» »

Two Worlds II

Two Worlds II

1
2
»

vorantz ::

uuuuuuu porihtali coprnika
sem zdej par dni nehal špilat ampak bom šel nazaj
mi je pa zakon pure coprnik...kombiniranje kartic mi vzame kdaj po več kot pol ure da najdem najbolj všečno kombinacijo :D

Izi ::

:D Po 30 urah (približno 30 dni) sem, kot level 30, končno prišel v 2. poglavje :D
Upam, da so ostala poglavja krajša kot prvo :P

JC Denton ::

Ojla, no zej sem tut jaz začel tole igrco nabijat, k so prazniki.

Kaj mi lahko svetujete malo v katere skille vlagat. Nagibam se nekot k čarovniku, vseeno pa hočem dokaj odziven lik, ki se bo znal spopasti tut na blizu. Če navalijo name. :)

Do zdaj sem igral slabo urco, tak da sem samo malo sprobal kak zadeva deluje.

Zanima me ali je skozi celo igro treba čakati tako dolgo, da lahko uporabiš drugo magio, ali pa je to samo na začetku, ko še nimaš "nič" mane?

Sale_One0 ::

Saladin je izjavil:

Samo eno vprašanje imam - imaš lahko sokompanjone ali ne?


Sokompanjone imaš lahko če igras multiplayer/MMO del igre kjer imaš coop "Adventures" in pa PVP/Duelanje.

JC Denton je izjavil:

Ojla, no zej sem tut jaz začel tole igrco nabijat, k so prazniki.

Kaj mi lahko svetujete malo v katere skille vlagat. Nagibam se nekot k čarovniku, vseeno pa hočem dokaj odziven lik, ki se bo znal spopasti tut na blizu. Če navalijo name. :)

Do zdaj sem igral slabo urco, tak da sem samo malo sprobal kak zadeva deluje.

Zanima me ali je skozi celo igro treba čakati tako dolgo, da lahko uporabiš drugo magio, ali pa je to samo na začetku, ko še nimaš "nič" mane?


Čim odkleneš določen tip magije(Air, Earth, Fire,...) lahko začneš uporabljat karte za ta tip magije in si narediš poljuben spell. Seveda si moraš karte za kreirat spelle kupit ali jih najt v kaki skrinji ali na kakem mrtvem sovražniku.
Si vis pacem, para bellum.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sale_One0 ()

Izi ::

JC Denton je izjavil:

Zanima me ali je skozi celo igro treba čakati tako dolgo, da lahko uporabiš drugo magio, ali pa je to samo na začetku, ko še nimaš "nič" mane?

Samo na začetku je tako, potem imaš načeloma dovolj mane, da mečeš magijo naokoli non-stop, če le ne pretiravaš s številom kartic v enem uroku.
Pri vsaki igri je tako, da si na začetku hudo ubogi čarovnik in je potrebno kombinirati mečevanje z magijo, tja nekje do level 15, potem pa lahko počasi zmečeš meče v smeti :D
Na začetku je pametno vlagati po eno točko na level v Endurance, dokler le ta ne pride nekje do 20 ali 25, več ne rabiš. Vse ostalo gre vedno v Willpower.
Za začetek si obvezno izberi samo en Mastery element. Pa čim hitreje je treba napolniti Elemental Focus, ki vpliva na hitrost regeneracije mane. Regeneracija mane je najpomembnejša zadeva za vsakega pravega čarovnika.
V Resilience, ki ti pohitri obnavljanje zdravja je tudi pametno vložiti nekaj točk, vsaj na začetku pridejo zelo prav.
V Locksmith je tudi treba vložiti nekaj točk, drugače boš revež.
Potem pa počasi polniš Magična znanja in to enakomerno. Battle Clarity, Talented Tongue, Wisdom in Sorcerry Artisan so približno enako pomembni in prav vse 4 se bo treba počasi naučiti do konca, šele takrat si pravi čarovnik.
Pa okoli level 20 si lahko izbereš še drugi magični element. Več kot 2 elementa pa nima smisla, ker ni dovolj skill točk. Ker ne smeš pozabiti na Metallurgy in Fusion, tam med kovaškimi veščinami, brez katerih boš kasneje v igri bolj revno oblečen, če ne boš znal nadgrajevati opreme in uporabljati kristalov.

