Forum » Mobilne tehnologije » Nokia ali Samsung
Nokia ali Samsung
markobal6 ::
Pozdravljeni!
Sem v dilemi ali kupiti Nokio C6-00 ali Samsung S5560. Vzel bi pri tušmobilu, nokia je dražja vendar pa ima boljši fotoaparat(več pik) in GPS. Vendar pa me zanima kako ta GPS na telefonih deluje ali je že vse naloženo ali je treba kaj doplačati, zanima me tudi ali ne teh dveh telefonih deluje google earth? Zanima me kakšen ima samsung fotoaparat kakšne slike dela? Katerega bi izbrali vi?
Sem v dilemi ali kupiti Nokio C6-00 ali Samsung S5560. Vzel bi pri tušmobilu, nokia je dražja vendar pa ima boljši fotoaparat(več pik) in GPS. Vendar pa me zanima kako ta GPS na telefonih deluje ali je že vse naloženo ali je treba kaj doplačati, zanima me tudi ali ne teh dveh telefonih deluje google earth? Zanima me kakšen ima samsung fotoaparat kakšne slike dela? Katerega bi izbrali vi?
koro13 ::
Nokia definitivno zmaga, saj je samsung nekoliko starejši, moj oče, ki je tudi poslovneš se je odločal od C6 in htc wildfire, bil je na strani obeh. Sedaj se je odločil za nokio n97 mini, ampak vseeno C6 zmaga.
LP
LP
TOP ::
Če izbiraš glede kake slike dela zmaga Samsung.Meni ocebno ma Samsung tud bolši touchscrin in bolj natančen od tele Nokije.Nokija ti podpira GPR,kar daš gor lahk tud navigacjo in to od Garmina je zakon sam ti tud baterijo lepo kuri.Jaz osebno vzamem Samsunga ga ma oče in tisto Nokia pa prijatelj.Če bi gledal Nokio X6 pol se pa ve katerega bi vzel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366420 (6182) | hoodaudrey |
» | Windows Phone prehitel BlackBerry, Android še povečal naskokOddelek: Novice / Android | 16179 (13302) | Gregor P |
» | Začetek prodaje iPhona 5 v Sloveniji, Apple se opravičuje zaradi slabih zemljevidov v (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 30285 (25816) | bdoxx |
» | Best ubuntu phoneOddelek: Mobilne tehnologije | 4374 (3528) | Zvezdica27 |
» | kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4315 (3913) | destroyer2k |