Forum » Kaj kupiti » ocenite konfiguracijo
ocenite konfiguracijo
smilyxx ::
Kupil si bom mojo dream machine. Prosim ocenite konfiguracijo:
ABIT AT7 MAX2
Amd Athlon XP 2000(bom navil)
Ati radeon 9700/gf4ti 4600
Wd 120 JB
ddr 3200 512mb
Teac 40x pekac
Enermax 450w
Chieftec cs 2001 crne barve
Zanima me kaj menite o konfiguraciji, še posebej o matični plošči.
Lp
ABIT AT7 MAX2
Amd Athlon XP 2000(bom navil)
Ati radeon 9700/gf4ti 4600
Wd 120 JB
ddr 3200 512mb
Teac 40x pekac
Enermax 450w
Chieftec cs 2001 crne barve
Zanima me kaj menite o konfiguraciji, še posebej o matični plošči.
Lp
IceIceBaby ::
Pomoje bi lahko pr grafiki dost prišparal če bi 9500 vzel. Sploh če bo to mašina za igre, ker pomoje še dolgo nebo take igre da je tale sistem nebi prebavil tut če bo "samo" 9500 not.
undefined ::
Kar v redu konfiguracija. Če pa že "izbiraš" med Ti4600 in ATI9700, pa vsekakor vzemi 9700, ker boš dosti bolj "future proof"; to seveda pravim, ker vidim, da ti denar ni ovira. Drugače pa je za današnje potrebe in nizko ceno najboljša izbira Ti4200 (49k), za jutri pa vsekakor 9700.
Pa nikar ne poslušaj raznih nakladačev, ki doma trpijo na starejših karticah, pa potem bluzijo, da je kaka slabša kartica povsem dovolj. Danes je morda dovolj, jutri več ne bo. Smo v računalniškem svetu, kjer pomeni eno računalniško leto 10 navadnih let, kar se tiče napredka tehnologije in zahtev. Pred dvemi leti se je kovala GF2 MX v nebo, danes s to kartico lahko komaj Tetris še igraš. :>
Pa nikar ne poslušaj raznih nakladačev, ki doma trpijo na starejših karticah, pa potem bluzijo, da je kaka slabša kartica povsem dovolj. Danes je morda dovolj, jutri več ne bo. Smo v računalniškem svetu, kjer pomeni eno računalniško leto 10 navadnih let, kar se tiče napredka tehnologije in zahtev. Pred dvemi leti se je kovala GF2 MX v nebo, danes s to kartico lahko komaj Tetris še igraš. :>
Stallone ::
JEst bi namest tebe vzel katerekol drugo barvo, samo črne ne. Mal premisl... To čist tko, mimogrede
Crno bom vzel, ker bom cel komplet naredil v črno-modri izvedbi. Poleg tega, da je srebrno ohišje dražje ima še luknjo za 80mm vent na stranici, kar bi moral zrezati ven saj bo tam pleksi. Kupil bom tudi logitech cordless desktop optical, tko da bo stvar cool zgledala.
Lp
Lp
Zheegec ::
Aha, na Xp2000+ boš mel R9700? Bravo! Daj raje na P200, ker bi blo boljše. Če boš tako svinjsko (hitro in drago) kartico vzel raje malo počakaj na XP2400+ (ki ga v slo dobijo v 14 dneh.). Tudi navijanje ti ne bo pomagalo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
undefined ::
ATI 9700 je GPU (Graphics Processor Unit) ali po novem VPU (Video Processor Unit). To samo poimenovanje ti lahko da vedeti, da tak procesor ni odvisen od CPU (Central Processor Unit), ker obdeluje grafiko sam. CPU pa skrbi predvsem za AI in sound.
OK
KAj pa mislite o matični plošči. V največjih dvomih sem ravno zaradi nje, saj je grajena na KT 400, a na tbreaku je imela dobre ocene. Ali ima usb 2.0 priključek? In če kdo ve ali se da nanjo ventilatorje priključit?In ali ima kdo izkušnje z zvočno kartico?
Kaj pa kx7 333 raid, dobila je eno točko več a zaradi cene, kar pa mene ne moti.
Lp
KAj pa mislite o matični plošči. V največjih dvomih sem ravno zaradi nje, saj je grajena na KT 400, a na tbreaku je imela dobre ocene. Ali ima usb 2.0 priključek? In če kdo ve ali se da nanjo ventilatorje priključit?In ali ima kdo izkušnje z zvočno kartico?
Kaj pa kx7 333 raid, dobila je eno točko več a zaradi cene, kar pa mene ne moti.
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: smilyxx ()
Matek ::
Za ploščo raje Abit SR7-8X
Napajalc obvezno Antec TruePower 430w
Pa za ohišje poglej pri mlacomu za CrystalClear, tisto je dream case
Napajalc obvezno Antec TruePower 430w
Pa za ohišje poglej pri mlacomu za CrystalClear, tisto je dream case
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3d mark 2003 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 33555 (17702) | R33D3M33R |
» | Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6711 (4770) | kloshar |
» | kakšen je vaš sanjski comp?Oddelek: Kaj kupiti | 2567 (1905) | pilatus9 |
» | Sestavite do 300.000 SIT računalnik??!!?Oddelek: Kaj kupiti | 2098 (1544) | Airskull |
» | Radeon 9700 je zunaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7259 (4526) | ||_^_|| |