Forum » Sedem umetnosti » The Walking Dead
The Walking Dead
LeQuack ::
Jst še vedno tradicionalno spremljam v ponedeljkih...in bom till the end!
Ja ampak lahko katerokoli dramo, ker zombiji so že nekaj sezon samo za background.
Quack !
Outcast ::
Izi ::
Predzadnji del je bil vrhunski. Take čistke med glavnimi liki verjetno še ni bilo v TV zgodovini
Šepetalci so na začetku delovali malo smešno, ampak sedaj so pa spoštovanja vreden nasprotnik. Neganova vojska je bila otroški vrtec proti temu kar jih čaka sedaj.
Moram reči, da odkar ni več Ricka in Carla se je serija občutno popravila. Ta dva lika sta kar nekaj sezon morila celotno serijo, sedaj je pa spet steklo.
Šepetalci so na začetku delovali malo smešno, ampak sedaj so pa spoštovanja vreden nasprotnik. Neganova vojska je bila otroški vrtec proti temu kar jih čaka sedaj.
Moram reči, da odkar ni več Ricka in Carla se je serija občutno popravila. Ta dva lika sta kar nekaj sezon morila celotno serijo, sedaj je pa spet steklo.
LOL veš kaj sta R&C za to serijo???
Ne one2, pač pa celotna zgodba, ki se je raztegnila na vse naselbine in posledično vojskovanje z Neganom je bilo zelo površno in zmedeno prikazano...
Ne one2, pač pa celotna zgodba, ki se je raztegnila na vse naselbine in posledično vojskovanje z Neganom je bilo zelo površno in zmedeno prikazano...
Nesta ::
Highwaymen Ozzy and Alek, DJ, Frankie, Tammy Rose, Addy and Rodney, and then our more prominent players, Enid, Tara and finally Carl 2.0, Henry.
Pomoje je to to :) Slava jim
Pomoje je to to :) Slava jim
JocJOC ::
Samo ugibam, ampak tale "Carl 2.0, Henry" mi je deloval tak šupak, ki so mu pomoje v seriji mal krila zrasla. Bi bilo zanimivo poiskati, kakšen je bil razlog, da so ga odpikali. Ko karakter rata pomemben, se takim mladim igralcem rado zgodi, da ratajo pogoltni in izsiljujejo za več cvenka.
^ Enid in Tara sta najbolj pomembna lika od našpikanih...in je bil to kar velik šok za 'prave' fane. Baje.
'Staroselski' liki so preveč priljubljeni, bi bla pa fora kakšnega močnega res pospraviti....jst vidim Beto kot glavnega eksekutorja
'Staroselski' liki so preveč priljubljeni, bi bla pa fora kakšnega močnega res pospraviti....jst vidim Beto kot glavnega eksekutorja
oo7 ::
karafeka ::
Pismo, kot da je to prva zima, ki so jo imeli.... Še dimnikov niso prej spucali... Da bi si pa prej drve skupaj navozli, eh kje pa, so raje šli v najhujšem mrazu iz Kraljestva, ker jim je zarustana centralna spustla, ker jo je očitno samo Henry znal popravit.
Drugače pa ok. Negan the hero.
LeQuack ::
Pismo, kot da je to prva zima, ki so jo imeli.... Še dimnikov niso prej spucali... Da bi si pa prej drve skupaj navozli, eh kje pa, so raje šli v najhujšem mrazu iz Kraljestva, ker jim je zarustana centralna spustla, ker jo je očitno samo Henry znal popravit.
A nimajo avtov pa praktično cele USA kamor se lahko selijo v nek topel kraj. Ali so jih writerji zacementirali na točno to lokacijo zaradi maščevalnih razlogov?
Quack !
delfinus ::
Kaj so vodeni tile special effect mojstri. Zakljucke vedno znajo amatersko speljati, ker taskne stvari pac prej niso poceli zgleda. Tole z zimo je bilo tako pretirano, da je ze kar kicasto. Snezni vihar so uprizorili kot, da so na Himalayi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
FTad ::
Nekako se mi zdi, da niso najbolje razlozili, zakaj je Kraljestvo pogorelo. A res samo zaradi puscanja cevi?
Zadnji dve epizodi sta me spomnili na zacetek GoT-a, ko je v predzadnji epizodi velik twist, potem pa je zadnja le se priprava za naslednjo sezono.
