Forum » Programiranje » Delphi FileListBox tipi datotek
Delphi FileListBox tipi datotek
Ma$terM|nd ::
Zdravo
Mene zanima kako bil v FileListBox-u filtriral datoteke da bi mi kazalo samo slikovne datoteke (se pravi .gif, .jpeg, .jpg, .png)?
mask property lahko nastavim da filtrira le en tip datoteke, razen če je kak trik za katerega ne vem
Mene zanima kako bil v FileListBox-u filtriral datoteke da bi mi kazalo samo slikovne datoteke (se pravi .gif, .jpeg, .jpg, .png)?
mask property lahko nastavim da filtrira le en tip datoteke, razen če je kak trik za katerega ne vem
Kateri avto gre najlepše po gozdu???
Službeni!
Službeni!
_Dejan_ ::
Ma$terM|nd je izjavil:
Zdravo
Simpl k pasulj bi se reklo :)
V mask napiši:
*.gif;*.jpeg;*.jpg;*.png
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
Ma$terM|nd ::
Sem skapiral sam ja. Ampak mi je probleme delalo ker sem vmes med podpičjem in zvezdico presledke delal in zadeva nikakor ni delala.
Hvala pa vseeno za odgovor
Hvala pa vseeno za odgovor
Kateri avto gre najlepše po gozdu???
Službeni!
Službeni!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablica 7' namesto nexus 7 (2013)Oddelek: Kaj kupiti | 1131 (833) | DamijanD |
» | Locky dobil nov način širjenjaOddelek: Novice / Kriptovalute | 12507 (9224) | Jupito |
» | Netcat + shranjevanje slikeOddelek: Programska oprema | 1833 (1613) | someone1 |
» | upload zip datotek (slike)Oddelek: Izdelava spletišč | 1201 (987) | Veron |
» | Google predstavlja WebP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9593 (8088) | MrStein |