Forum » Zvok in slika » Kako zapeči podnapise v mkv
Kako zapeči podnapise v mkv
Yossarian ::
Na tem forumu je že tema, kako zapeči podnapise v divx (z Virtualdubom in .ssa podnapisi). Mene pa zanima, če obstaja tudi podoben postopek, kako zapeč podnapise v mkv datoteko, ker moj TV ne bere podnapisov v mkv datotekah, ki so že dodane v film; bere pa podnapise, ki so v isti mapi in z istim imenom, vendar bi lahko bili za odtenek večji, predvsem pa ne bere poševnih podnapisov.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
T-h-o-r ::
; "bere pa podnapise, ki so v isti mapi in z istim imenom"
and problem is where?
and problem is where?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
ttommy ::
Jaz sem se tudi zajebaval s tem in poskušal vse fore,pa mi ni uspelo na mojem Philips pfl5405h/12.
Potem sem pa kar nabavil HD player in ni problemov....:http://www.mimovrste.com/artikel/111005...
Potem sem pa kar nabavil HD player in ni problemov....:http://www.mimovrste.com/artikel/111005...
Gamer
antireal ::
Praši googla, imaš takoj veliko odgovorov. Verjetno pa bo postopek trajal kar precej časa.
Svetujem ti nakup kakšnega media playjerja, kot je xtreamer in podobni.
Svetujem ti nakup kakšnega media playjerja, kot je xtreamer in podobni.
Yossarian ::
Saj problem ni velik razen:
- malenkost večji podnapisi bi lahko bili
- italic pisave ne bere
antireal, verjemi, da sem najprej poguglal, vendar nisem nič kaj našel. Če najdeš ti, mi daj link.
- malenkost večji podnapisi bi lahko bili
- italic pisave ne bere
antireal, verjemi, da sem najprej poguglal, vendar nisem nič kaj našel. Če najdeš ti, mi daj link.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yossarian ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG 3D SMART TV in nedelujoči podnapisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9728 (8522) | ttommy |
» | Boxee Box - izkušnje?Oddelek: Zvok in slika | 1902 (999) | B-Stard |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57653 (49544) | Lupin |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20076 (12656) | filipc |
» | Nujno rabimpomoč pri Windows Media Centru!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (1202) | GuestMM |