Forum » Pomoč in nasveti » Win 7 in moviemaker resolucujia?
Win 7 in moviemaker resolucujia?
Racunalnik ::
V moviemakerju nalozim Hd posnetek v 1280x720 resoluciji,ga obdelam, potem shranim preko carovnika v 1280x720resoluciji pa mi v predvajanju po konvertaciji dela crne robove okoli, probal sem tudi v fullHD in v manjsi resoluciji pa vedno zgleda crn rob okol posnetka kot da bi nalozil manjso resolucuji kot jo zelim shranit?
Cold1 ::
Movie Maker niti ni namenjen obdelavi video posnetkov, bolj ustvarjanju video predstavitev iz posnetih slik, recimo počitniških, najlažji odgovor je - uporabi drug program.
Racunalnik ::
Za zlimat dva filmcka pa res nebom vlekel adobe premiere dol ali podoben software. Movie maker dela cist vredu pa se WMA format zelo malo pozre in je se vedno kvalitetna slika,sam tole s resolucijo ga matra nevem zakaj?
Cold1 ::
Meni je povzročal probleme ne glede na nastavitve, drugače pa je za povsem preproste operacije še najbolj primeren VirtualDub, je pa res da ne podpira WMV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto kamerca (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19345 (13385) | strumf666 |
» | blue rayOddelek: Programska oprema | 1897 (1524) | JOKER |
» | Kateri video software?Oddelek: Programska oprema | 1089 (1018) | dzinks63 |
» | Nakup Playstationa 2Oddelek: Konzole | 2818 (2565) | Mavrik |
» | LCD TV namesto LCD monitorja?Oddelek: Zvok in slika | 3865 (3305) | damirez |