Forum » Mobilne tehnologije » Wave, micro SD
Wave, micro SD
koro13 ::
Še enkrat vas bi prosil za nasvet.
No uglavnem, kupil sem Samsung wave, telefon je res zakon. Sedaj me pa zanima, spominske kartice mi ne zazna - na telefonu lahko gledam filme in poslušam glasbo, ki jo imam na MicroSD-ju, pa vendar mi jo ob priklopu telefona na računalnik ne pokaže, prav tako pri pomnilniku pri fotografiranju, kaj naj naredim, kako jo lahko v telefonu formatiraš?
No uglavnem, kupil sem Samsung wave, telefon je res zakon. Sedaj me pa zanima, spominske kartice mi ne zazna - na telefonu lahko gledam filme in poslušam glasbo, ki jo imam na MicroSD-ju, pa vendar mi jo ob priklopu telefona na računalnik ne pokaže, prav tako pri pomnilniku pri fotografiranju, kaj naj naredim, kako jo lahko v telefonu formatiraš?
meXem ::
nevem zakaj ti je ne, meni windows takoj ponudi pomnilnik telefona in kartice ...
Na telefonu formatiuraš kartico tako da greš pod nastavitve - pomnilnik - podatki pomnlilniške kartice in seveda formatiraš ...
Na telefonu formatiuraš kartico tako da greš pod nastavitve - pomnilnik - podatki pomnlilniške kartice in seveda formatiraš ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei Ideos X5 2.3 - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2743 (2178) | 6151 |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20472 (14783) | Jst |
» | n95 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1927 (1635) | shadeX |
» | Obnavljanje podatkov iz mobilnih telefonovOddelek: Novice / Zasebnost | 6821 (6114) | Macketina |