» »

Nokia ali Samsung

Nokia ali Samsung

markobal6 ::

Pozdravljeni!
Sem v dilemi ali kupiti Nokio C6-00 ali Samsung S5560. Vzel bi pri tušmobilu, nokia je dražja vendar pa ima boljši fotoaparat(več pik) in GPS. Vendar pa me zanima kako ta GPS na telefonih deluje ali je že vse naloženo ali je treba kaj doplačati, zanima me tudi ali ne teh dveh telefonih deluje google earth? Zanima me kakšen ima samsung fotoaparat kakšne slike dela? Katerega bi izbrali vi?

koro13 ::

Nokia definitivno zmaga, saj je samsung nekoliko starejši, moj oče, ki je tudi poslovneš se je odločal od C6 in htc wildfire, bil je na strani obeh. Sedaj se je odločil za nokio n97 mini, ampak vseeno C6 zmaga.
LP

meXem ::

med tema dvema vzami nokio ...

TOP ::

Če izbiraš glede kake slike dela zmaga Samsung.Meni ocebno ma Samsung tud bolši touchscrin in bolj natančen od tele Nokije.Nokija ti podpira GPR,kar daš gor lahk tud navigacjo in to od Garmina je zakon sam ti tud baterijo lepo kuri.Jaz osebno vzamem Samsunga ga ma oče in tisto Nokia pa prijatelj.Če bi gledal Nokio X6 pol se pa ve katerega bi vzel.

markobal6 ::

Ali se da naložiti google earth? Tako kot na računalnik?

meXem ::

ja

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4043366420 (6182) hoodaudrey
»

Windows Phone prehitel BlackBerry, Android še povečal naskok

Oddelek: Novice / Android
4716179 (13302) Gregor P
»

Začetek prodaje iPhona 5 v Sloveniji, Apple se opravičuje zaradi slabih zemljevidov v (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5930285 (25816) bdoxx
»

Best ubuntu phone

234374 (3528) Zvezdica27
»

kateri telefon?

144315 (3913) destroyer2k

Več podobnih tem