Forum » Pomoč in nasveti » Vlc media player mi ne predvaja šumnikov!
Vlc media player mi ne predvaja šumnikov!
snagod ::
Zdravo
VLC uporabljam že kar nekaj časa in do zdaj nism še nikoli imel problemov s šumniki. Zdaj pa mi sploh noče več predvajati č-ja medtem ko š in ž delata normalno. Imam zadnjo verzijo in sem preveril pisavo ter jo nastavil na Times New Roman tako da sem 100% da zadeva podpira šumnike. Prosim za pomoč
Hvala
VLC uporabljam že kar nekaj časa in do zdaj nism še nikoli imel problemov s šumniki. Zdaj pa mi sploh noče več predvajati č-ja medtem ko š in ž delata normalno. Imam zadnjo verzijo in sem preveril pisavo ter jo nastavil na Times New Roman tako da sem 100% da zadeva podpira šumnike. Prosim za pomoč
Hvala
amigo_no1 ::
Pod Preferences, OSD/Subtitles nastavi "Subtitles language" -> Default encoding -> na "Eastern European Windows 1250"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG 55UF680V Šumniki pri predvajanju iz USB in dolgo nalaganje diskaOddelek: Zvok in slika | 2291 (2081) | avisnar0 |
» | Kateri media server je dober za PS3?Oddelek: Pomoč in nasveti | 635 (597) | hojnikb |
» | 720p in 1080p ne popolnoma gladkoOddelek: Zvok in slika | 3562 (2914) | OK.d |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30953 (17460) | KontraCepec |
» | [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12930 (5050) | primozzzz |