Yohan del Sud ::

Če dam sam lahko spolier iz prve roke: čisti bojevnik enostavno deluje (privzeta težavnost). Sam sem lvl 32 na začetku 4 poglavja, malo sem se špilal z nekromancerstvom in priklican kostko je le diverzija, več kot to pa ne. Dve sekiri in krožne kombinacije tu pač delujejo predobro.
www.strancar.com

NSA Agent ::

Sem bil bojevnik in sem jih klal kot za šalo :) edino na koncu zadnja bitka je bila problem, tk da sem preden sem šel v tunel kateri vodi v grad se pretreneru, dal 50 edurance in 50 strenght pa sem pol brez problema zadnjo bitko naredu.

Izi ::

Yohan del Sud je izjavil:

čisti bojevnik enostavno deluje

Proti zombijem in okostnjačkom brez možganov že mogoče, če pa se tvoj bojevnik sreča z mojim čarovnikom bo preden preteče pol poti proti meni žalostno zagrizel v zemljo :P
Čisti bojevniki so v tej igri točno to, kar kaže v uvodnem filmčku. Med seboj se enakovredno borijo, dokler se na hribčku ne pojavi en sam čarovnik, malo pomaha z palico in bojevniki padajo kot pokošeni >:D

Two Worlds 2 je tudi multiplayer igra in bojevniku, v boju proti čarovniku, tisti super tankovski oklep pomaga ravno toliko kot da bi bil nag. Razen če nima vseh žepov napolnjenih z modrimi kristali z elementalno zaščito vseh vrst.
Medtem ko se čarovniki skozi igro in v multiplayer borijo s podobno taktiko, bojevnikom izkušnje iz igre ne pomagajo popolnoma nič, treba ga je popolnoma predelati, da ima sploh kakšne možnosti na bojnem polju med čarovniki in lokostrelci.
Juriš in mahanje s sabljico se tukaj niti v sanjah ne obnese, saj čarovniki tečejo precej hitreje od oklepljenih bojevnikov in te ves čas zasipajo z magijo, ki ti brez elementarne zaščite pobira tudi po 10000 HP/s.
Tudi bojevniki morajo včasih uporabiti čarovnijo, da ustavijo čarovnika, ga zaslepijo, sebe naredijo nevidne, si podvojijo moč in odpornost.... Večinoma to dosegajo z raznoraznimi napitki, zato morajo biti bojevniki precej vešči alkimisti, da imajo kakšno šanso za preživetje. Namig: Zlasti pasti in bombe so precej ubijalske proti čarovnikom, saj te past lahko zadrži na mestu za toliko časa, da te bojevnik z lahkoto seseklja, bomba pa tudi ponavadi ubije čarovnika na mestu, ker ponavadi nimajo niti 10000 življenjskih točk.

Moj en sam osnovni izstrelek ti najprej naredi okoli 5000 ognjene škode, drugi del izstrelka pa hkrati povzroči potres, ki ti onemogoči premikanje za več kot 6 sekund in ti ves čas (približno 3 na sekundo) meče skale direkt na glavo, vsaka skala pa naredi več kot 1000 škode, v tem času te bo obkrožilo najmanj 5 mojih pošastkov, ki so hitri kot veter z velikanskih repom s katerim te bodo družno prebadali, vsak je level 40 in ima še dodatno podvojeno zdravje in škodo, ki jo dela. Potem te bo zajel še ognjeni dež, goreče skale bodo 15 sekund padale z neba vse naokoli, če se bo slučajno kakšen kolega bojevnik poskušal pridružiti boju.... in tiste prvotne ognjeno potresne izstrelke lahko mečem po enega na sekundo, da ne omenjam, da se večkrat odbijajo, četudi zadenejo sovražnika in z nezmanjšano močjo zadevajo naslednje sovražnike naokoli.

