Forum » Programiranje » Custom workflow action for SharePoint Designer 2010
Custom workflow action for SharePoint Designer 2010
brinovcek ::
Pozdravljeni,
Sem nov na področju razvoja na SharePointu-u zato se obračam tukaj gor, saj me zanima če se je ze kdo kdaj ukvarjal oz poskušal razvijati svoje akcije v Visual studio za workflowe in jih deployat v SharePoint Designer, da si lahko potem npr. sistemski integrator, ko želi narediti nek poljuben workflow, iz akcij izbere sledečo akcijo in jo vstavi v workflow ...
Prosim če ma kdo kakršnekoli uporabne linke ali pa nasvete al pa krkoli kar bi mi uspelo razjasniti situacijo, naj jih tukaj prilima.
Hvala
Sem nov na področju razvoja na SharePointu-u zato se obračam tukaj gor, saj me zanima če se je ze kdo kdaj ukvarjal oz poskušal razvijati svoje akcije v Visual studio za workflowe in jih deployat v SharePoint Designer, da si lahko potem npr. sistemski integrator, ko želi narediti nek poljuben workflow, iz akcij izbere sledečo akcijo in jo vstavi v workflow ...
Prosim če ma kdo kakršnekoli uporabne linke ali pa nasvete al pa krkoli kar bi mi uspelo razjasniti situacijo, naj jih tukaj prilima.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava poštnega strežnika in portala za sodelovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2473 (2011) | jukoz |
» | sharepoint in infopathOddelek: Programska oprema | 843 (667) | pero978 |
» | Google izrinil Microsoft na ameriškem razpisu za 90.000 pisarniških licencOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 10222 (8315) | šernk |
» | OpenOffice glede na raziskave cenejši od komercialne konkurence (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 12993 (9588) | [BISI] |
» | CodePlex ter SharePoint Server 2007Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3607 (3221) | Matevžk |