? Kaj je to?
mmmm, se mi že cedijo sline
mmmm, se mi že cedijo sline
dejanslo ::
si gotov, da ta list nima zgolj dekorativnega namena?
There`s More Than One Way To Do It
Laverne ::
The Player je izjavil:
a obstaja več vrst sušijev? Jaz poznam samo unega zavitega v roli.
Tudi tistih je več vrst.
Tole na sliki pa je v sashimi in gre za konce surove ribe.
si gotov, da ta list nima zgolj dekorativnega namena?
Tudi najbrž, a od mene gre krožnik prazen Ima en tak poseben blag okus, ki sploh ne vem s čim bi ga primerjal. Mogoče je še najbolj podoben janežu...
Tisto res izgleda kot wakame alge, za list sem pa malo pogooglala in mislim da bi lahko bil shiso - shiso leaf:
Wiki pravi, da spada v družino mete in se mu reče tudi japonska bazilika Je pa vnos pod perilla in ne shiso. Za tiste rožice pa res ne vem
Ne veš kako sem ti hvaležen
Sedaj vem vse
Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Fave ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj bi kdo želel kupiti investicijsko zlato? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19132 (5772) | redtech |
» | Najboljsi nacini kako ste bili 'nategnjeni' (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14524 (8918) | MIHAc27 |
» | Riba za SushiOddelek: Loža | 4619 (4294) | STASI |
» | Flash na iPaduOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6307 (5703) | matejdro |
» | katere začimbe so "must have"Oddelek: Loža | 5243 (4057) | STASI |