Forum » Izdelava spletišč » MYSQL in 127 vnosov!
MYSQL in 127 vnosov!
MasterMind ::
Pri Mysql mi naredi eno svinjarijo, stvari lepo sprejema do številke 127 potem pa noče in dela napake!?!?
Nekje more biti limit, ki dovoljuje le 127 vrstic. Malo sem se poglobil v database in našel vrednost 127 in to je Naslednji Autoindex, torej zanima me če je to možn to?
Nekje more biti limit, ki dovoljuje le 127 vrstic. Malo sem se poglobil v database in našel vrednost 127 in to je Naslednji Autoindex, torej zanima me če je to možn to?
MasterMind ::
Pokaže mi pa tole napako:
Duplicate entry '127' for key 1
Pol pa tole je zanimivo: (tabelca v phpmyadmin)
Oblika dinamično
Vrstice 1
Dolžina vrstice ¸ 108
Velikost vrstice ¸ 17.112 Bytes
Naslednji Autoindex 127 ----> ta bi morala po vseh zakonih biti 128, saj 127 že obstaja?
Duplicate entry '127' for key 1
Pol pa tole je zanimivo: (tabelca v phpmyadmin)
Oblika dinamično
Vrstice 1
Dolžina vrstice ¸ 108
Velikost vrstice ¸ 17.112 Bytes
Naslednji Autoindex 127 ----> ta bi morala po vseh zakonih biti 128, saj 127 že obstaja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterMind ()
Tito ::
Pejt v phpmyadmin in poglej, najbrž maš na v tabeli Vrsta: In tam maš najbrž TINY...nekaj to spremen v navadno in mislm da ti bo delal!
rc-car ::
Problem mora biti v rezervaciji prostora za ta integer, ker je kot kaže rezervirnih samo 8 bitov (7 za pozitivna st. -> 128).
Torej spremeni na INT in bi moralo delat...
Torej spremeni na INT in bi moralo delat...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252977 (27642) | miko22 |
» | [C#] mysql povezavaOddelek: Programiranje | 2195 (1936) | Miko55 |
» | PHP & XAMPP file_get_contentsOddelek: Izdelava spletišč | 1365 (1145) | KoMar- |
» | phpmyadmin ????Oddelek: Izdelava spletišč | 1788 (1557) | Doman |
» | SQLOddelek: Programiranje | 1668 (1567) | Trubadur |