Forum » Pomoč in nasveti » [SUPER] Helicopter-Taihengbao Toys...mnenje
[SUPER] Helicopter-Taihengbao Toys...mnenje
Marilyn ::
Pozdravljeni,
zanima me seveda ali se še kdo poslužuje take "igrače" in kakšno mnenje imate o njej. Kupil sem ga včeraj in si rekel: "dajmo stvar preizkusit in kar se da čim več časa letet !" Danes pa imam že znjim probleme. Zatorej imam samo jaz probleme ali še kdo drug?!!
Hvala za odgovore!
Evo to čudo!!!
zanima me seveda ali se še kdo poslužuje take "igrače" in kakšno mnenje imate o njej. Kupil sem ga včeraj in si rekel: "dajmo stvar preizkusit in kar se da čim več časa letet !" Danes pa imam že znjim probleme. Zatorej imam samo jaz probleme ali še kdo drug?!!
Hvala za odgovore!
Evo to čudo!!!
- zavaroval slike: bluefish ()
kitarist ::
Prvi dan, ko sem ga kupil, je delal super, s tem da mi je vsaj kakih 5 krat padel iz 2m na tla. Potem sem ga drugi dan razstavil in prilotal na matično vezje konektor, da bi lahko enostavno menjeval baterije; naročil sem si tudi dve 240mAh bateriji.
No meni je delno odpovedal en iz med motorčkov glavnega rotorja (včasih se je, včasih se ni vrtel), pa sem ga malo podmazal z WDjem...no pol pa je totalno crknil in tudi drugi motorček.
Ko sem ga v nulo razstavil sem videl, da ima odlomljenih par zobkov na enem iz med zobnikov. Nato sem ga razmastil, sem ga sestavil in delala sta 2 motorčka, tisti, ki je pa delno odpovedal, pa je sedaj čisto fuč.
Mislim pa, da ni bil kriv sam motorček ampak se je moralo nekaj z****t na vezju, ker ko sem ga razstavil in pobrisal motorje, so vsi delali, priklopljeni direkt na baterijo (no tisti se je še vedno nekaj mučil, nato pa ga je zmanjkalo).
V glavnem, helikopterček je super stvarca, če z njim znaš letet (da bi se učil letet nad posteljo), če pa ne znaš letet, pa ga lahko komot uničiš še isti dan, ko ga kupiš.
V zrak se dvigne v trenutku saj ima močne motorčk. Če znaš, se da z njim lepo letet.
Če rabi kdo baterije (original je noter 180 mAh, jaz imam 2x240mAh) naj mi javi na pm.
Lp
No meni je delno odpovedal en iz med motorčkov glavnega rotorja (včasih se je, včasih se ni vrtel), pa sem ga malo podmazal z WDjem...no pol pa je totalno crknil in tudi drugi motorček.
Ko sem ga v nulo razstavil sem videl, da ima odlomljenih par zobkov na enem iz med zobnikov. Nato sem ga razmastil, sem ga sestavil in delala sta 2 motorčka, tisti, ki je pa delno odpovedal, pa je sedaj čisto fuč.
Mislim pa, da ni bil kriv sam motorček ampak se je moralo nekaj z****t na vezju, ker ko sem ga razstavil in pobrisal motorje, so vsi delali, priklopljeni direkt na baterijo (no tisti se je še vedno nekaj mučil, nato pa ga je zmanjkalo).
V glavnem, helikopterček je super stvarca, če z njim znaš letet (da bi se učil letet nad posteljo), če pa ne znaš letet, pa ga lahko komot uničiš še isti dan, ko ga kupiš.
V zrak se dvigne v trenutku saj ima močne motorčk. Če znaš, se da z njim lepo letet.
Če rabi kdo baterije (original je noter 180 mAh, jaz imam 2x240mAh) naj mi javi na pm.
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kitarist ()
kitarist ::
Aja, s helikopterčkom se da leteti z enim polnjenjem okoli 6 minut. Če bi kdo želel baterije, pa jih moram najprej dobit (naročil sem preko ebaya 2 dni nazaj).
anon ::
tale serja 6008-1 ima tovarniško napako in je (naj bi) bila odvzeta z prodaje, tako da če ga v kolikor tolko uredu stanju vrnete naj bi vam bil denar vrnjen nazaj :) ... osebno pa imam raje s107 alpa U805
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 80487 (9357) | Karen |
» | Quadcopter (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 117910 (28478) | helonational |
» | Sanyo Eneloop - kje kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 67996 (42427) | McLuzo |
» | Baterija pri RC avtomobiluOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1759 (1627) | WaterBoy |
» | Polnilne baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8587 (6373) | darkolord |