» »

Najboljsi nacini kako ste bili 'nategnjeni'

Najboljsi nacini kako ste bili 'nategnjeni'

«
1
2 3

neverlucky ::

Zanimajo me kaksne vase zgodbe, kako so vas kaksni osebki nategnili in najbolj zviti med njimi.

Pustimo za to temo kriptovalute ob strani in se fokusirajmo na ostalo.

Meni se je ravno danes zgodilo nekaj takega in pac mi je dalo mislit na kako 'lahel' nacin sem dal svoj denar.

Skratka parkirava s prijateljem v tivoliju na parkirisca in zraven parkplaca je pri sosednjem avtu stal moski. Normalno oblecen, izgledal kot pa nek povprecen prebivalec. No skratka takoj ko izstopim iz avta pristopi do mene in se opravici in rece, da mu je nerodno sprasevat in da nima denarja in je ostal ujet na parkiriscu. V rokah je imel parkirni listek in sedaj vem tudi fake kljuce od avta.

Vprasa ce mu lahko pomagam in seveda mi ni problem dat kaksen evro. Vprasam ga ce bosta 2€ dovolj in mi rece hvala za vsako pomoc, ni treba vec, samo avto sem parkiral ob 12ih ( ura je bila nekaj cez 18) in ne bo se dovolj. Vseeno hvala. Dobra dusa kot sem, sem seveda rekel, da mi ni potrebno dati se kak evro vec. Pac vsakemu se zgodi. Dam mu skupaj 5€, on se zahvali in gre naprej. Kolega, ki je vzel stvari iz avta in sel ven me vprasa, kaj je bilo in mu povem in seveda se takoj vprasam, a sem bil lihkar nascamman??

Opazujeva ga na daljavo kaj pocne in seveda se je sprehodil 100m naprej do naslednjega avta, ki je ravnokar parkiral in ogovoril voznika, ki je izstopil. In po tem avtu je seveda sel do naslednjega, ki je parkiral in ponovno z isto zgodbo. Kolega, ki ga je to, da sem bil nascamman bolj razpizdilo do mene je sel takrat do njega in rekel, naj mu ne daje denarja, ker pac laze.

No skratka to je to. Zdaj ko razmisljam za nazaj, kako prehitro se zaupa ljudem. Hoces biti dober, pa se potem dogajajo take zgodbe.

Clovek je bil normalno oblecen, deloval kot nek delaven moski srednjih let, ki bi dejansko lahko ostal ujet na parkiriscu ...
Edino, kar bi me (najbrz) moralo prepricati, da sem bolj pazljiv je to, da je imel malo 'cuden' spodnji del obraza in da je cudno govoril, na podoben nacin kakor lahko recimo slisis govoriti brezdomce v parku zvezda. A vse ostalo je pa delovalo legit, kljuci, parkirni listek, normalno oblecen, dokaj urejen ...

jype ::

Priporočam ti, da poizkusiš enkrat sam tako nabrat 100 evrov, pa se potem o tem razpišeš. Če ti je nerodno, lahko ta denar potem raztalaš med prave klošarje.

MihaK3 ::

Jp, nerodno mu bo potem denar uporabit, nabiranje bo kul ;((

SimplyMiha ::

Slovenci smo take naivetine, da k nam uvažajo Bolgare.

neverlucky ::

Bi rekel, da je s tako strategijo kar uspesen. Vec 10€ na uro dobi brez problema.

jype ::

Poizkusi. Mene tudi zanima, kakšen je izkupiček.

neverlucky ::

jype je izjavil:

Priporočam ti, da poizkusiš enkrat sam tako nabrat 100 evrov, pa se potem o tem razpišeš. Če ti je nerodno, lahko ta denar potem raztalaš med prave klošarje.


Nimam srca, da bi pocel kaj takega. Direktno lagati ljudem v obraz in izkoriscati njihovo dobroto.

