Forum » Sedem umetnosti » Compres zvoka
Compres zvoka
boko34 ::
Pozdravljeni.
Imam film na 2 CD-jih.Ker vse filme zdruzim v enega (ne maram filmov na dveh ali vec cedejih) me zanima naslednje.
Film je posnet v AC3 formatu in ga ne morem prekodirat v slabso kvaliteto (npr. 48Khz 128 kbit/s stereo).
Ce pri zdruzevanju pustim isti zapis zvoka,je slika toliko slabsa,ker moram video toliko bolj stiskat.Ali mi zna kdo povedat s cim bi lahko to zadevo uredil.
Hvala
Imam film na 2 CD-jih.Ker vse filme zdruzim v enega (ne maram filmov na dveh ali vec cedejih) me zanima naslednje.
Film je posnet v AC3 formatu in ga ne morem prekodirat v slabso kvaliteto (npr. 48Khz 128 kbit/s stereo).
Ce pri zdruzevanju pustim isti zapis zvoka,je slika toliko slabsa,ker moram video toliko bolj stiskat.Ali mi zna kdo povedat s cim bi lahko to zadevo uredil.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri format...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4523 (4453) | Izi |
» | Najboljši divx predvajalnik je...Oddelek: Zvok in slika | 6387 (5373) | franc3e |
» | Enemy at the gates - unknown audio codecOddelek: Pomoč in nasveti | 939 (826) | Vanich |
» | Kino v sobi:>Oddelek: Zvok in slika | 1610 (1320) | matevzm |
» | AC3 zvok v DivX? A to sploh dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1146 (982) | eraserr |