Forum » Omrežja in internet » Kabelski modem
Kabelski modem
brezimni ::
Zanima me kako se namesti kabelski modem Tompson preko USB vodila, ker ga mi ni nikakor uspelo inštalirati,
ko dam cede z gonilnikom (RCA) in se odpre okence on novi strojni opremi ki bi naj bil kabelski modem, na priloženem cedeju
ne najde ničesar, mogoče sem se narobe stvari lotil, preko mrežne kartice mi je uspelo modem spraviti v pogon preko USB pa še ne.
Ali kdo ve kako se pravilno inštalira in katera naprava bi prepoznala modem (usb, omražn
ko dam cede z gonilnikom (RCA) in se odpre okence on novi strojni opremi ki bi naj bil kabelski modem, na priloženem cedeju
ne najde ničesar, mogoče sem se narobe stvari lotil, preko mrežne kartice mi je uspelo modem spraviti v pogon preko USB pa še ne.
Ali kdo ve kako se pravilno inštalira in katera naprava bi prepoznala modem (usb, omražn
brezimni ::
Se opravičujem, je prej zmanjkalo črk. Pod kaj bi uspešno inštaliral kabelski modem, ker kot usb napravo prepozna, apmak gonilnika pa ne najde. Vsak nasvet je dobrodošel, (na friško so windowsi 98 gor)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatska povezava do interneta v XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1010) | Riff |
» | Naenkrat mrknil internet prek mrežne!Oddelek: Omrežja in internet | 1656 (1230) | krneki007 |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 16962 (16207) | Tilen |
» | Thomson THG540 USB na windows XPOddelek: Strojna oprema | 2953 (2723) | 9966 |
» | Kabelski modem se samodejno resetira na 10 minutOddelek: Pomoč in nasveti | 1604 (1523) | rap3r |