Kaboom ::

Mogoče kaj podobnega - na bencinski: "joj za €5 mi je prek odletelo - stran sem gledal..." pa sem dal nekaj zraven - potem pa vidiš človeka s sixpackom prit ven...

Nauk: vedno plačaj TI tisto kar "rabijo", če že želiš bit dobra duša... Po drugi strani pa spet - ti boš plačal tisto potrebščino in mu ostane več € v žepu za drugo "potrebščino". Ampak si vsaj priskrbel, da bo zares dal vase sendvič tisti dan...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

gendale2018 ::

Ok zdaj sem v šoku ker se mi je zgodilo nekaj groznega. Bil sem v Lj. in sem se zase brigav in kar naenkrat je prišel nek tip do mene. Bil je čist normalen, nebi posumil da je đanki al pa kak klošar. No itak on mi začne razlagat, da ga je njegov frend nategnu za veliko količino denarja in ta mudel je potreboval denar za najemnino. On mi še naprej razlaga kako je u kurcu in se celo za malo časa zjoka. Potem mi pa omeni, da je slavna oseba (kar sem tudi takoj preveril na internetu in mudel ni lagal, ker je res na youtubu in na nekih strani). No itak jaz sem mu verjel in sem mu dvignil x€ ker mi je rekel da mi bo takoj vrnil denar ko ga bo dobil. Naj povem še da sva to vse na list napisala, da mi bo do tega pa tega datuma vrnil denar in sva se še oba podpisala. Ko sem mu dal denar me je čez dva dni poklicav in sva šla do NLB da bi uredila prenos denarja. Na papirju sem točno videl da je on pošiljatelj in jaz prejemnik. "Nakazal" pa naj bi mi malo več kot sem mu posodil. Ko končno to urediva mi je še rekel da je denar na mojemu računu in je šel. Zdaj pa kadar ga pokličem mi v telefonu 3x zapiska in piše da klic ni dovoljen in da mi manjka neka količina denarja na mojem računu. Danes jaz po ugotovim in čist šokiran gledam. Zdaj pa njegov potni list sem uspel slikat in vem za njegovo lokacijo, zdaj pa premišljujem če bi šel na policijo. Od dokazov imam sliko njegovega potnega lista in un list ki ga je napisal da mi bo do tega pa tega datuma vrnil denar z njegovim podpisom.
Zdaj me pa zanima če bi sploh kaj dobil od tega kurca nazaj ??

PS: pa prosim ne me zmerjat z idiotom, ker vem da sem in še bolj sem bil prepričan v posojo ko sem videl da je slavna oseba in mi je bilo zaradi tega malo lažje posodit.

Nateg neke osebe
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: amacar ()

Blinder ::

En tip je pred bolnico zbiral podpise in prostovoljne prispevke za 'proti drogi'. Nevem kaj je potem pocel z nabranim denarjem. Mozno da ga je ravno za nakup droge porabil :))
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

MihaK3 ::

Žrtvoval se je za dobrobit drugih (droga, ki jo je sam uporabil ni mogla priti do kakega osnovnošolca) :))

SimplyMiha ::

Če srečate koga, ki zbira prispevke za gluhe... Pomaga znanje znakovnega jezika.

MihaK3 ::

Haha, jaz sem enkrat za foro probal (poznam par znakov, ostalo sem naglumil) in me je bolgarski/romunski cigo samo debelo gledal ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MihaK3 ()

jype ::

neverlucky je izjavil:

Nimam srca, da bi pocel kaj takega. Direktno lagati ljudem v obraz in izkoriscati njihovo dobroto.
Saj to bi šlo vse zgolj za znanost.