Zadnji dve epizodi sta me spomnili na zacetek GoT-a, ko je v predzadnji epizodi velik twist, potem pa je zadnja le se priprava za naslednjo sezono.
Celotna epizoda je bila precej trapasta, od prečkanja teritorija Whisperersov do odhoda iz Kingdoma ob tem času.
Ni jasno zakaj je začel Kingdom (počasi) razpadati, pač ta nesreča je bila res zadnji pogoj da ga zapustijo. In mislim da je bila to zadnja skupina, glede na njeno majhno število, pred tem so najbrž ostali tudi že odšli iz Kingdoma.
Za odhod je pomoje predvsem 'kriva' Michonne, ki je zagovarjala da morajo biti bolj skupaj, ker se tako pač ne poznajo med seboj. Tudi ona je pomoje izjavila da je bila nevihta precej nenavadna, kljub zimskemu času, ki običajno nima kakih hudih snežnih zametov...zato so se ob rahlem smeženju tudi odpravili na pot.
Bo pa imel spet Negan najbrž vidnejši vlogo v sledeči sezoni...
Ni jasno zakaj je začel Kingdom (počasi) razpadati, pač ta nesreča je bila res zadnji pogoj da ga zapustijo. In mislim da je bila to zadnja skupina, glede na njeno majhno število, pred tem so najbrž ostali tudi že odšli iz Kingdoma.
Za odhod je pomoje predvsem 'kriva' Michonne, ki je zagovarjala da morajo biti bolj skupaj, ker se tako pač ne poznajo med seboj. Tudi ona je pomoje izjavila da je bila nevihta precej nenavadna, kljub zimskemu času, ki običajno nima kakih hudih snežnih zametov...zato so se ob rahlem smeženju tudi odpravili na pot.
Bo pa imel spet Negan najbrž vidnejši vlogo v sledeči sezoni...
Upam, da se bo celotna 10 sezona dogajala pozimi.
Ko so prišli v Hilltop je bil ta že zapuščen ? Kje so bili vsi Hilltopovci ?
Ko so prišli v Hilltop je bil ta že zapuščen ? Kje so bili vsi Hilltopovci ?
bambam20 ::
delfinus ::
AMC is launching a third Walking Dead series
It's about two women surviving the zombie apocalypse
https://www.theverge.com/2019/4/8/18300...
It's about two women surviving the zombie apocalypse
https://www.theverge.com/2019/4/8/18300...
pierch ::
OMg... tole pa nisem pričakoval, kaj se je zgodilo v stripu.
Ja, po dolgem času se je nakaj konkretnega zgodilo.
Pierch
(čisto off-topic: bereš poleg TWD še kak strip?)
Ja. Berem. A veš kje? Po moje na največji online stripovski strani, kjer sem do sedaj našel že kar nekaj zanimivih stripov.
https://readcomiconline.to/
Tukaj sem med drugim našel med drugim tudi Oldman LOgan oz. wolwerina , pa serijal o Old man Hawkeyu,, cel kup zanimivih serijalov iz postapokalipse, horrorja za katere drugače sploh ne bi vedel, da obstajajo. Skratka super zadeva
OD rednih izdaj spremljam zgolj TWD. IZ navade, ker zadeva je v stripu po Neganu postala živi dolgčas. Se zgodi. Ni lahko 15 let furat zadevo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
pierch ::
Bomo vidli nasledni mesec, vsekakor pa popestritev bolj ali manj dolgočasnega "Volume 32".
In kot vidim na wikiju, bo naslednji issue zadnji v 4. compendiumu.
In kot vidim na wikiju, bo naslednji issue zadnji v 4. compendiumu.
Pierch
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pierch ()
Hvala rupsi, si mi že 1x poslal tale link;)
Najbrž se bom lotil Wastelanda, ta se mi zdi precej zanimiv...
Konec off-topica:)
Najbrž se bom lotil Wastelanda, ta se mi zdi precej zanimiv...
Konec off-topica:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Walking Dead (Daryl & Carol) spinoff (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6735 (254) | oo7 |
» | Fear the Walking Dead (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Sedem umetnosti | 344565 (24552) | oo7 |
» | The Walking Dead (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 38799 (6977) | oo7 |
» | The Walking Dead - Spin-Off (2020 - )Oddelek: Sedem umetnosti | 8152 (3174) | oo7 |
» | Tv serija : Ash vs Evil Dead (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19541 (12075) | oo7 |