Je pa treba vedeti, da je magija v PvP boju precej okrnjena in omejena proti tisti v samostojni igri, tako da imajo bojevniki sploh kakšno možnost proti čarovnikom. Drugače bi bilo kot da se okorni srednjeveški bojevnik bori z vsemogočnim bogom :P

MajstrZvasi ::

SPOILER!!

Zelo dobra igra ampak na žalost nedokončana vsaj mislim da ne tako kot bi si želeli. S koncem ni nič narobe sama zgodba mi je zelo všeč ampak zadnji otok tak potencial gor bi se lahko šetal sigurno še kakšnih 10-20ur in opravljal razne sranske misije. Res škoda no.
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.

Izi ::

Tisti največji otok, ki je večji kot vsi ostali skupaj je namenjen predvsem za Multiplayer, zato je tudi tako velik.

NSA Agent ::

Jaz sem z ladjo gor pršu, pa ga tam eno desetino obale pregledu. (veter uredu piha tk da, sam nastaviš jadra, ti pa greš na kosilo al pa na kak spreod.)
Na obali sem par sovražnikovih kampov najdu, pa jih očistil :)

@Izi kdaj se pa bo moj bojevnik sreču s tvojim čarovnikom? Povsej verjetnosti, nikoli in nikdar.

Meizu ::

A mi kdo prosim objasne, kako naredit čarovnika močnega? Ter kako ste razporejali pike? Sam imam našimano približno 3 spellpower 1 healt al kar je že tisto prvo.

Sem primerjal z mojim warriorjem, ter temle wizardom in razlika je več kot očitna. Z warriorjem pobijam stvari okrog kot za šalo, medtem, ko rabim s čarovnikom 100 let da pobijem samo enega. Reši me temna magija, s katero se healam. Sem lvl 10, imam shock misile spell z 150 shock dmg in imam cape ter kapo, ki mi ojačata shock spell dmg. Še vedno ne gre nikamor! Prosim za kakšen nasvet, ker bom obupal nad tem čarovnikom, a vseeno bi ga rad razvil v poštenega magea.

Izi ::

Sem par postov višje opisal kako se naredi čarovnika. Bistvo pa je, da čarovnik level 10 ne obstaja. Kljub temu da imaš moč samo 5 moraš uporabljati hkrati tudi meče. šele nekje pri level 15 počasi začneš postajati čarovnik.
Pri level 25 nekako ujameš bojevnika, pri level 35 pa bolj ali manj vse pobiješ z enim samim udarcem oziroma urokom, pravzaprav z enim urokom v sekundi ubiješ kar celo skupino sovražnikov, če te slučajno napadejo.

Najpomebnejša statistika za čarovnika je, poleg čim več willpowerja seveda, če vidiš v opremi "Willpover +xx%". To je tisto kar iščeš in kar te naredi nepremagljivega.

Bistvo je torej v čarobni opremi, ki v procentih poveča willpower. Pri level 35 ti da klobuk +40%, halja +40% in palica +15%, na koncu 1. poglavja dobiš še prstan za +10% in v 2. poglavju pri enem stranskem questu še uhan za 15% willpower, kar je že 120% willpower. Z vsemi willpover kristali, ki jim moraš obvezno kupiti čim jih vidiš, ker so redki, moraš imeti pri level 35 že okoli 350 točk willpowerja in okoli 30000 mane.
En dvostopenjski magični izstrelek mora tako narediti okoli 12000 škode, dodaš mu sledenje sovražniku, da ni treba ciljati in ne more uiti, pa še odbijanje mu dodaš, tako da preskoči še na dodatne 3 sovražnike, če so kje v vidnem polju. In lahko jih streljaš neskončno hitro in neskončno dolgo...