MihaK3 je izjavil:

Haha, jaz se menkrat za foro probal (poznam par znakov, ostalo se naglumil) in me je Bolgarski/Romunski cigo samo debelo gledal ;((
Jaz sem pa eni Bolgarki z vozičkom (in otrokom v njem) v vzhodnem Berlinu kupil mleko in plenice, ko me je prosila za gotovino.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: sirotka ()

JaGuArKa#1 ::

Pred mnogo leti sem nasedla eni od tistih "gluhonemih", ki ti v roke porinejo neko peticijo, kobajagi zbiranje podpisov in ko izpolniš vse potrebno, prideš do "zneska", ki ga moraš vpisat. Seveda pred mano že pol strani podpisov, zneski po 10, 20, 50, 100€ in si dobesedno prisiljen, da še sam nekaj primakneš. Ne spomnim se več, a sem dala 5 ali 10€, ampak takrat sem se res počutila na suho nategnjeno.

Pa to je bilo še v tistih časih, ko so se šele začeli pojavljati ti zbiralci podpisov in se še ni vedelo, da so nateguni.

A110 ::

v cetrtek nategnjen s to peticijo in prispevki za gluhe. najprej sem mislil da zbirajo samo podpise potem sem sele videl da pise tudi koliko doniras. sicer se mi je zdelo malo cudno da so bili vsi podpisi in imena in priimki napisani z enako pisavo ampak o tem sem razmisljal sele po tem ko sem ze dal 5e. nikoli več

SimplyMiha ::

Ne, če si prehiter, da bi jih slišal te preklinjat in tvoje otroke ter njih otroke vse do amena.

jype ::

344m/s!

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: amacar ()

SimplyMiha ::

Računi za počena okna te še niso dohiteli?

jype ::

Ne, k sm preveč aero, da bi pokala.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: amacar ()

SimplyMiha ::

Zdaj si me pa spomnil na enega hipsterskega študenta, ki je na železniški postaji žical za karto za vlak, ker mu je zmanjkalo...

Iz žepa pa mu je molel bel telefon z odgrizenim jabolkom.

jype ::

Jah, ponudil mu bi, da mu odkupiš ogrizek za ceno karte.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

neverlucky ::

Jaz bi svojemu dal za izvirnost kar visoko oceno. Je pa najbrz problem ce naletis na koga, ki mu ni tako vseeno, da si ga nascammal in te nalomi. Upam, da jih bo tale moj enkrat fasal.

Drugace glede teh gluhonemih. Moj prijatelj je enkrat podpisal pa kasneje sele opazil, da je treba dati se prispevek, pa je takrat samo spustil tist karton pa sel naprej. So pa zelo vsiljivi, ker ti tist karton dejansko porinejo vate.

BlaY0 ::

V čem je pa problem? A če podpišeš, potem moraš dati? In kaj če pač ne daš?

__Devil__ ::

Pač ne daš. Greš naprej.

Jaz sem preko bolhe kupil nedelujočo grafično za 30EUR. Nekoč dobremu prijatelju sem dal (prodal) iPod z računom preden mi je plačal. Potem pa mi ni plačal. Sem šel na policijo vprašal kaj lahko storim, pa nič. Sem šel z 3 prijatelji k njemu na dom po plačilo, pa so nas nagnali, pogajanje neuspešno. Ni računa, ni nič. Prijateljev za 100EUR tako ne rabiš, lekcija vredna denarja.

Zgodovina sprememb…

DarwiN ::

Lenti, Madžarska, konec prejšnjega tisočletja. S stricom in dedejem se odločimo menjat nemške marke v forinte. Doslej smo to vedno storili v menjalnici, tokrat pa nek mimoidoči stric ponudi sila lep tečaj, ampak ne spet tako lep, da bi bilo preveč sumljivo. Špica vampi, super, 16.000 forintov za 200 nemških mark, I think (ne me držat za te cifre). Tip izvleče sveženj denarja iz usnjene jakne in začne štet petstotake, ko jih našteje le 31 bankovcev. 1 bankovec manjka. Nato skupaj z denarjem ponovno seže v usnjeno jakno, izvleče še en dodatni petstotak, ga doda k svežnju bankovcev in vse skupaj izroči dedeju. Bomba! Deal leta. :P

Uganete, kje je šlo po zlu?
Think ...
Think ...
Think ...

