Forum » Omrežja in internet » problem z downloadanjem mail-ov
problem z downloadanjem mail-ov
Kriko ::
Imam tri accounte, dva mi delujeta normalno, mail katerega imam pa na pinkponk pa mi povzroča probleme. Imam dva sistema in v obeh je enako.
Recimo da imam na pinkponk 3-4-5 ali več mailo-v. Ko jih želim shraniti v outlook začne z downloadanjem pobere dol enega ali dva ter javi napako. Če ponovim mi spet enega ali dva enaka kot prej pobere dol ter javi napako. Torej ker ne konča niti si ne zabeleži da je določene že pobralo dol.
Zanima me če ima še kdo mail na pinkponk-u in če ima enak problem, ali je možno kaj drugega!
Čas za čakanje podatkov z SMTP sem dal na več, za vsak slučaj samo to ni krivo!
Recimo da imam na pinkponk 3-4-5 ali več mailo-v. Ko jih želim shraniti v outlook začne z downloadanjem pobere dol enega ali dva ter javi napako. Če ponovim mi spet enega ali dva enaka kot prej pobere dol ter javi napako. Torej ker ne konča niti si ne zabeleži da je določene že pobralo dol.
Zanima me če ima še kdo mail na pinkponk-u in če ima enak problem, ali je možno kaj drugega!
Čas za čakanje podatkov z SMTP sem dal na več, za vsak slučaj samo to ni krivo!
- premaknil: Gandalfar ()
Sem pobrisal vse maile preko interneta, tako da zdaj kaže v redu. Ne vem zakaj bi to pomagalo ampak kaže da je. Sem probal sam sebi poslat deset mailov pa zgleda OK. Če se še pojavi se oglasim in hvala za ponujeno pomoč!
lp
lp
Spet enak problem. Čim je več mailov naredi enako. Pobere dol enega dva in javi napako. Če ponovim spet dobim enaka dva in napako. Napiše pa naslednje:
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possibile causes for this include server problems. network problems, or a long period of inativity.
Pa podtaki o acconutu... ter ERROR NUMBER 0x800CCC0F!
Zanimivo je da bi razumel če bi pobral mail, dva in čakal, čakal pa potem javil da je dolgo čakal in prekinil, ampak ne pobere mail, dva in takoj v isti tisočinki javi napako!
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possibile causes for this include server problems. network problems, or a long period of inativity.
Pa podtaki o acconutu... ter ERROR NUMBER 0x800CCC0F!
Zanimivo je da bi razumel če bi pobral mail, dva in čakal, čakal pa potem javil da je dolgo čakal in prekinil, ampak ne pobere mail, dva in takoj v isti tisočinki javi napako!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB klik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 20835 (15387) | fosil |
» | Email.si spet crknil!Oddelek: Omrežja in internet | 4712 (2775) | Matheeew |
» | Dva računalnika in Outlook Express - organizacijaOddelek: Programska oprema | 866 (814) | harvey |
» | Več kot neskončno velik e-predal (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8600 (6539) | PrimozR |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17899 (14581) | the_unborn |