Tam nekje pri level 40 pa se spremeniš v boga :P

Meizu ::

Ok, si mi vlil upanje v tole zadevo :) Namreč trudim se nardit necromagea. Upam da mi uspe. :) Sem si zamislil nekako dark magea, ali pa delno warlocka.

Yohan del Sud ::

Nja, ok, tudi sam sem prilezel do lvl 40 in se nekaj trudil z bojevnikom/nekromancer kombinacijo, se ne izide, slednji zna čarati samo slabotne kosti. Taka ali drugačna specializacije je pomoje tu nujna. Saj, ne da bi imel probleme kot samostojen bojevnik,, kot mi očita Izi, v puščavniškem načinu so vsi nasprotni čarodeji za zdaj bili bruka (hiter šprint in asa), v mp pa verjamem, da so problem. Ampak kaj zavraga je s tistim zmajem v četrtem poglavju. Po uri gruntanja nisem blizu nobene rešitve. En trik že mora bit.
www.strancar.com

NSA Agent ::

Yohan del Sud je izjavil:

En trik že mora bit.

Ja je :)
Jaz sem spremenu iz 100+ Str v 50 Edu in 50 Str, pol pa je šlo brez problema, strelaš s katapultom mal pred njega, ko začne ona strelat se umakni zig zag nazaj, pol ti vrže dol golema, ga sablaš ko čuješ njen napad hitro leti na drug konc platforme pol pa nazaj tepeškat.
Ko se zmaj hoče zaletet v stolp se najprej zasuče v zraku tedi streli katapult, pol se umakni in tik preden se zaleti skoči. Pa na številke si napitke nastav.
Še pred tem pa mal ogen bruha tist pa se sam na stran sprav tam ene 60 stopinj od nje.

Yohan del Sud ::

Bom probal ja, ampak če se ne motim je to itak tuto finito sekvenca ...
www.strancar.com

MajstrZvasi ::

jep pol je konc. Drgač se ti splača če znaš kej kemije nrdit par napojev iz rož itd. Jas sem si recimo naredil nekaj napojev za resistance to fire 100% ki mi je trajal okrog 5-6minut in nekaj napojev da ko me ubijejo se mi zdravje poveča nazaj na okrog 90% in take fore res uporabn napoj če recimo zamudiš da bi si health obnovil drgač maš dost teh scen si lohk nrdiš take napitke da glava boli.
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.

^TMS^ ::

Kakor sem jaz zasledil, so resistance napoji onemogočeni v zadnjem boju. Lahko jih popiješ, vendar ni učinka, vsaj jaz ga nisem videl s 100% fire resistance.
Obregnil pa bi se na definicijo čarovnika kot boga. Za primer dajem Dragon Scale Armor, ki ti omogoča 70% fire resistance + še naravnih 20%, bi kratkomalo naredil nekaj malega škode z ognjenimi uroki. Čeravno se bojuješ s čarovnikom, popiješ vse mogoče res napoje ali si "enchantaš" armor z elemental res kristali in čakaš, da ga lahko vsaj enkrat udariš. Hitrost napadanja pri mojem bojevniku je tako velika, da se enostavno ne moreš rešiti iz tega "Death Gripa". Papir, škarje, kamen.
Če poznaš nasprotnika, si že na pol poti do zmage. =)

Sicer se mi zdi, da je igra prekratka, prelahka in premalo nelinearno zasnovana za moj okus. Slišim same hvale na račun Divinity 2: The Dragon Knight Saga, ki naj bi se močno oddaljil od Eco Draconisa; obljublja "old school" raziskovanje. Morda bi lahko tudi to dodal med že omenjene RPG-je in morda navdih za naslednji izziv.
To iterate is human, to recurse divine.