SPOILER:
Ko je naštel 15.500 forintov, je skupaj s tem svežnjem denarja segel v jakno, zamenjal z drugim svežnjem, ki je bil ravno tako debel in imel ravno tako petstotaka na dnu in vrhu svežnja - vse to je seveda trajalo zgolj sekundo - nakar je izvlekel ta nov "fake" sveženj in k njemu dodal še enega petstotaka. Tako smo nazadnje dobili 3 petstotake, vmes pa so bili neki jugoslovanski dinarji oz. neki ničvredni bankovci. Seveda strica ni bilo več na spregled, ko smo dojeli nateg kakšnih 30 sekund po menjavi. :D


Ste uganili? :)

Vsaka šola ...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

mirancar ::

men bo vedno fascinantno kako zavarovalnice redno nategujejo ljudi pa so nekak vsi prepričani da jim je "agent" (=klošar) naredil dober deal

MihaK3 ::

Jaz se sicer na srečo nisem še praktično nikjer omembe vredno nategnil (vsaj ne spomnim se, kar bi sicer najbrž se). Edino pred leti sem enkrat na bolhi kupil nekaj takrat že starejših komponent, ker sem mislil, da sta vmes 2 palčki 2gb rama, ampak se je na koncu izkazalo, da je Patriot glupo označil na vsaki velikost kita, namesto posamezne (šlo je torej za 2x1gb), samo je bila cena tako dobra, da je iz odličnega postal samo še dober deal, tako da ne vem če temu lahko rečem, da sem se nategnil - praktično vse zadeve sem potem vseeno uporabil.

starfotr ::

Tole na Madžarskem smo tudi mi doživeli, ko sem.bil še mulc.

Pri teh, ki izkoriščajo dobroto ljudi, ker so kao v stiski je največji problem to, da nekdo, ki bo res rabil pomoč, je ne bo dobil, ker bodo ljudje mislili, da je scam.

Jaz se držim načela, da nikomur nič ne dam. Pač, zajeban model. Do sedaj nisem še doživel natega.

Me je pa legalno nategnil rent a car v Španiji. Plačal ko žuti. Pa še 090 številko so imeli, bedaki. Legalno sem se zasral ko bedak.

Tole na Madžarskem smo tudi mi doživeli, ko sem.bil še mulc.

Pri teh, ki izkoriščajo dobroto ljudi, ker so kao v stiski je največji problem to, da nekdo, ki bo res rabil pomoč, je ne bo dobil, ker bodo ljudje mislili, da je scam.

Jaz se držim načela, da nikomur nič ne dam. Pač, zajeban model. Do sedaj nisem še doživel natega.

Me je pa legalno nategnil rent a car v Španiji. Plačal ko žuti. Pa še 090 številko so imeli, bedaki. Legalno sem se zasral ko bedak.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: starfotr ()

starfotr ::

Tole na Madžarskem smo tudi mi doživeli, ko sem.bil še mulc.

Pri teh, ki izkoriščajo dobroto ljudi, ker so kao v stiski je največji problem to, da nekdo, ki bo res rabil pomoč, je ne bo dobil, ker bodo ljudje mislili, da je scam.

Jaz se držim načela, da nikomur nič ne dam. Pač, zajeban model. Do sedaj nisem še doživel natega.

Me je pa legalno nategnil rent a car v Španiji. Plačal ko žuti. Pa še 090 številko so imeli, bedaki. Legalno sem se zasral ko bedak.

neverlucky ::

DarwiN je izjavil:

Lenti, Madžarska, konec prejšnjega tisočletja. S stricom in dedejem se odločimo menjat nemške marke v forinte. Doslej smo to vedno storili v menjalnici, tokrat pa nek mimoidoči stric ponudi sila lep tečaj, ampak ne spet tako lep, da bi bilo preveč sumljivo. Špica vampi, super, 16.000 forintov za 200 nemških mark, I think (ne me držat za te cifre). Tip izvleče sveženj denarja iz usnjene jakne in začne štet petstotake, ko jih našteje le 31 bankovcev. 1 bankovec manjka. Nato skupaj z denarjem ponovno seže v usnjeno jakno, izvleče še en dodatni petstotak, ga doda k svežnju bankovcev in vse skupaj izroči dedeju. Bomba! Deal leta. :P

Uganete, kje je šlo po zlu?
Think ...
Think ...
Think ...

