Forum » Igre » Farming simulator 2011 vprašanje
Farming simulator 2011 vprašanje
DeeCoy ::
LP!
Zanima me eno vprašanje o igri, ki pa je sledeče: Če imam polonoma čistno nivo(svetlo rjava), jo moram najprej s plugom zorat in potem še z ta drugo mašino do konca zrihtat(neka brana al neki), al jo lahka kr takoj s tisto ta drugo mašino? ne da se mi tolko delat za eno posrano njivo :D
Zanima me eno vprašanje o igri, ki pa je sledeče: Če imam polonoma čistno nivo(svetlo rjava), jo moram najprej s plugom zorat in potem še z ta drugo mašino do konca zrihtat(neka brana al neki), al jo lahka kr takoj s tisto ta drugo mašino? ne da se mi tolko delat za eno posrano njivo :D
- zaklenil: Rotaidal ()
Siddh ::
če sem te prav razumel...idi kar z tisto drugo mašino jo zrihtat;) in jo potem poseješ, da boš mel pridelek
__Devil__ ::
Downloadaš si tak MOD oz. dodatek, ki je brana oz. plug ali karkoli pač tako veliko kot polovica njive, pa je problem rešen . Samo nevem, če že obstaja kak MOD za Farming simulator 2011.
Če obstajajo MOD-i naj kdo da link :)
lp
Če obstajajo MOD-i naj kdo da link :)
lp
DeeCoy ::
pa če mi je kr neki z modim špilat.. če maš mode, nardiš use u 2 min.. mene samo zanima, če je treba pred brananjem še orat ali ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo dostavlja za Pixmanio v SLO?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4446 (2352) | genius11 |
» | Prijava policiji... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13832 (10299) | Buggy |
» | Neznanci odrezali Silicijevo dolino od svetaOddelek: Novice / Varnost | 5057 (3954) | cryptozaver |
» | novejsa rezlicica simfarm (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4356 (3697) | Mr. Wally DJ |
» | Mreža dela, brskanje po netu pa nikakor ne?!Oddelek: Omrežja in internet | 1344 (1152) | Ibex |