Engineer_SLO ::

jaz pa ne vem kako naj grem po tretjo runo ki je na drugem otoku, na chapter 1 pa sem naredil že skoraj vse stranske queste...
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

nurmaln ::

Z jadrnico. (ne zajebavam, resno)
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Engineer_SLO ::

kje jo pa "kupim"?

:)
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

nurmaln ::

ne spomnim se točno ampak na zahodni strani drugega otoka se po enem pomolu sprehaja tip ki ti jo proda

sicer načeloma lahko tudi plavaš do tja (ampak zna trajat)
lahko tudi tečeš po vodi do tja (za hojo po vodi si lahko narediš spell al pa napitek)
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nurmaln ()

MajstrZvasi ::

Pomoje morš jit v chapter 2 da te najprej teleportajo na druk otok. Jas sem se potem sprehodil ob obali na levi strani otoka se da lepo peš.
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.

Izi ::

Počakaj na 2. poglavje. V 1. poglavju je nesmiselno riniti na drugi otok, ker je mnogo predaleč, jadrnica pa je naprodaj šele na drugem otoku.
Ko boš začel 2. poglavje se ti odpre teleport na drugi otok. Potem pa greš lahko peš okrog otoka do tistega rudnika z runo ali pa se zapelješ z jadrnico, ki jo boš dobil nekje sredi drugega poglavja.
Sploh pa ne hiti s tistim questom z runami, je popolnoma nepomemben ker na koncu, ko zbereš vse štiri ostaneš z dolgim nosom :P

Engineer_SLO ::

hvala za informacije, sedaj se lepo ukvarjam z questi, ki so lepo zasnovani in v slogu bojevnika lepo haram.
level 23 in se počasi spreminjam v maga... :)
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

Izi ::

Za konec naj še omenim, da sem z vsemi narejenimi questi na koncu prišel do level 43. Se pravi, da med enoigralskim obračanjem igre ne moreš pri do uporabe najboljše opreme s 50 zvezdicami, ki zahteva level 46.
Ko dosežeš level 41, moraš nabaviti najboljšo opremo s 45 zvezdicami in jo upgradati kolikor moreš.

Kar se tiče čarovnika je končna oprema, ki jo moraš do konca nadgraditi:
Ogrinjalo 10 zvezdic
Čarobna palica 27 zvezdic
Škornji 40 zvezdic
Halja 45 zvezdic (obstaja še varianta s 50 zvezdicami)
Klobuk 45 zvezdic (obstaja še varianta s 50 zvezdicami)

Zaključni boj v tej igri je treba pograjati in je najslabši del te odlične igre. V zaključnem boju vse tvoje bojne veščine, ki si jih skozi celo igro nadgrajeval, sploh ne pridejo v uporabo :|
Na koncu tako ne rabiš niti meča niti magije, ampak moraš z velikanskimi samostreli streljati na končnega šefa, kar je popolna bedarija in težko ko hudič.
Bistvo na koncu je torej samo zaščita, še najbolj proti ognju in količina življenjskih točk. In pa seveda spretnost pri streljanju z počasnimi samostreli, ki nimajo nič skupnega s to igro.
Tako, da je za končni boj čarovnika nujno predelati drugače, predvsem je potrebno več točk investirati v Endurance, ki ti poveča število življenskih točk, drugače boš v zadnjem boju, kjer je onemogočeno snemanje pozicije umiral kot za stavo. Vsekakor je zadnji boj mnogo lažje opraviti z bojevnikom kot s čarovnikom.

NSA Agent ::

Si sigurn, da nemorš pridit na level 46?

Jaz sem šel z ladjo na 4 otok - tam ko je gor grad in močvirje na sredini, pa sem ob obali najdu par sovražnikovih kampov s sovražniki - neke morske pošasti, človek hobotnica, človek riba, ...