SPOILER:
Ko je naštel 15.500 forintov, je skupaj s tem svežnjem denarja segel v jakno, zamenjal z drugim svežnjem, ki je bil ravno tako debel in imel ravno tako petstotaka na dnu in vrhu svežnja - vse to je seveda trajalo zgolj sekundo - nakar je izvlekel ta nov "fake" sveženj in k njemu dodal še enega petstotaka. Tako smo nazadnje dobili 3 petstotake, vmes pa so bili neki jugoslovanski dinarji oz. neki ničvredni bankovci. Seveda strica ni bilo več na spregled, ko smo dojeli nateg kakšnih 30 sekund po menjavi. :D


Ste uganili? :)

Vsaka šola ...


No tole je pa dodelan scam. Tezko to tudi opazis na mestu in se temu izognes, razen ce si izkusen pri teh stvareh in poznas kaksne trike, ki jih imajo.

MihaK3 ::

To je ista (no zelo podobna - s pravim svežnjem denarja pod obleko, z lažnim ven) fora kot v filmu The Sting z Robertom Redfordom (1973) :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MihaK3 ()

MostWanted ::

ka vam je da kr vsakmu pustite da vam sploh kaj govori? ka šele fehta?! js tkaega ingoriram, če pa sili v mene se pa js zaženem v njega z enim korakom na hit da se userje. ni šans da komu kaj dam.

mirancar ::

MihaK3 je izjavil:

Jaz se sicer na srečo nisem še praktično nikjer omembe vredno nategnil (vsaj ne spomnim se, kar bi sicer najbrž se). Edino pred leti sem enkrat na bolhi kupil nekaj takrat že starejših komponent, ker sem mislil, da sta vmes 2 palčki 2gb rama, ampak se je na koncu izkazalo, da je Patriot glupo označil na vsaki velikost kita, namesto posamezne (šlo je torej za 2x1gb), samo je bila cena tako dobra, da je iz odličnega postal samo še dober deal, tako da ne vem če temu lahko rečem, da sem se nategnil - praktično vse zadeve sem potem vseeno uporabil.

Sam mam isto edine slabe izkušnje ravno z tem ddr2 ramom. Prvo kupim 2x2gb, ena palčka ne dela, drugič kupim 1x2gb, ki ne dela sploh. Pol pa kupim komplet 4x2gb ki se izkaže da je ravno ta 4x1gb patriot ram, kjer gor piše 2gb kit. Prodajalcu pošlem nazaj kot zmenjeno in tip ne dvigne pošte.

In še eno izkušnjo mam z zavarovalnico. Kliče me gospa in mi reče da je moja zavarovalnica naredila neke spremembe in da je nujno da se oglasi en gospod pri meni, da dobijo nekej info od mene.. in da je nujno da me seznanijo z spremembami... neki neki. Jst idiot verjamem da je res pomembno, slišat je blo kot da bi plinovod nujno moral prit popisat plin in se zmenim za cajt.
In pol seveda se oglasi en klošar ki mi prodaja zavarovanja in mi vzame 2 uri cajta, kjer bi edini razlog za nakup bil to da se mi človek smili ker ne dobi normalne službe in ne more doma nahranit otrok.

2019bosuper ::

Jaz ponavadi fehtarjem dam sprintane bankovce. 1x sem celo gledal eno fehtarko ki je z njim letela v Merkator in so jo potem pridržali :))

blackbfm ::

js tkaega ingoriram, če pa sili v mene se pa js zaženem v njega z enim korakom na hit da se userje


Eno so narkomanski fehtarji ali kaksen podoben low life ki jih opazis na 100metrov, drugo so con artisti. Slednji te mentalno "razorožijo", ker s svojo navidezno povprečnostjo in normalnostjo izpadejo ZAUPANJA vredni. Zato se jim rece *confidence* artist, *confidence* trick:)) in v takega ne bos nikoli skoču ker ga ne bos prepoznal

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

Sc0ut ::

Pride doma ena da moja babica vedno kupi pri jjej za jurija neke krpice. Babice ni blo doma. Se po denar sem sel in jo puatil samo ter placal tistega jurija. Surprise surprise, babica ni nikoli krpic kupovala...


