Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri wireless (internetnih) nastavitvah.
Pomoč pri wireless (internetnih) nastavitvah.
Dobrawc ::
Okej, to bo slišat mal čudno, sam mene zanima kko bi: Moji sestri, ki gleda telenovele ceu fakin dan na maxTV ubiu povezavo, tko da bi dobivala sam 5-10 % interneta, jst pa ostalo...
Nevem točno kako to deluje, vendar ima njen računalnik vedno "prednost" pri internetu...če kaj downlodamo, jaz downlodam s 20kb/s ona pa s 130kb/s, kako bi to popravil, obrnil.....?
Če se vam zdi da sem temo začel na nepravem kraju jo premaknite...
Nevem točno kako to deluje, vendar ima njen računalnik vedno "prednost" pri internetu...če kaj downlodamo, jaz downlodam s 20kb/s ona pa s 130kb/s, kako bi to popravil, obrnil.....?
Če se vam zdi da sem temo začel na nepravem kraju jo premaknite...
miranpozar ::
Kar rabiš je QualityOfService (QOS). S tem nastavljaš razne prioritete. Zadeva se nahaja v routerju, vendar ne v vsakemu - preveri pred nakupom!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Dobrawc ::
Okej, hvala za nasvet...vendar dvomim da naš router (dobili smo ga od siola....pač un siol trio paket...) ima tole
A je še kakšna druga možnost...?
A je še kakšna druga možnost...?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dobrawc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pospešiti internet?Oddelek: Omrežja in internet | 1812 (1713) | Guzzy |
» | Internet via Sat VS ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1557 (981) | Pesimist |
» | Kaj SiOL deklerira za pravo hitrost interneta?Oddelek: Omrežja in internet | 1795 (1525) | jRk0 |
» | Vem, da danes bo srečen dan... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5606 (5606) | Dami |
» | Upload hitrejši od downloada?! Kaj za...?!Oddelek: Omrežja in internet | 1595 (1262) | Matty |