Buggy ::

prisel je nov patch , ki pa zal se vedno ni popravil napake pri izrisovanju svetlobe, ki jo oddajajo kristali dodani v orozja oz. bakle v jamah. Svetloba kristalov se se vedno prikazuje kot ostro poudarjen krog, ki je meni zelo motec.

Ce kdo ve za kaksno drugo zdravilo za to TEZAVO, se priporocam.

Engineer_SLO ::

evo, sedaj sem pa zaglavil v 2 poglavju, be pošlje me namreč v 3 poglavje, naredi sem vse kveste,razen treh, ker sem zajebal, ostalo pa ne morem ker ne morem v srednji del otoka, kjer so trije pomožni in glavni kvest. Kje sem ga polomil?

p.s. sicer sem nezakonito ( zaradi hrošča prišel v tisti temačni del, vendar ne morem nič pametnega delat, ker se akterji ne zmenijo zame...
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

Izi ::

Ni mi jasno, kako kako lahko v tej igri narediš kaj narobe, ko pa je quest log tako podroben, da deli queste na glavne in stranske in stranski so potem še razdeljeni po regijah. Pa povsod piše kaj moraš narediti in na zemljevidu ti pokaže kam moraš iti. Bolj enostavno ne bi moglo biti.
Med glavnimi questi moraš pogledati kateri še ni končan in ga končati.
V 2. poglavju greš najprej v šolo in tam izveš kaj se je zgodilo z osrednjim delom otoka, ki je temen in nedostopen. Questi te vodijo do doktorja, ki se skriva v privat klubu sredi mesta, ki je zaprtega tipa in dostopen samo članom kluba. Ko postaneš član kluba ti doktor razloži bistvo zgodbe in te pošlje v tisto vasico čudakov iz katere pot vodi v osrednji začarani del otoka. V vasi ti opravijo še operacijo oči, brez katere nadaljevanje zgodbe ni mogoče, ker šele takrat lahko vidiš tista videnja iz preteklosti, ki razkrivajo zgodbo.

Engineer_SLO ::

kako je ine doktorju, ker pri ene par njih sem že bil,pa nič pametnega... :(
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

Izi ::

Dokler nimaš pravega questa tako ali tako ne moreš govoriti z nikomer pomembnim.
Drugače pa je profesor Kaineth tisti, ki je v privatnem Lexingtonovem klubu in s katerim moraš govoriti, da te pošlje v Scavenger kamp.

Sicer pa poglej quest log, do kje si prišel v reševanju glavnega questa. Glavni quest je nemogoče končati, ker se vedno ko končaš eno nalogo odpre naslednja. Torej moraš imeti eno zadnjo nalogo glavnega questa odprto in s tisto moraš nadaljevati.

Razen, če nisi kaj goljufal in s pomočjo kakšnih goljufivih kod prehitro prišel na kakšno območje, kjer ne bi smel biti in tako podrl sistem nalog :P
Uporabi posneto pozicijo izpred nekaj dni, kjer ti glavni quest še pravilno deluje.
Drugo poglavje se začne z Davidom, ki te kmalu pošlje v Univerzo, kjer se po lestvici prebijaš do najpomembnejših predstavnikov univerze in poskušaš izvedeti kaj se je zgodilo s sediščem otoka. Naloge se precej vejijo, na koncu pa te vedno pripeljejo do profesorja Kainetha, ki je edini, ki se mu sploh sanja kaj se je zgodilo.

Engineer_SLO ::

ne nisem goljufal, samo v lexingonovo letno hišo ne morem, zaklenjena, pri njemu doma ga pa tudi ni, za lexingona sem pa vse kveste že naredil...

bom še malo prečesal zadevo... :(
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

Engineer_SLO ::

sem najdu, pri lexigonu sem pri portirju moral pokazat izkaznico pa je šlo...

tnx izi...
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

vorantz ::

Lahko kdo pove kje za vraga ste kupili ta špil?
Kar gledam je povsod še preorder o_O

Izi ::

Igra je izšla 9. novembra lani. Jo je pa res malo težje najti, ker kot kaže naši prodajalci iger ignorirajo Evropske založnike in čakajo na izdajo Ameriških založnikov, kjer pa bo igra izšla menda šele naslednji mesec.