Ko mi bosanec rece "majster" vem da me hoce nategnit.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Glugy ::

gendale2018 je izjavil:

Ok zdaj sem v šoku ker se mi je zgodilo nekaj groznega. Bil sem v Lj. in sem se zase brigav in kar naenkrat je prišel nek tip do mene. Bil je čist normalen, nebi posumil da je đanki al pa kak klošar. No itak on mi začne razlagat, da ga je njegov frend nategnu za veliko količino denarja in ta mudel je potreboval denar za najemnino. On mi še naprej razlaga kako je u kurcu in se celo za malo časa zjoka. Potem mi pa omeni, da je slavna oseba (kar sem tudi takoj preveril na internetu in mudel ni lagal, ker je res na youtubu in na nekih strani). No itak jaz sem mu verjel in sem mu dvignil x€ ker mi je rekel da mi bo takoj vrnil denar ko ga bo dobil. Naj povem še da sva to vse na list napisala, da mi bo do tega pa tega datuma vrnil denar in sva se še oba podpisala. Ko sem mu dal denar me je čez dva dni poklicav in sva šla do NLB da bi uredila prenos denarja. Na papirju sem točno videl da je on pošiljatelj in jaz prejemnik. "Nakazal" pa naj bi mi malo več kot sem mu posodil. Ko končno to urediva mi je še rekel da je denar na mojemu računu in je šel. Zdaj pa kadar ga pokličem mi v telefonu 3x zapiska in piše da klic ni dovoljen in da mi manjka neka količina denarja na mojem računu. Danes jaz po ugotovim in čist šokiran gledam. Zdaj pa njegov potni list sem uspel slikat in vem za njegovo lokacijo, zdaj pa premišljujem če bi šel na policijo. Od dokazov imam sliko njegovega potnega lista in un list ki ga je napisal da mi bo do tega pa tega datuma vrnil denar z njegovim podpisom.
Zdaj me pa zanima če bi sploh kaj dobil od tega kurca nazaj ??

PS: pa prosim ne me zmerjat z idiotom, ker vem da sem in še bolj sem bil prepričan v posojo ko sem videl da je slavna oseba in mi je bilo zaradi tega malo lažje posodit.

Nateg neke osebe


Jz bi na tvojem mestu šel do policije mogoče tudi odvetnika če bi ti bil pripravljen kateri pro bono pomagat.

Drugače pa sem na železniški v LJ srečal "menda" študenta ki mu je zmanjkalo denarja za vozovnico. Vem da so študentje na stiski z denarjem zato sem primaknil par evrov. Neumn sem bil da nisem šel z njim po vozovnico. Sem ga spraševal par stvari pa je zgledal da govori resnico. No drugi dan je bla sobota; in je spet fehtal denar; sem videl kako druge fehta; je prišel do mene in spet eno drugo zgodbo podal za kaj rabi denar. Model se me sploh spomnu ni. Jz sm ga pred vsemi nahrulu kaj se laže pa dela budalo; da je včeri pa govoru da rab denar za vlak da gre domov. Pol je pa začel govort da če bi mu dal dnar če bi povedal po resnic da rab za mamila al kaj že; sej nevem eno neumnost je hotu; zgledu normaln; govoru normaln sam bil pa neke vrste odvisnik očitno. Možno tud da kakšne legalne droge. Se že ne spomnm točn. V glavnm sm mu reku da normalno da mu ne bi dal dnarja ker itak dlje časa ko on kupuje robo slabi je zanj; da boljš da ne dobi dnarja pa da se odvad substanc. Pač da zarad takih ljudi kot je on potem ljudje ne morejo biti iskreni pa pošteni pa dobrotljivi toliko kot bi sicer lahko bili.
To je blo sicer že nekaj let nazaj. Aja pa enkrat sem dal en evro ko naj bi zbiral denar za eno humanitarno akcijo; mislim da za invalide pa imam na sumu da ni bila to prava humanitarna akcija ker niso nič pokazal sicer obveznega potrdila z občine da je stvar odobrena ; kar mora vsaka taka akcija na prostem imet. Seveda takrat tega še nisem vedel.

Drugo kar bi lahko štel pod nategnjen ja pa verjetno pri izdelkih za katere sem menil da delujejo bolje kot dejansko so delovali. Dvomim da obstaja človek ki nikoli ni bil nategnjen. Če pa že pa ..vsa čast.

MihaK3 ::

Tole od gendale-ja je bilo že skoraj 10 let nazaj, samo je tako prilepil, da zgleda ažurno - šele v linku potem ugotoviš

MostWanted ::

blackbfm je izjavil:

js tkaega ingoriram, če pa sili v mene se pa js zaženem v njega z enim korakom na hit da se userje


Eno so narkomanski fehtarji ali kaksen podoben low life ki jih opazis na 100metrov, drugo so con artisti. Slednji te mentalno "razorožijo", ker s svojo navidezno povprečnostjo in normalnostjo izpadejo ZAUPANJA vredni. Zato se jim rece *confidence* artist, *confidence* trick:)) in v takega ne bos nikoli skoču ker ga ne bos prepoznal


prosim, men se noben ne more odoljit al kk sereče. mi noben ne seže v srce. nism slep pa butast.

gusto ::

No naj povem še mojo zgodbo, recimo da spada sem. Ko sem nekoč stal pred vrati kabineta na faksu in trepetal, ali bom naredil izpit, sem si rekel, da v kolikor ga opravim, naredim tekom dneva neko dobro delo in osrečim naključnega človeka. Izpit sem opravil, grem s faksa na parkirišče in že se pojavi priložnost za dobro delo, ko do mene stopi tip, ki je pobiral denar za neko zadevo proti drogam. Sem mož beseda, kar sem rekel sem rekel, dam tipu 10€, nekaj nakracam na list papirja, potem pa me tip vpraša, če mi ga potegne za 15-20€. Ga debelo gledam in najprej nisem vedel, če sem prav slišal. Potem ponovi in še s kretnjo nakaže blowjob. Kulturno in rahlo šokiran zavrnem ponudbo, se vsedem v avto in si mislim WTF se je ravnokar zgodilo.:))

korenje3 ::

Mene je en nategnil za 20k€.
Kao trgovlec s forexom. Prilimal se je name kot pijavka, začel razlagat kako upravlja 100 trgovalcev tako da se kao zihr ne more nič zgodit, začel kazat grafe, statistiko, svojo pisarno... Vsak mesec pošilja poročila (nek pdf dokument) kako premoženje raste za 1,5%/mesec...
No po kakšnem letu sem zahteval denar nazaj in ga ni vrnil. Čez 3 leta se je firma zaprla. Z grožnjami je uspelo dobiti nazaj 10k€.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

blackbfm ::

prosim, men se noben ne more odoljit al kk sereče. mi noben ne seže v srce. nism slep pa butast.


Ja ti si verjetno tut eden tistih ljudi ki se mu tut ne more nikol narest nesreca. Ker 24h na dan predvidis vsako situacijo za vsako sekundo vnaprej :))

Realnost je druga

The Player ::

S stricom in dedejem se odločimo menjat nemške marke v forinte.


mojmu očiju je en tip na ulci Carigrada ponujal oranžme dolarje. 8-)

Mislim, da je vsakemu jasno, da tukaj nekaj ne štima ;)

c3p0 ::

SimplyMiha je izjavil:

Če srečate koga, ki zbira prispevke za gluhe... Pomaga znanje znakovnega jezika.