Preveri, če je tukaj na zalogi: Gameshop.si - Two Worlds 2 (PC) - 41 EUR

vorantz ::

Kot vidim pride igra za ameriški trg ven 4.2. tko da bom kar počakal :P
Mogoče kje prednaročim, če bo kak popust.

Engineer_SLO ::

evo, končal osnovno zgodbo in večino kvestov, level 43 po 43 ureah...

konec je malo zaj.. ker se ne da shranjevati..

meni zelo dobra igra,ki kar vleče, upama da kakšen dodatek sledi kmalu...

sem pa naletel na težavo, ko sem po koncu začel malo raziskovat , sem se vrnil v grad preko podzemlja, sedaj pa ne morem ven...

verjetno gre za kakšnega hrošča, čeprav iam popravek 1.1.2. ...

iščem še kakšno podobno igro, risen mi ni všeč , ghotic 4 baje ni dober, oblivion sem obrnil, Divinity 2 The Dragon Knight Saga ,i splohni všeč- preveč leseno vse skupaj, preizkušam The Witcher - kakšen komentar?
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

vorantz ::

po moje ti še dragon age manjka na tem spisku

Engineer_SLO ::

dragon age mi ni všeč in to samo zato ker lik ne skače, če verjameš ali pa ne... :(
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

Yohan del Sud ::

43 je neto ur, kar ti kaže interni mernik, ki ne upošteva brskanja po malhi, trgovanja in dialogov. x2 v RL. Konec je res malo grd, ampak po svoje na ravni. Doživel sem ga, kot skoraj čisti dvoročni fighter na lvl 40, ampak nisem obrnil, mi je manjkalo vsaj še 5 lvl po moji oceni. Hrošči so, ampak sam nisem naletel na nič groznega, kot ti. Takih iger primankuje in ne vlečejo vse vsem. Morda lahko priporočam originalni Divine Divinity, če ti ni odveč špilat malo starejši nalov. Oblivion je itak mejnik, ki ga more vsak probat.
www.strancar.com

Izi ::

Dve super novički za TW2, Game of the Year 2011, ki so jo do sedaj prodali že preko 10 milijonov kosov.

Začeli so z izdelavo Two Worlds III

Igra je šele v konceptni fazi in jo lahko pričakujemo čez približno 3 leta.

Dobili bomo DLC za TW2 in sicer Two Worlds II: Call of the Tenebrae
Ta pa bo prišel nekje sredi letošnjega leta.
DLC bo med drugim posodobil tudi motor igre, kot se za dobrih 5 let staro igro tudi spodobi.

DLC se bo osredotočil na "Hero’s return to Antaloor, where he witnesses the shocking murder of DarPha! The killers are a never-before-seen tribe of hideous, rat-like creatures known only as “The Chosen”, who control a mysterious, powerful new magic!"
Naš heroj bo moral najti pot, da ustavi genocid teh do sedaj nikoli videnih bitij, ki ogrožajo celotni Antaloor in vse kar živi v njem.

oo7 ::

Two Worlds 3 in development, Two Worlds 2 comes to Linux/SteamOS

http://www.pcgamer.com/two-worlds-3-in-...
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GreedFall (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10513030 (705) oo7
»

Kingdoms of Amalur: Reckoning (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12022988 (6663) Twixz
»

Risen 3: Titan Lords (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11119484 (11667) opeter

RPG/MMORPG - a je kej hudga na sceni? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
556358 (5445) Rotaidal
»

Arcania: Gothic 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25837295 (30187) Izi

Več podobnih tem