Vedno ima zraven list, na katerem je par prejšnjih donatorjev, vsi donirajo (veš da) po 5-20EUR. Enkrat sem mu dal 50c, slučajno imel v žepu, pa je nekaj krilil, od takrat dalje nič. Aja, na list sem tudi napisal 50c, tako da sem mu ga "pokvaril" in ga je moral znova pisat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: c3p0 ()

Wonder ::

gusto je izjavil:

No naj povem še mojo zgodbo, recimo da spada sem. Ko sem nekoč stal pred vrati kabineta na faksu in trepetal, ali bom naredil izpit, sem si rekel, da v kolikor ga opravim, naredim tekom dneva neko dobro delo in osrečim naključnega človeka. Izpit sem opravil, grem s faksa na parkirišče in že se pojavi priložnost za dobro delo, ko do mene stopi tip, ki je pobiral denar za neko zadevo proti drogam. Sem mož beseda, kar sem rekel sem rekel, dam tipu 10€, nekaj nakracam na list papirja, potem pa me tip vpraša, če mi ga potegne za 15-20€. Ga debelo gledam in najprej nisem vedel, če sem prav slišal. Potem ponovi in še s kretnjo nakaže blowjob. Kulturno in rahlo šokiran zavrnem ponudbo, se vsedem v avto in si mislim WTF se je ravnokar zgodilo.:))

:))

Še dobro da te ni najprej vprašal za BJ, bi ga moral osrečit.

zmaugy ::

blackbfm je izjavil:

js tkaega ingoriram, če pa sili v mene se pa js zaženem v njega z enim korakom na hit da se userje


Eno so narkomanski fehtarji ali kaksen podoben low life ki jih opazis na 100metrov, drugo so con artisti. Slednji te mentalno "razorožijo", ker s svojo navidezno povprečnostjo in normalnostjo izpadejo ZAUPANJA vredni. Zato se jim rece *confidence* artist, *confidence* trick:)) in v takega ne bos nikoli skoču ker ga ne bos prepoznal


Ljudi, ki na ulici random od mene hočejo nekaj materialnega (denar, podpis) in jih ne poznam, ignoriram. Kot spam. V najboljšem primeru rečem ne hvala in grem naprej (česar pri spamu seveda ne naredim).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

St235 ::

The Player je izjavil:

S stricom in dedejem se odločimo menjat nemške marke v forinte.


mojmu očiju je en tip na ulci Carigrada ponujal oranžme dolarje. 8-)

Mislim, da je vsakemu jasno, da tukaj nekaj ne štima ;)


V pragi naivnim turistom tako prodajajo beloruske rublje namesto kron.

2019bosuper je izjavil:

Jaz ponavadi fehtarjem dam sprintane bankovce. 1x sem celo gledal eno fehtarko ki je z njim letela v Merkator in so jo potem pridržali :))


Sanja svinja kukuruz a kukuruza nema.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Yossarian ::

DarwiN, povsem enako, le da je bilo to leta 1993, znesek je bil na srečo samo 500 avstrijskih šilingov. Ko smo opravili transakcijo in preden sem začel štet denar, je tip rekel, da prihaja policija in smo se vsi porazgubili. Namesto 5000 forintov sem dobil nekje 2100 forintov.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Miki N ::

Spominja na staro rutino "denarja za vlak" preden so se je vsi navadili. Če ti je lažje vedi, da prvi nategnjenci naredite dobro delo ostalim. Mene recimo sedaj ne bodo - na to foro saj, če me bodo na drugo bom pa tukaj sporočil, da vrnem uslugo!
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Euronet bankomati, očitno prihajajo k nam :( (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18224606 (13616) CyberPunk
»

Fehtarji ali resnično ljudje v stiski ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12813258 (8511) gruntfürmich
»

Beračenje pred trgovinami (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
44247395 (34617) jype
»

Beračenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7512559 (9632) shotalick

Več podobnih tem